Ahoj, tak jsem se rozhodl přejít z virtuální většiny na skok do reality a trošku vás poznat. Máme naplánovanej prodlouženej víken v jižních čechách, takže pojedem dřív a z pátku na sobotu se stavíme (pokoj máme zamluvený pro dva kousky)
Klidně dojeď proč bys nemohl, ale čas ti nikdo přesně neřekne, +-hodina. Dojeď rovnou na ubytovnu a máš jistotu nebo si sedni do stínu pod strom u rozhledny a čekej
Tak se nám to utěšeně zaplňuje, snad se do středy dostaneme do bodu NULA Pokud bude pan domácí někomu z vás posledních přihlašovaných tvrdit, že už nemá pokoje, tak se nelekejte Má. To jenom sólaře typu OTIS, TOMMZ aj. "rozložil" na samostatné pokoje.
Po příjezdu to sesumírujeme a zavedeme nějaký ložní pořádek
V pátek prosím přijeďte s pokud možno plnými nádržemi, ať se pak ráno nezdržujeme.
No a jak se do Prosečnice dostanete? Buď ze západu nebo z východu, více přístupových cest naštěstí není. Pro představu jak to vypadá z východu: A ze západu:
Chtěl jsem se domluvit na jídelníčku. Snídaně bych po zkušenosti z Orliček nechal formou švédského stolu, aspoň se pak bude moci zase 14 dnů na foru dedukovat Sobotní v 08:00, nedělní v 09:00 (večer zalehneme pozdě ). Večeře v pátek dle nabídky, protože každý stejně přijedem jinak, ti co tuší, že přijedou hodně pozdě tak ať mi zavolají, já jim přečtu jídelní lístek a objednám Na sobotní večeři (a vlastně i sobotním vyjížďkovém obědě) bychom se měli nějak shodnout předem, takže očekávám návrhy. Viděl bych to na nějakou klasiku + případně něco lehčího pro batůžky - pokud budou chtít. Druhá sobotní večeře by mohly být nějaké obložené talíře nebo maso postudenu, nejen pivem (i když dobrým ) živ je člověk, že? Dále má paní zástupkyně provozního prosbu: pokud máme nějaký zvláštní požadavek na nápoje či na jejich množství (galon peprmintky či desetiletou Laproaigh....) tak máme dát v tu středu vědět, ať se stihnou předzásobit
K vyjížďce: start bude v 08:45 (pokud to nebude odsýpat v jídelně tak nejpozději v 09:00), na Onom světě budeme mezi 09:45 a 10:15 (což je informace nejen pro Davida a Jindru, kdyby se tam s námi chtěli potkat). Přesněji to určit bohužel nejde, protože stav místních komunikací (silnicemi se totiž stydím je vůbec nazývat) není nejlepší (což je ostatně vidět i na videu) a všimli si toho dokonce i v ČMNkách:
Pro tento okamžik jsem na jaře ty noviny sháněl ;-)
Možnosti promítání jsou, takže kdo máte nějaké video z cest či cokoli k pochlubení tak vemte placky s sebou, NTB beru.
To je tak asi zatím všechno, snad to dopadne dobře, držme si palce.
Dodatek #1: 4X4 nebudou a to ze dvou důvodů: 1/zájem není takový jaký jsem čekal 2/po projetí trasy jsem usoudil, že bude sobota i tak hodně nabitá, nechtěl bych se/vás uštvat, jenom proto, abychom toho postíhali co nejvíc.
Naposledy upravil zbynek dne 27.07.2009-21:32, celkově upraveno 5
Ubytování zabukované na celý víkend pro dvě osoby,ještě nevím koho přivezu jestli to bude Marťa nebo dcera ale jedna z nich to bude.Tak teď už mužete čekat jenom na Tridaca.
pánové a dámy, řeší tady někdo jaký bude počasí? Mám to přes 200kiláků a jsem jak na svinu dost nachcípaný z Berounky, tak taková cesta v dešti by mě dost srala . Je na tom někdo podobně? Abych měl motivaci . Samozřejmě se léčím . TAk v pátek ahoooj. R
Puďa píše:pánové a dámy, řeší tady někdo jaký bude počasí? Mám to přes 200kiláků a jsem jak na svinu dost nachcípaný z Berounky, tak taková cesta v dešti by mě dost srala . Je na tom někdo podobně? Abych měl motivaci . Samozřejmě se léčím . TAk v pátek ahoooj. R
No to jsem si myslel že jsi větší bombarďák,přece to nevzdáš kvůli dvouset kilometrum. To jsem jel k Matějovi na veselku celou cestu v dešti a jezdit jsem tam teoreticky nemusel a přesto jsem jel.
