Máš to trochu popletený,moje občanské jméno je Miloslav Alexij takže svátek slavím v prosinci ale i tak ti děkuji za předčasné blahopřání a pro ty které by to zajímalo ještě více tak tenhle [url=http://www.sportovninoviny.cz/tema/index_view.php?id=348232&id_seznam=335[/url]chlapík[/url]byl můj praděda.Byl to jedinečnej človék žijící v jediněčné zemi,měl jsem ho rád. Vidíte tu podobu??????
Naposledy upravil Rix dne 03.05.2009-19:53, celkově upraveno 1
Zítra slaví narozeniny náš dobrý kamarád a trenér. Všechno nejlepší, Janošu. Ať Ti zdraví slouží a hrozny rostou. V Albertově dostaneš 47 hoblů. Kurva, to by už chtělo hoblovačku.
no jasně blahopřejeme i z Rakovníka,kolik ti vubec bude dědo???Jooooo,aháááá 47, teď jsem to pochopil. No starej ještě nejsi ale asi už hodně pamatuješ.
Vůbec by mne nenapadlo, že trenér má již tolik let... ta hebká jeho tvář, tělo statné, všude samý sval, skráně černé, postava pevná jako skála co stojí někde v dál... přitom ruce jemné, jak z hedvábí rostlé co při doteku hladí.... mne pod dekou.
Chlapci ,jak už je u mne zvykem, se slzou v oku vám všem moc děkuji!!!! Jenom mi mrzí Albertovo prozrazení k našemu vztahu! Bude to ,ale tím že jsme ročáci!! !! Každopádně sem hrdej na svůj manšaft!! A těším se na další setkání!! Trenér.