Ložiska v kyvce

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Ložiska v kyvce

Příspěvekod Anonymous » 02.07.2009-02:43

Prosím mohli by jste mi někdo napsat rozměry a označení ložisek v kyvce(nějaké náhradní neoriginální)-popřípadě jakou může mít vůli do boku?
Děkuji
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.07.2009-11:22

Rozměr ložiska skutečně neznám, ale vůli do stran vím určitě. 0,0mm. :wink:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.07.2009-11:51

Tridac píše:... ale vůli do stran vím určitě. 0,0mm. :wink:

Někdy se člověku zdá, že ví něco přesně. Pak si vezme manuál pro YAMAHU XJ 600 a na straně 86 píší:
Kyvná vidlice - přípustná boční vůle - 1 mm, podélná vůle - 1 mm.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.07.2009-12:01

Díky Bolku, já jsem věděl, že najdeme někoho šikovného, kdo dokáže poradit dobře. Někdy se to musí zkusit i tímto způsobem. Děkuji i za autora dotazu :smt023 :wink:

V tomto ponurém počasí, kdy má každý blbou náladu, je vtipů jako šafránu. Včera jsem jeden slyšel.
"Přijde medvídek PÚ do masny a ptá se řezníka jestli mají vepřové šunky, :"Ano, jistě máme.:", medvídek sundá z ramene pušku, vystřelí na řezníka a povídá : "To máš za prasátko, grázle!!!."

Včera to bylo v rádiu, ale třeba to tak nepobaví.
Sem chtěl jen vtipnou vložkou optimisticky nalít veselé pohody do žil motorkářů. Je to super Léto, letos sme u vody všichni. A nemusíme do chorvatska nikdo. :D :D
Anonymous

Zpět na Podvozek