karlos píše:Tridac:
1. nudíš mě, možná další, svými pičovinami na tomto webu
2. řešil jsem to několikrát, právě po takovém trotlovi jak jsi ty, který poradil někomu nezkušenému, že nejlepší je na všechno dávat igelit
3. moje rada zní: pokud možno dát relátko nové (origo nebo neorigo). Jako nouzovka je možné relátko rozebrat, vyčistit, složit, zatmelit. Kontakty očistit, připojit a pokud možno konzervovat (spray, speciální pasta)
Stačí ti to takhle, nebo potřebuješ podrobnější radu s videoukázkou?
Jen v krátkosti:
1. - myslím, že je to naopak, ale neberu nikomu iluze. Právě takovéto reakce na moje příspěvky jsou to, co tady dokáže pobavit. Tvoje nic neřešící blbiny asi nejsou to právé do diskuse.
(to bude reakce....... sem si dovolil
)
2 - přečti si ještě jednou co jsem poradil já! Přerušovač do sucha. Když neumíš číst, tak snad raději ani nepiš, né? To že sem to měl v igelitu ti může být srdečně jedno, je to moje zkušenost a fungovala a funguje. Postav si k tomu třeba nevlhnoucí plot z mechu, mě je to úplně putna.
Zkus nenadávat, to se tady neřeší a nerespektuje, rej si do koho chceš a jak chceš i do mě, pokud nechápeš o čem je diskuse s úsměvem a ironií tak neodpovídej. Zbytečně se rozčiluješ, vrásčí se ti čelo, dělá se ti záhyb na prdelce a budeš vypadat divně když se budeš čílit kvůli takovým blbinám.
3 - Heuréka, vidíš, umíš i dobře poradit a kdyby sis odpustil první dva body, docela si solidně zabodoval. Jen není špatné si ujasnit, že to neradíš mě, ale tazateli. Proč se obracíš na mne? Já radu nechtěl ani nepotřeboval, já mám přerušovač v suchu a bez igelitu..
Když to natočíš, nikdo se zlobit nebude. Bolek uvítá konkurenční studio a myslím, že to není špatný nápad.
Jen houšť, třeba taky něco natočím.
(motor u sekačky nebo vodu do půllitru
)
To si Lynx chrochtá, to si libuje, že mám kvalitní protějšek. Viď, prďolo?