koupě staré xj 600

koupě staré xj 600

Příspěvekod Anonymous » 22.07.2009-14:03

chci se zeptat na co si dat pozor pri koupi ojete xj?
co nejcasteji odchazi? do ceho bude pravdepodobne casem potreba investovat a nakolik to vyjde?

zvazuji koupit neco takoveho:
http://motorky.bazos.cz/inzerat/3859203 ... N-rv92.php

http://motorky.bazos.cz/inzerat/3724810 ... ersion.php

eventuelne: http://motorky.bazos.cz/inzerat/3871457 ... XJ-900.php

-nevim ovsem jestli je to zvladnutelna motorka pro naprosteho zacatecnika (ani toho pincka sem nemel), je mi 26, rozum uz snad mam, ale zkusenosti zadne, cca 175cm a 75kg,

(moje financni moznosti jsou nekde kolem 35 tisic max.)
diky :)
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 22.07.2009-14:51

XJéčka jsou držáky...i když z 92 už to jsou spíš veteráni.

Na devítku bys měl aspoň 10kg přibrat :lol:
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Radimathor » 22.07.2009-14:55

Pozor na to, že r.v 92 byly vždy s polokapotou, naháč přišel až r.v.94, takže ta první červená je překopávka. Jinak tyhle první ročníky se běžně dají sehnat za 30 - 35 tis. Na cosi dát pozor je tady už několikrát popsáno, jinak ložisko v krku, stav kotoučů, jestli nevyskakují kvalty a tak podobně. XJ byla a je spolehlivá motorka, která něměla nikdy problémy, pokud se k tomu ovšem majitel normálně choval. I bez zkušeností, který jak píšeš nemáš se tohodle bát nemusíš, je to naprosto nezáludný stroj.
Radimathor
XJ štamgast

Images: 8
Typ XJ: ZRX1200S
Rok výroby XJ: 2002

Re: koupě staré xj 600

Příspěvekod mirekm » 22.07.2009-15:23

shivala píše:c....

eventuelne: http://motorky.bazos.cz/inzerat/3871457 ... XJ-900.php

-nevim ovsem jestli je to zvladnutelna motorka pro naprosteho zacatecnika (ani toho pincka sem nemel), je mi 26, rozum uz snad mam, ale zkusenosti zadne, cca 175cm a 75kg,

(moje financni moznosti jsou nekde kolem 35 tisic max.)
diky :)

Devítku ti nedoporučuji, na tu jseš malej. Jinak, 600 je v pohodě zvládnutelná, jezdí na tom i holky. Na věku tolik nesejde, spíš o to, jak se o ni předchozí majitel nebo majitelé starali. Preferuj jednoho před deseti. Ložiska v krku se dají snadno vyměnit, brzdy jsou spotřební věc, tak hlavně, jestli není bouchnutá a stav motoru - chod, řazení. To jsou pak dost drahé opravy.
Dokud se mi líběj holky a motorky, tak žiju :-)
mirekm
XJ štamgast

Images: 17
Kraj: Středočeský
Typ XJ: yamaha 900 Diversion a xj 550
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Anonymous » 22.07.2009-17:41

Lítání na motorce je finančně dosti náročný koníček.
Je tu možnost koupit motorku na začáteční lítání okolo komína, kdy vyrazíš v riflích, v pracovních rukavicích nebo bez, když je teplo a bez mráčku. Na nohy fáračky z práce. Na hlavu helmu za 2000 kč z Lídlu. Najedeš za rok 2000 km a pěkně se předvedeš před holkama v ulici.
A pak to na těch 35 000 kč vidím v pohodě.

A pak tomu můžeš propadnout, jako my a pak je to něco jiného.
Budeš jezdit bez ohledu na počasí. Hadry, aby jsi hned nemusel psát, co máš dělat, že jsi v létě zpocený jako hovado a ve stínu Ti je zima, tak ty stojí okolo 10 000 kč. Boty min 2 000 kč, helma 5 - 6000 kč, rukavice, pojištění a další maličkosti a jsi na 20 000 kč.

20 000 kč a ještě jsi nekoupil ani motorku, ani jsi neměnil žádný běžný náhradní díl, jako je řetězovka, gumy, ložiska, lanka, oleje, destičky ( možná kotouče ) a ještě jsi nekoupil ani litr benzínu, atd.

