koupě staré xj 600

Příspěvekod Racek » 29.07.2009-18:28

Lodě jsou taky krásný , ale když voda , tak z ní odstartovat , to je teprve pocit :smt051
Loď tu mam taky někde zahrabanou , ale moc mě to nebavilo , ve dvou je to docela sranda se honit, ale jak to nemá křídla ... :D

No...vypadá to že nám to tu brzo někdo pročistí , ale možá by to šlo přesunout do jinýho chlívku, možná se tu najde víc lidí se stejným jiným zájmem kromě XJ.
Ale chápu a beru na vědomí i tu věc , že to sem nepatří... :wink:
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod Anonymous » 29.07.2009-18:52

Nereaguju, jak jsem slíbil.

Ale je to náhoda, protože já taky stavím modely.
Už jsem udělal lodě, letadla, traktory, bagry a další pěkné stroje, kachničku, labuď a betmena..
Je to fajn, že jsem i tady našel kamarády a kolegy.
Ale došly mi teď stavebnice. Takže kdyby někdo měl doma náhodou kinder vajíčko, které by mi mohl poslat, budu moc rád.
Obrázek
Naposledy upravil Anonymous dne 29.07.2009-20:05, celkově upraveno 1
Anonymous

Příspěvekod Racek » 29.07.2009-19:28

bolek_xj píše:Nereaguju, jak jsem slíbil.

Ale je to náhoda, protože já taky stavím modely.
Už jsem udělal lodě, letadla, traktory, bagry a další pěkné stroje, kachničku, labuď a betmena..
Je to fajn, že jsem i tady našel kamarády a kolegy.
Ale došly mi teď stavebnice. Takže kdyby někdo měl doma náhodou kinder vajíčko, které by mi mohl poslat, budu moc rád.

Dle očekávání , opět nezklamal :smt023
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod mirekm » 29.07.2009-19:45

Pavlína píše:Pánové, pánové...jako byste to po těch letech za volantem a za řidítky motorek nevěděli.

Pro shivalu:
Je mi 24 let, rozum už snad trochu mám, .......takže tady spíš záleží na tom, jak hodně se máš rád :wink:

Tak mladá a už tak rozumná?! Pavlínko bezva, naprosto s tebou souhlasím! :P
Dokud se mi líběj holky a motorky, tak žiju :-)
mirekm
XJ štamgast

Images: 17
Kraj: Středočeský
Typ XJ: yamaha 900 Diversion a xj 550
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Anonymous » 29.07.2009-19:45

Prostě original každým coulem. :wink: :)
Anonymous

Příspěvekod mirekm » 29.07.2009-20:05

Tridac píše:
Racek píše:Já taky :smt006 moje výtvory http://www.cora-rc.estranky.cz/fotoalbu ... adla-radim

Letadla mne nikdy nechytla. Postavil jsem tři obrovské železnice TT,... Model je 70cm, mám ho doma a stavěl jsem ji 1,5roku denně. ... :D

No, vláčky a neplující lodě mě taky nechytly, ale modeláře stejně jako všechny šikovný lidi uznávám. Je vidět, že jsem ve správný skupině :wink:, ale asi si by chtělo přesunout do jinýho vlákna - xj-čkáři - modeláři :P
mirekm
XJ štamgast

Příspěvekod mirekm » 29.07.2009-20:12

bolek_xj píše:Ale je to náhoda, protože já taky stavím modely.
Už jsem udělal lodě, letadla, traktory, bagry a další pěkné stroje, kachničku, labuď a betmena.....kinder vajíčko, které by mi mohl poslat, budu moc rád.
Obrázek

Slyšel jsem, že je to dost nebezpečný a že to má EU zakázat. Dá se to vdechnout a udusit se! Tak pozor na to! :P
mirekm
XJ štamgast

Příspěvekod Racek » 29.07.2009-20:31

mirekm píše:Dá se to vdechnout a udusit se! Tak pozor na to! :P

Tak toho bych se nebál , použije jen čokoládu a zbytek postaví značkovej servis kinder surprise.
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod Anonymous » 29.07.2009-21:34

Takze tedy z toho vzniknul opravdu krasnej flame ...fajn ....clovek pouzije trochu sarkazmu z Český sody - tedy Alles gute a hned je z toho fasismus, takze nakonec jsem jeste nacek .....definitivne jsem otravenej, myslete si o me jaky jsem fracek, co navic vas ohrozuje na silnici a kazi svoji motorku...

.... Uctivy pane Bolku_xj, zadam vas o zruseni mojeho uctu, je to tak tezke? Toliko povyku, ale sliby, chyby ....myslim, ze uz prvni moje prosba byla dostatecne durazna ....kdyz jde promazavat neaktivni cleny, tak snad jeden drive aktivni neni problem... nebo musim posilat PM???
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 29.07.2009-21:38

Jestli to myslíš vážně, pošli žádost adminovi.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 29.07.2009-21:46

Myslim to smrtelne vazne ... nevim kdo je admin pres ucty, ale jelikoz vy jste mazal neaktivni cleny, zadam vas o smazani mojeho uctu ...je mi jedno kdo to ucini, ale chci to
Anonymous

