Sobota bude v celku klasika. Hlavní je vyjížďka, řekl bych docela dlouhá. Zastávky budou na Tolštejně (Jiřetín pod Jedlovou), Hřensko, Panská skála (Kamenický Šenov), Sloup, Pekelné doly, Kokořín - další domluvíme v pátek. Na sobotu pak neplánuju už další opičky - je možné si zahrát bowling, zajet do Lhotky (na kraji kokořínska u Mělníka) je tam sraz majitelů Paviků. Program i zastávky vyjížďky doladím až v pátek večer, na trase je víc zajímavých věcí a každý chce vidět něco jiného, tak se to dá upravit podle momentálního složení lidí a nálady.
Bohužel i to výše napsané je v současné době jenom můj plán, protože dost plánovaných obcí na trase bylo minulý týden zasažených povodní a vlastně netuším jak to tam vypadá. I mě minulý týden přívalové deště vyhnaly z plánovaného projetí trasy (vyzkoušel jsem si jak se jezdí ve vodní stěně
) . Ale to je jen drobná komplikace, teď v sobotu trasu najedu v konečné podobě, včetně zajištění oběda (původně plánovaná restaurace je v obci, kterou to vypláchlo fest) - hlavně sehnat dost kuřecích řízků
Takže pokud přijedeš skutečně až v sobotu odpoledne, máš dvě možnosti. buď se dohodnem na nějakém čase, kdy se spojíme a já ti řeknu, kde se asi nacházíme a ty nás dojedeš nebo počkáš na nás v Liběchově a pak si další činnost popsal docela přesně - "pokecáme zachlastáme
"