A pak je tady ještě jedna možnost, kterou tady taky někteří praktikují. Takovej hybrid.
Koupí se 17 let starý vrak za poslední peníze, jezdíš okolo baráku, nikam daleko nejedeš, protože v motoru furt něco chrčí, lanka jsou opravena lustrsvorkou, řetězovka po smrti, snažíš se nahradit olej nějakým laciným na fritování, jezdíš 50 km/hod, protože odskákané gymy Ti rvou řídítka z rukou, snažíš se pojišťovat motorku jen na letní měsíce a ptáš se ostatních, co oni na to, s náma se nikdy nesvezeš, protože Ti to bude blbé přijet v lyžařské bundě a fáračkách ( ještě bych na něco přišel :( )

Když to všechno pro sebe sečtu, tak bych do motorky nešel, kdybych neměl v kapse na motorku plus dalších 30 000 kč.

Já vím, že se tu objeví jiné názory, ale toto je ten můj.
Anonymous

Příspěvekod Omar » 22.07.2009-18:11

Zdarec...
taky zvazuji koupi XJecka... a taky by jsem chtel investovat co nejmensi castku(student)..zajimalo by me jake probihaly zmeny v prubehu vyroby(protoze se vyrabela celkem dlouho)?.. ty zalezitosti co jste tu vypsali se mi zdaji byt celkem v pohode(klasicke spotrebni dily).. a ohledne toho obleceni by jsem to nejak moc neresil... kdyz jsem si kupoval Jawu 350/640, tak jsem mel jen kakáč :-D a postupem casu dokupoval obleceni... ale jestli chces s tim jezdit na delsi vyjizdky, tak by bylo nejlepsi si koupit ty hadry hned.. ale v tom lidlu zas nekdy maji slusne hadry(bunda 2500 gate taky a ledvinak za 150kc..a velka spokojenost), akorat ty prilby tam stoji za prd... do prilby je dobre investovat trosku vic :-)
Omar

Příspěvekod Anonymous » 22.07.2009-19:02

bolek_xj píše:Lítání na motorce je finančně dosti náročný koníček.
Je tu možnost...........

Já vím, že se tu objeví jiné názory, ale toto je ten můj.

S tvym nazorem v podstate souhlasim - uvedene prostredky jsou to co sem schopen vrazit do masiny. Na vecech co maj chranit muj zivot rozhodne setrit nehodlam a pocitam s 20k do zacatku s tim, ze se holt obejdu bez chranicu patere a podobnejch srandicek pro zacatek,ale boty, rukavice a helmu chci mit hned od startu poradnou a na chranice patere a podobny srandy budu muset nejaky patek pockat...

A co zaplatim na ruceni usetrim na benzinu, co bych jinak propalil v aute ;)
Anonymous

Příspěvekod PIG » 22.07.2009-19:57

Bolku hustej článek :smt042 :smt043
Myslim tušim které exoty sis vzal za mustr :D
Se asi poseru smíchy

Jinak k tý motorce, já vim, že dneska to není jednoduchý, ale ještě si rozmysli jestli není lepší sehnat ještě někde třeba deset táců a koupit novější stroj, já vím, bude vlastně stejnej, ale mladší bude celkově taková "míň ošoupaná" abys pak nekoupil uplně levnej krám, ne-li puzzle a pak si neříkal měl jsem trochu přitlačit. Nekupuj šrot u kterého ti ze začátku všechnu radost zkazí opravy, tím nemyslim výměnu spotřebních ptákovin.
I když chápu, je to těžký, já jsem taky přemýšlel asi 2roky než jsem se rozhoupal a kápl na tu "lásku na první pohled" :)
PIG
XJ štamgast

Images: 184
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 1999

Příspěvekod Omar » 22.07.2009-20:10

tak na tu koupi je lepsi si vzit nekoho kdo se v tom vyzna, at nekoupis nejaky srot... o roky az tak moc nejde, jde hlavne o ten stav...
Omar

