joliva píše:no mal som aj ja prave teraz ten problem yacal blbnut po 27000km... ked sa ti to podari rozobrat ten starter..tak to staci len trocha vycistit a poskladat a bude slapat zas.. toho sajrajtu tam toho bolo vela..mne tie srubz povolili v poho len treba dobrz srubovak pouzit:)
mirekm píše:KOukám, že problém startéru už nikdo dlouho neřešil...
Jindra píše:Zbynku, vzdyt jsme se presne o tomhle bavili a rikal jsem ti ze mam ten samej problem a je to startovaci relatko, chce to novy, ale nastartujes jednoduse tak, ze drzis tlacitko a poklepes dlani na kaslik pod kterym je relatko ....kontrolka mazani sviti pri kazdym zmacknuti startovaciho tlacitka a je to kontrola zarovky mazani aby bylo videt ze funguje. TCI mam to samy jako ty ale bez kulicek, vi buh proc tam jsou
J&Z&R píše:Jindro, to jsem právě vyřešil výměnou za nové, nepoužité.... Asi opravdu to vypadá na starter, mám tu dva v rezervě, jeden obětuju, rozpitvám, zjistím co a jak a podle toho ten druhý zrepasuju a vyměním
J&Z&R píše:Jindro, to jsem právě vyřešil výměnou za nové, nepoužité.... Asi opravdu to vypadá na starter, mám tu dva v rezervě, jeden obětuju, rozpitvám, zjistím co a jak a podle toho ten druhý zrepasuju a vyměním
Jindra píše:mirekm: z jakyho auta to je? ze bych taky nakoupil ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník