J&Z&R - mohu i budu s tebou souhlasit. Pokud si pročteš příspěvky shora, reagoval jsem až skoro na konci a dá se říci stejným tonem jako bylo nastartováno. Tedy zrcadlově.
Nemusíš mi vysvětlovat sborku rozborku, mám xj900 několik let a ještě nebyla v servisu a všechno jsem měl, kromě motoru půleného, už rozebráno a složeno vše. Cokoliv je špatné, dávám jedinně nové. Bez vyjímky a bez pardonu. S relátky dělám asi to samé, rozeberu do šroubku a když to nelze zprovoznit, koupím nové. Kromě zadní plácačky a zrcátek jsem vše kupoval vždy nové. Nevěřím použitým, nejsem tak bohatý abych kupoval staré a levné věci.
Rozumím i tomu, jak to asi řeší Jindra, ale dá se to probírat kultivovaně, bez urážek, urážení se a výpadů vůči něčemu, co popisuješ. Jindra zná osobně Lynxe?? Zná osobně Bolka?? Přijde mi neadekvátní reakce. Bolek to napsal vcelku rozumně, rozdělil to zhruba na tři skupiny tak jak to asi je. Kdo si z toho co vztáhnul na sebe, lituji, ale to je spíše jeho problém, na který nemusí přeci reagovat tak jak reagováno bylo? Nebo myslíš, že to bylo adekvátní?
Mě jen děsí mít na silnici za sebou nebo proti sobě člověka, který má slepenou motorku z čehokoliv, za starý nikdo nedá garanci ani ruku do ohně, názory zcela mimo uváděné tak, že je někdo a myslete si co chcete já mám pravdu, to moc není o diskusi. S příspěvkem z koncentráku to považuji za geblsovskou propagandu. Ale o tom tady konstruktivní diskuse snad nejsou??
Nemusíš to dlouze hledat, podívej se na rozdělení od Bolka, které je všeobecné a je to jistě letitý názor a jak na to kdo z Vás reagoval a především Jindra se pustil do Bolka jakoby to napsal všechno proti němu. To je divná diskuse, když se to nebere tak, jak to bylo napsáno ani myšleno. Myslím, že to Bolek napsal tak jak to myslel a zcela jinak, než to Jindra komentoval. Proč do toho byl zamontován Lynx už vůbec nechápu. A já jsem reagoval už jen proto, že mne rozčilují urážející příspěvky a vystupuji přesně tak jako přispívající. Nastavuji zrcadlo. Pokud se v něm vidí, je to fajn, můžeme si popovídat, pokuc to nepochopí, může skákat metr vysoko, pro mne vyřízeno.
Tedy snad jen uzavřu, když mírníš diskuse, mírni obě strany stejně. Dialog jsou dvě strany.
Pro mne uzavřeno, jdu leštit svody.