Příspěvekod Anonymous » 22.07.2009-22:04

Ahoj,
Xj je spolehlivá motorka. Je celkem jedno jakej rok koupíš. Muže se stát že xj z 2002 bude v podstatně horšim stavu než xj rv. 1992. Člověk kterej se o moto stará si to zpravidla nechá zaplatit, ale to ve finále vychází levnějš než následný opravy nějakýho vraku. Myslim že je lepší object třeba 10 inzerátu a počkat si na vonavku, než z horkou hlavou jít do první co příjde do cesty.
Určitě nejezdi na koupy sám vem si sebou někoho víc očí víc hlav. :roll: Motorku prohlížíš chvilku pak jí projedeš, vrátíš se plnej zážitků a to se snadno něco přehlídne a to něco pak třeba převišuje cenu mota. Celí je to matika viplatí neviplatí a když eliminuješ neznámí tak je to ok.
Ještě k tomu oblečení určitě bych nepodcenoval oblečení, jestli spadneš ze sví chyby ta pravděpodobně to bude na začátku a to jak píšeš ještě oblečenej nebudeš. Nejčastěš to odserou nohy, ruce a hlava. Nedávno sem lehnul a jen pár modřin a kdybych nebyl oblíklej tak to tipuju rozbitý koleno, loket a zedřenej jak prase.
Doufám že sem ti nedal hnusbrouka do hlavy. Aš něco pořídíš tak doufám že se pochlubíš. Ty mota cos ukazoval vypadaj celkem schudně. Tak štastnou ruku.
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 23.07.2009-00:54

Tedy, že by na letech moc nezáleželo.....asi jedině, že by ty 92ky byly deset let poctivě zakonzervované(ikdyž všemožné těsnění snad ani zakonzervovat nejde?). Např. viewtopic.php?t=2049

Páteřák je dle mého základ a i ten obyčenej za 1200Kč je lepší než nic. Viz. viewtopic.php?t=426 Jinak každá slušná bunda obsahuje aspoň ten měkčí..... Ono těch úrazů páteře asi až tak moc nebude, ale když už nějaký je, tak to stojí za to. Mimochodem docela se vyplatí připlatit i za ostatní chrániče s plasty už pro tu pohodu při zimních výletech nebo podzimních srazech :wink: Takové chrániče prostě neprofouknou.

->Kapřík
Tobě čeština asi taky nic moc neříká :shock: :shock:
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod lynx » 23.07.2009-07:09

:lol: :smt043 :lol: Bolku, Bolku, ty taky špatně skončíš :lol: :smt044 :smt109 :lol:
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 23.07.2009-08:04

Chranic patere - bezpodminecne!!! Kamaradka byla jako batuzek, ridic trefil jeden z tech *** vysokych rantlu, co ted je moda vsude kolem cesty stavet (chtel se vyhnout kocce - bych si taky rozmyslel jestli s nim sednout na masinu), v padesatce. Mela smulu a vylitla z masiny rovnou do sloupu. Doktor ji rekl, ze kdyby nemela paterak, tak se uz spolu nebavi... Takhle ji to odnesli "jenom" 3 obratle.
Ale zpatky ke koupi...
Jak uz rekli mistri - nekupovat hned prvni a nekupovat sam.
Samozrejme zalezi jak se kdo o masinu stara, ale novejsi rocnik znamena min let udrzby, min opakovani povolovani a utahovani sroubu.
Ta zluta, co jsi ukazoval, mi prijde jako celolak, nema ani polepy... Poradne skouknout. A kdyz se zeptas jestli nebyla bourana, tak tu odpoved ber taky s rezervou, co je pro mne bouracka, pro nekoho muze byt "oderka"...
Ja jsem kupoval XJ a taky TDM z Nemecka, je s tim vic papirovacek, ale vetsinou (bohuzel taky ne vzdy), jsou tu masiny v lepsim stavu...
Zalezi jak daleko chces pro ni jet. Ale ted uz spousta bazaru ma taky v dobrym stavu masiny... A obcas davaji i zaruku, nebo servis na prvni rok zdarma.
Anebo si pockej na nekoho jako ja, co potrebuje prodat, protoze ma uz druhou masinu v garazi a manzelka mu nechce dovolit dve... :roll:
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 23.07.2009-09:53

Trochu odbočím - pokud jsi začátečník, ještě nevíš co vlastně budeš chtít a nemáš zkušenosti, doporučil bych koupi Jawy 350/638-9 kolem 12000 Kč. Ceny těchto strojů se drží pořád na podobné úrovni, takže je reálné, že ji prodáš za pořizovací cenu. A pokud budeš investovat do údržby (práci zvládneš sám), tak to bude zlomek toho co bys dal do Japonce. A až se trochu rozjezdíš a budeš vědět jaký styl tě bere koupíš něco novějšího na delší dobu.

