Facebook a naše skupina XJ-CZ

Příspěvekod Anonymous » 17.06.2009-22:19

Bolku - já věděl, že nezklameš, krááásnééé, že? :smt058 :smt052

XY - když si dáš na ploše vlastnosti/plocha a roztáhnout, tak nás budeš mít úplně na celý monitor. :D :D A řekni po pravdě, myslíš, že to někdo má? To bude originál. :smt026 :smt038
Anonymous

Příspěvekod Drobeček » 18.06.2009-19:49

Sem nečekal jak nějakým Facebookem bodnu do vosího hnízda a kolik vosiček vyletí a bodá kolem sebe :lol:

No nic tak z jiného soudku :wink:
Kucí vám to ale sluší spolu to na té fotce :smt057
Dokonce ladíte i barevně :lol: :wink:

P.S.
Jé, teď koukám že toto byl můj 500 příspěvek do tohoto fóra. Gratulace budu přijímat na Letním mini srazu na Sázavě a to v tekuté podobě :wink:
Drobeček
XJ štamgast

Images: 93
Kraj: Praha
Typ XJ: XJ 900F
Rok výroby XJ: 1984

Příspěvekod Anonymous » 18.06.2009-20:57

Drobečku, to prostě nenarežíruješ. To se musí člověk už takhle narodit dohromady. Jinak to nejde.
Vyrobíme na to logo a máme vlajku :lol: :lol: :lol:
Anonymous

Příspěvekod Rix » 18.06.2009-21:02

Drobeček píše:Kucí vám to ale sluší spolu to na té fotce :smt057
Dokonce ladíte i barevně :lol: :wink:

joooo,jsou tam jak dva buzeranti :lol:
Rix
XJ štamgast

Images: 29
Kraj: Maďarsko
Typ XJ: Hayabusa turbo
Rok výroby XJ: 2009

Příspěvekod lynx » 25.06.2009-07:42

Nějak mi to nedalo, abych sem ten odkaz nedal 8) :lol: http://kopeckymiroslav.blog.idnes.cz/c/ ... e-rec.html
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 25.06.2009-08:48

No nevim, přijde mi to trochu vedle, já sem při registraci žádný heslo mailu vyplňovat nemusel, volí se jen heslo pro přihlášení. Heslo emailový schránky bych nikde nikam nepsal... Autor to má nějaké pomatené... A pokud si přidáš kamaráda, kterého jsi dlouho neviděl, automaticky se nestaneš přítelem dalších 60-ti lidí, kteří jsou přátelé toho kamaráda... Přijde mi, že o facebooku nic neví, nebo asi zkusil nějaký jiný než já... Taky si myslím, že je to zbytečně teatrální, člověk si tam vyplní co chce a chodí tam jak často chce. Stane se přítelem jen toho, koho chce, nastaví si, komu bude jeho profil přístupný atd... Zbytečná hysterie...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 25.06.2009-12:18

Chotis - v tom máš pravdu napůl. První polovina ano, nic a nikdo ti nenaruší emajl, když mu nedáš svoje heslo. Bohužel jsou lidé, kteří tam zadají svoje vlastní heslo a na to se tu hraje, že každý nemá iq, které je k tomu potřeba.
Ale ta druhá věc, je potřeba si to představit. Já si tebe, tvůj emajl zadám do oblíbených. Zadám si tam další 30 lidí a mám prostě sestavu 31 lidí, které mám oblíbené. Ale pak mám nával dobrosrdečnosti a na FB nebo kdekoliv jinde v těchto podobných programech, zadám, že chci sdílet i moje oblíbené s ostatními přáteli a kamarády a tím otevřu pandořinu skříňku, protože se zveřejní můj vlastní seznam oblíbených lidí, které mám v seznamu. Udělal jsem to proto, aby ti oblíbení dostávali stejně zajímavé a bezva informace jako já a abych byl srdečným člověkem, který se rád se všemi podělí o svoje oblíbené. No a tím jsem absolutně nevědomky pro 31 lid otevřel cestu komukoliv kdykoliv k jejich emajlovým adresám. A třeba i nechtěně. A tím se staví ta pyramida. A nemusíš to udělat ani ty, ani 29 dalších jiných lidí, ale stačí jeden, který to udělá a všech 31 je ihned v reálu.
Já ten článek beru spíše jako upozornění, že si otvírá každý vrátka do počítače. Nejvíc virů a zla z internetu natahá do PC ICQ. to je snad nejhorší zlo pro viry a můžeš mít deset antivirů. Jak otevřeš průchod do počítače, je to hotovo. FB je na podobném založení.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 25.06.2009-12:32