Příspěvekod mirekm » 29.07.2009-21:54

Jindra píše:Myslim to smrtelne vazne ...
Ale, ale, já se tu za tebe biju a ty to takhle vzdáváš? Neboj, bude líp. Až se s nimi seznámíš, zjistíš, že je to prima banda :-).
mirekm
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 29.07.2009-22:02

mirekm: to ocenuju, ale i kdyz internet snese vsechno, tak pohled skrz prsty a posmech je stale ten samej s takovym clovekem si nehodlam pripijet na tykani (chtel jsem aspon zajet v sobotu na Sazavu pozdravit Zbynka, ale i na to kaslu, radsi si vyjedu s kamaradama na Jested kam maj v planu jet, nehodlam aby se mi nektery mistni borci smali do oci pro moje nazory).... forum si prectu ale nechci tu uz byt registrovanej ani minutu, nejen ze tady prekrucovanim ze me udelali pako, ale jeste fasistu a to nesnesu ...byt otloukankem mi stacilo za skolnich let na zakladce....
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 29.07.2009-22:45

Jindro - byl jsem tady za velkého rebela a jistě bych našel i jiné přívlastky. Díky tomu jsem se tady naučil pár věcí.
1) - Neprosazuj za každou cenu svůj názor, i když si myslíš, že je správný. Má to zcela opačný účinek. Rada - Mlč. Vyšumí to samo.
2) - Cokoliv myslíš v legraci, dej za to smajlíka :D a vyřešeno. Pokud ho nedáš, otočí se to ve zlém proti tobě. Jinak můžeš skřípat zubama, ale ten smějící se pindulík říká vše za tebe.
3) - Neurážej se, nevytáčej se, ztrácíš kontrolu i nad tím co nechceš. Je vidět, že to není jen tedko, ale dlouhodobě.
4) - Když uvidíš, že se tady kolegové snaží vlákno zlehčit, odlehčit, převést někam jinam, modelářství a legrácky, nech to být, nepiš a hlavně neprosazuj nic proti ničemu. Ono to není k ničemu a hlavně téma se uklidní a pojede dál. Všimni si, že delší dobu tady nikdo na předešlé téma nereagoval, protože je potřeba jej změnit nebo utlumit kvůli emocím. Lidé jsou různí.
5) - poslední věc, nenapadej nikdy názory jiných, když nejsi ochoten přijmout napadení názoru svého. Bolek napsal svůj názor a svou zkušenost. Ty jsi ho napadal a když se to otočilo, už to nemůžeš rozdýchat. A všimni si, že Bolek vůbec nereaguje v tomto směru proti tobě, ale ty ano.

Ber to z mé strany jako radu nebo jako shrnutí toho, co jsem si prošel. Je mi skoro padesát, pořád se učím, chtěl jsem skončit, dokonce jsem vše svoje smazal sám, protože mne nikdo nechtěl smazat, přez 600 příspěvků skončilo v nenávratnu a já se pořád učím. I díky tomuto serveru a pestrosti nálad, názorů i rýpanců v dobrém i ve zlém je to o tom, že se brousí lidské názory a otupují se ostří mezi sebou. Je to o toleranci, diplomacii, umění mlčet a umění mluvit. Je potřeba přemýšlet o smyslu reakce a protireakce. Co je lepší a co horší. Mlčet nebo se prát. Zapomeň na nějaké křivdy nebo že ti někdo ubližuje nebo zesměšňuje a podobné nesmysly. O tom to tady není.
Místo končení se vším a rušení všeho zkus udělat krok zpátky, nadechni se a mluv o něčem jiném. Pokud utíkáš, utíkáš sám před sebou a je jedno kdo je proti tobě nebo s tebou.

No uvidíš sám, kolik sklidím reakcí na toto mé "krátké" psaní. Ale protože to myslím dobře, beru tak i reakce. Takže,,,, je to na Tobě.
Anonymous

Příspěvekod mirekm » 30.07.2009-15:44

Tridac píše:Místo končení se vším a rušení všeho zkus udělat krok zpátky, nadechni se a mluv o něčem jiném. Pokud utíkáš, utíkáš sám před sebou a je jedno kdo je proti tobě nebo s tebou.
Teda žasnu, to máš z vlastní hlavy? :P Jindro, Tridac občas píše ptákoviny :P :P :P , ale v tomhle má naprostou pravdu. Pokud by jsi před každým konfliktem utíkal (a tohle je prkotina), za chvíli by jsi se neměl kam schovat. A pak zjistíš, že okrádáš vlastně jen sám sebe. Tak hlavu vzhůru a co nejdříve se nám ukaž "in natura"! :P
mirekm
XJ štamgast

Příspěvekod Tomáš » 30.07.2009-18:01

A co chlapci se takhle podívat z okna a jezdit. :D :D .Tridac:rebel? :shock :roll: :roll:
Tomáš

Images: 4

Příspěvekod DOS » 30.07.2009-20:19

JJ, ale stejně mi to nedá, Jindro nenech se otrávit
DOS
občasný přispěvatel

Images: 13
Kraj: Královehradecký
Typ XJ: XJ 550 XL700V
Rok výroby XJ: 1981

Příspěvekod Chose » 02.08.2009-19:24

Nechtěl tu původně někdo poradit s koupí XJ.?
Dnes jsme se s mámou a naší devítkou vrátili z dovolené ve Francii (natočeno 3380km.) No nestačím se divit!
Takže pokud stále uvažuješ o koupi XJ.a neodradilo tě tlachání o Kindr vajičku tak mi dej vědět,kontakt je v profilu.Jsem z Přerova.
Chose

Images: 3

Předchozí

Zpět na Jen tak