Cpát prachy do děravého měchu a pak být rád že se toho vůbec zbavíš... To raději mít něco horšího a cpát prachy do paliva, jezdit a jezdit... :)
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 23.07.2009-10:47

Souhlasim s Otisem. Jawa je v podstate nesmrtelny stroj...
Je pravda, ze na Jawce nebudes delat takovou paradu jako na XJ-cku, ale zalezi na Tobe, jestli chces jezdit a jezdit dlouho, nebo delat paradu...
Staci priklad toho chlapka pred par mesici, jak sel kupovat Kawu ZX-12, predtim par let vubec nejezdil a hned na zkusebni jizde chudak dojezdil...
A XJ neni nejslabsi stroj, kdyz nebudes opatrny s plynem a spojkou, tak to zvednes i na zadni... A pak jsou bobky, kdyz to necekas... :smt119
Anonymous

Příspěvekod Omar » 23.07.2009-11:36

tak s temi roky jsem to nemyslel rozdilem treba 10 let... ale treba je lepsi koupit moto za stejne prachy stare 17let nez o 2 roky mladsi a daleko v horsim stavu...
a jeste neco mimo tema.. jestli bys chtel Jawku, tak ja se sve nejspis na podzim budu zbavovat(jeste na ni mam v planu par uprav)... http://www.jawamania.info/masters/frame ... serid=4069
Omar

Příspěvekod PIG » 23.07.2009-11:52

a kdyby nechtěl nahatou tak si může dát třeba takovouhle kapotážičku :smt043 :smt043
PIG
XJ štamgast

Re: koupě staré xj 600

Příspěvekod tomy » 23.07.2009-14:34

Tak nevim jestli máš 35t na všechno nebo jen na motorku... Já jsem teď taky koupil XJ za tyhle peníze, ale když jsem šetřil tak sem k tomu přičítal tak 15t na hadry. Koupil jsem si všechno i páteřákem asi za 14t Kč. Sice to zní divně dát 30t za motorku a 15 za hadry, ale ty si musíš koupit ať budeš jezdit na čemkoliv... Takže moje rada je připočti si k motorce peníze na pořádný věci. Já bych teda nezačínal jezdit v kanadách a lyžařský bundě jak někdo psal :!: Kdy jindy se spíš vysekáš než na začátku...
tomy

Kraj: Liberecký
Typ XJ: 600 S
Rok výroby XJ: 1992

Příspěvekod Anonymous » 24.07.2009-14:07

diky vsem za reakce a podnety :smt023

tomy: divne mi to neni vubec - mam se docela rad a tak na vybavu pocitam 20k navic... puvodne sem myslel ze se do toho stezi vejdu, taks me potesil, ze se da poridit i za min. Rozhodne teda nechci setrit na helme (cca 6000), rukavice pocitam tak 1500-2000, botky nemusim mit uplne nejvychytanejsi goretex - predpokladam za za cca 3000 sezenu neco co uz mi prijatelny stupen ochrany poskytne(?), no a uvidim co si muzu poridit za kalhoty a bundu z toho co zbude - puvodne sem myslel, ze vypustim chranic patere ale jak to tu procitam, tak je asi vazne rozumejsi koupit o neco levnejsi hadry a k tomu aspon nejakej low-end na zada.

Ben-G: o paradu mi ani tak nejde - hledam predevsim spolehlivy stroj na pohodove vyjizdky, co mi odpusti nejakou tu chybu. Trosku me s tou Jawou nasazujete brouka do hlavy... rikas, ze "praci zvladnu sam" - co si pod takouvou praci muzu predstavit? ja sem na takove urovni ze si v aute vymenim kapaliny, baterku, prasklou zarovku ci kolo a tim to konci, nikdy sem se nevrtal ani v tom fichtlovi. Ale zas sem docela ucenlivej a zvidavej typ ;-)
Vsude sem prave cet, ze se XJ 600 da v pohode zvladnout i bez zkusenosti. Ale nevim jestli "bez zkusenosti" neni mysleno s predpokladem, ze na padine radil od 15ti kazdy. :?: Ja krom autoskoly pred 8mi lety nikdy na nicem nesedel. Doslova. Zas teda nejsem zadny testosteronovy impulzivni hovado, takze se nebojim ze bych si po dvou vikendech jezdeni zacal hrat na zavodnika. Chyby pochopitelne delat budu..