Já nevim, možná sem trochu natvrdlej, ale žádné kategorie oblíbené sem si nevšim. Jsou tam skupiny a přátelé... Můj profil můžou vidět jen moji přátelé a koho tak označim, je na mně... Přátelé mých přátel ho vidět nemůžou... Ale sem tam registrovanej jen asi měsíc a nijak to nehrotim...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 25.06.2009-12:35

Asi takhle si to Drobeček na počátku představoval, musí mlaskat blahem, viď Drobku? :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 25.06.2009-12:44

Asi ne, ale já se přidal a tečka. Jen některým to stále leží v žaludku a musí do toho rejpat, ikdyž se jasně řeklo, kdo nechce, ať se tam nepřidává a s facebookem klidně nesouhlasí...
Anonymous

Příspěvekod lynx » 25.06.2009-13:12

No tak abych taky přidal trošku do mlýna :lol: - našel jsem zajímavý článeček. Myslím, že s ním Chotise a spol. ukonejším http://budinsky.blog.idnes.cz/c/90173/F ... ekuji.html Takhle jste to mysleli? :smt098
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 25.06.2009-15:08

já se přiznám, že jsem na tom ještě nikdy ani nebyl se podívat, nevim kde to je a nechybí mi to, ale každému se líbí něco jiného. Proti gustu .................
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 25.06.2009-17:03

Lynx: opět zbytečná hysterie... Ta aplikace je tu pro nás, nikoliv my pro ni. A jestli tohle někdo nedokáže ustát, jeho problém. Je jen a jen na každym, jak moc a jak často bude facebook využívat. Stejně hystericky by se dalo psát třeba o ICQ...
Anonymous

Příspěvekod Drobeček » 25.06.2009-19:47

Já to už neřeším, pokud někdo nezná (nebo nechce znát) princip a fungování nějakého Facebooku a jiných takových serverů je to jeho věc.
Jsou lidi co si nedají ani jmenovku na zvonek u baráku aby jim někdo neukradl identitu, tak co se divíme :lol:
Jsou prostě lidi, kteří se nechtějí jakkoli presentovat, nebo dávat na vědomí, že vůbec existují a je to jen jejich volba.

Já jsem po internetu za těch 13let rozlezlej kde se dá a zatím žiji. Identitu mi také nikdo neukradl a chodí mi akorát spousta SPAMů, ale to i na adresy, které jsem nikdy nikam nezadával a mám je čistě jako své pracovní. :roll:
Největší šířič SPAMů je třeba i samotný SEZNAM.CZ, CENTRUM.CZ a jiné mailové servery, které jsou denně napadány červy a Trojskými koni, no a některým se to povede prolomit.
Těm strašpytlíkům se divým, že jsou třeba zde na fóru, jelikož zrovna fóra jsou jedny z nejnapadanějších stránek různými SPAMovými roboty.

Ale už dost, to je fakt na dlouhé odborné povídání... :wink:

HELE LIDI TO JE ALE VENKU FURT HNUSNĚ CO? :roll:
Drobeček
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 25.06.2009-20:04

Drobeček píše:HELE LIDI TO JE ALE VENKU FURT HNUSNĚ CO? :roll:

Přesně, proto se tu taky tak plká a je tu špatná nálada... :evil:
Anonymous

Příspěvekod lynx » 25.06.2009-20:22

Drobečku máš recht.Někde jsem slyšel (asi u indiánů), že foťák krade duši :lol: Jo na dveřích mám jmenovku, ale ne zvonek a je tam pes - a teď si vyber :lol: :lol: :lol:
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Drobeček » 26.06.2009-06:07

lynx píše:Drobečku máš recht.Někde jsem slyšel (asi u indiánů), že foťák krade duši :lol: Jo na dveřích mám jmenovku, ale ne zvonek a je tam pes - a teď si vyber :lol: :lol: :lol:

Jóóóó Indiáni mi to také říkali, že prý si tuto informaci o krádeží duší fotoaparátem našli na internetu. :lol:
Drobeček
XJ štamgast

Příspěvekod xy » 05.07.2009-13:58

...i jinde jsou zaujati proti pokroku :wink: :
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... booku.html
...kam nevidím, tam neletím...
xy
XJ štamgast