Rixi, přemýšlím, že Tě vyzvu na souboj, jenom marně tápu v čem by měl spočívat, abych měl aspoň nějakou šanci Tridac nepřijede, o pár příspěvků výš se omluvil a už se chystá na X. podzimní
>Puďa: počasí je slíbené tropické s bouřkami z horka . Takže nepromoky radši s sebou!
Všem se omlouváme, ale bohužel musíme naší rezervaci zrušit. Díky stěhování nemůžeme přijet na sraz a taky nemáme hlídání pro naše dva čtyřnohé miláčky. Snažil jsem se to posunout ale bohužel nešlo to, proto takhle naposlední chvíli. Když to půjde mohli by jsme se vidět na Onom světě.
Pamatujete, jak se vybírala lokalita pro Orlický sraz? A jak Bartus přišel s tím, že jedna prima horská chata chce pevnou objednávku a zálohu předem? A pár našich kolegů bylo klidně ochotných tu zálohu na účet poslat. Pár jiných (já mezi nimi) zase bylo striktně proti. Ani se nedivím, že někteří podnikatelé takto reagují a snaží se minimalizovat rizika ztrát. 72 hodin před příjezdem stornovat pobyt, to je snad na 85% stornopoplatek... Jsem zvědav, kolik lidí se ještě odhlásí a já budu za blbce. Ať už tento minisraz dopadne jakkoli, nepředokládám, že bych v dohledné době příštích sta let něco organizoval a zaštiťoval svým jménem. --- Tak se právě odhlásila další dvojice Soňa Kroupovic + 1, to nám ten sraz pěkně začíná.
Podnět do budoucna: přihlásil ses? Tak pošleš na účet organizátora 60% ceny pobytu. Přijedeš? Tak při příjezdu ti je vyplatí zpět. Nepřijedeš? Půjdou provozovateli.
z vlastní zkušenosti vím že bez záloh to nejde. Jak už tady bylo psáno, zaplať zálohu - nepřijedeš - propadne.
na klubu s mým bývalým autem jsem to dělali tak, že jsme si pronajali rovnou vše. Vybrali se zálohy, majiteli vše zaplatili a on byl rád že dostal zaplaceno v plné výši. Kdo nepřijel a zaplatil tomu záloha propadla.
U tohohle řešení je jediný "problémek" aby se přihlásilo dost lidí a hlavně aby dost lidí zaplatilo zálohu. Ale myslím že u "nás" ani zde to asi problém nebude že spíš bývají problémy že se nedostává místa
taky jsme brali v potaz jen ty co zaplatili, kdo nezaplatil "jako by nebyl". Takže jsme nemuseli řešit žádný virtuály
v práci vše zařízeno, budu končit po půl jedné kdo pojede z prahy po týhle hodince ? samozřejmě i pozdějc, ale aby nám tam nestihly vypít všechno pivko
------ Budeš tam zbytečně brzo (nikoli však první ) příjezd ostatních nezapočne před 15. hodinou...Z.
XJ 600 Diversion žiješ jen jednou Na zivotě nejvíc miluju tu rozmanitost... Kazdej den mě nasere někdo jinej...
Takže, tímto veškeré přihlašování a odhlašování končím. Naplníme 15 pokojů z 18, ty zbývající zítra ráno vrátím, pokud se náhodou ještě někdo rozhodne jet, tak jej odkazuji přímo na p. Grolmuse (telefon je v prvním příspěvku) jestli bude kam hlavu složit.
K jídlu se mi pár účastníků vyjádřilo mailem či smskou, ostatní nebudou remcat a zbaští co jim přinesou
Těšíme se na vás, počasí by se mohlo vydařit - slibují polojasno s 22-27°C, tak uvidíme, nepromoky radši s sebou.