OTIS>
zkusenosti zhola zadne... vim ale ze me rozhodne nelakaj ani supersporty, ni cisty endura, chopper mozna tak za 15-20 let... uz ted mam jasno (teda aspon si to myslim) ze chci neco na nauceni na zbytek teto a dalsi sezonu a pak bud nejakeho cestaka, nebo spise cestovni enduro, co na nej nahodim celtu, karimatku, spacak a zmizim z mesta
...a budu rad kdyz me to uplne neprovetra penezanku
..a kdyz bud pekne tak samo i na dojizdeni do prace

mam tomu rozumet tak, ze je mensi sance ze me nekde necha ta jawa nez XJ ?
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 24.07.2009-16:12

Nemyslim si, ze by Te XJ nekde nechavala, jestli ji das patricnou peci. A taky bych se nebal toho, ze nemas nic odjezdene. Pro mne byla XJ taky prvni a jeste jsem tady...
XJ je ctyrvalec a odpusti temer vsechno, motor je klidnej, od 2 tisic otacek muzes pohodove jezdit, staci si trochu hrat s plynem.
Jawa je taky moznost, ale jestli sezenes XJ-cko v dobrym stavu za slusne penize, tak nevahej.
Pohodlne svezeni, rozumne naklady, hezka masina, odpusti skoro vsechno...
Ja rikam - kdyz si si na to nasetril, tak jdi do toho. :smt023
Jenom si dej pozor na prelakovany, s prerazenymi cisly, poskladany ze tri a vice stroju... Zname svy lidi...
Anonymous

Příspěvekod Omar » 24.07.2009-18:57

Jawa je na opravy fakt jednuducha.. je to proste dvoutakt.. asi po 4t km me nenechala nekde stat.. seridit to taky zvladnes sam.. dily jsou nekolikanasobne levnejsi.. akorat ten vykon uz mi nestaci 17kW.. coz oproti XJ je velky rozdil.. pro me jako na nauceni dobra motorka.. doporucil by jsem ti koupit neco bez kapotaze, at poznas silu vetru a neda ti to tak moc tahat za plyn :-)
Omar

Příspěvekod Anonymous » 24.07.2009-22:19

dnesek sem stravil premejslenim o jawe bo MZ, racionalne by to asi byla pro zacatek lepsi volba uz jen proto, ze bych mel dostatecnou financni rezervu pro pripadne opravy, ale asi tem emocim holt neporucim...

jeste se zeptam - je pri trose stesti mozne koupit zachovane moto i za takovehle ceny, nebo se da cekat, ze jsou obe totalni pasti :?: :
http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah ... rsion.html
http://yamaha.sbazar.cz/yamaha-xj-600-t ... 48626.html
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 25.07.2009-07:18

těžko říct. Že majitel popustil uzdu fantazi je evientní. Otázka z jakého důvodu... Jetstli to je to lego nebo jen "tvořivost"

pořádně bych si jí prohlídnul a projel. Pokud nebude nic evidentně špatně asi bych se nebál do ní jít.
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 25.07.2009-08:34

BEGY píše:Pokud nebude nic evidentně špatně asi bych se nebál do ní jít.

Olej, filtry, ventily, karbecy, rozvoďák, svíčky... pokud to bude v nepořádku, při zkušební jízdě to asi neodhalíš. Ale když si to necháš vyměnit/seřídit tak cena motorky o pár tisícovek naroste.

Taky se majitele nezapomeň zeptat na účtenky za materiál, případně provedený servis.
OTIS
XJ veterán

Příspěvekod Anonymous » 25.07.2009-11:12

ať si prodejce říká co chce olej + filtry měním hned vždy když něco koupim. svíčky podle nálady :lol:

neseřízený ventily jsou slyšet a rozmrdaný karburátory lehce odhalíš při zkušební jízdě.
Jen rozvody nepoznáš, pokud už řetěz nebude rachtat poznáš prd.
Tady se jedině držet servisních intervalů a "věřit" tacho
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 25.07.2009-11:43

Vzhledem ke zvukům, které motor XJ vydává a nezkušenosti budoucího majitele bych na tak snadné odhalení moc nespoléhal...

Já bych prodejci nevěřil ještě víc a krom té výměny oleje a filtrů bych minimálně nechal zkontrolovat seřízení motoru.
OTIS
XJ veterán

Příspěvekod Anonymous » 25.07.2009-12:35

:shock: no cumim jak puk :shock: Bolku, necht je to tvuj nazor i kdyz silne cernobilej, ale budiz. Zajimalo by me do ktere tve kategorie bych zapad, motorka 26let, rocne 10tis km, servis doma, vybaveni z druhy ruky.... hlupakovi mozna pro smich, ale proboha co je komu do toho kdo na cem jezdi a co jak dela? Je na kazdym at si rozhodne jak to udela aby moh jezdit, tady uvadeny rocni naklady jsou spis maximum nez prumer nebo nezbytny minimum.

...jinak k tematu ....jak pise Otis, laikovi zvuk motoru nic nerekne, stejne tak se muze mylit i clovek co motorky dela akorat nezna danej typ - budiz, u XJ se takova vec asi nestane ....ale abych uved priklad, moje motorka studena cvrlika na krouzkach, stejne tak jako i studeny ventily cvakaj, jakmile se ohreje tak jde jak sici stroj, z casti za to treba i muze 10w50ka ale laik by asi rek, ze se to rozpadne za chvili a pritom tomu motoru nic neni, protoze jsem ho mel rozebranej, jen jsou proste vule na pistech a krouzkach, coz neni nic nebezpecnyho. pokud bude chtit prodejce skryt vady v motoru, tak zaklepany ventily zamaskuje a motor bude velice tichej i za studena, rozstalovany karby nic neznamenaj, to je otazka 10min nastaveni, ale to ze motorka kucka muze mit i jiny priciny od potrhanych membran po zarostly ucpany karburatory. pri koupi si vzdycky kladu otazku, odpovida projev motorky jejimu stavu.
Anonymous

Příspěvekod tomy » 26.07.2009-17:45

shivala píše:diky vsem za reakce a podnety :smt023

...na vybavu pocitam 20k navic... puvodne sem myslel ze se do toho stezi vejdu, taks me potesil, ze se da poridit i za min. ....

No já vim, že nemám nic extra, ale je to plnohodnotný oblečení... Kromě páteřáku jsem všechno kupoval v Bikerscrownu, nakoupil jsem docela ve slevách.

jinak mám tohle:
páteřák
http://obchod.moto-doplnky-jomax.cz/pateraky&detail=155
(z 1245,- na 650,-)

bunda - Nazran Arrow http://www.bikerscrown.cz/katalog255.html?page=2
(z 3.490 na 2.618)
kalhoty - Nazran Corse http://www.bikerscrown.cz/produkt3676.html
(2500,-)
boty - XVR Kharma http://www.bikerscrown.cz/produkt5166.html
(2300,-)
helma - Caberg 104 Groove http://www.bikerscrown.cz/produkt2866.html
(z 4.900 na 3.430)
rukavice - Nazran SUMER 013 - 2004 BLACK http://www.bikerscrown.cz/produkt208.html - 890,-

Já jezdim asi měsíc takže ti k tomu moc neřeknu, ale zkušenější kluci (a holky :D ) ti k těm věcem třeba řeknou co je dobrý a co ne, budeš mít aspoň nějaký vodítko :)

Já sem se zrovna vrátil z Benátský noci, tak omluvte případný hrubky :D
P.S.: viděl jsem někoho v triku s logem XJ klubu, ale ztratil se mi, škoda...
tomy

Kraj: Liberecký
Typ XJ: 600 S
Rok výroby XJ: 1992

Příspěvekod Anonymous » 26.07.2009-20:40

Jindra píše::shock: no cumim jak puk :shock: Bolku, necht je to tvuj nazor i kdyz silne cernobilej, ale budiz. Zajimalo by me do ktere tve kategorie bych zapad...

Tak to se raději veřejně ani neptej!!!
Anonymous

Příspěvekod PIG » 26.07.2009-21:20

PIG píše:a kdyby nechtěl nahatou tak si může dát třeba takovouhle kapotážičku :smt043 :smt043

Do prdele jsem tam asi zapoměl dát odkaz :D
http://www.jawamania.info/tree/images.a ... eid=221230
PIG
XJ štamgast

Další

Zpět na Jen tak