Tridac píše:Lídl jsem asi propásl, ohlídám, u Lusie jsem to viděl, možná to z katalogu objednám. dosah potřebuju cca 3 metry je to o komunikaci mezi mnou a synátorem na motorce, sedí za mnou, takže nepotřebuji velký dosah. I když potom jede parta, je to samozřejmě o něčem jiném.
Tomáš píše:Mám doma ten z Lidlu.Použil jsem ho asi 3x.Můžu Ti ho přivést na sraz nebo si udělej výlet do Železnýho Brodu.Cena je láhev rumu.Jelikož jsem od včerejška majitelem ůplně nový sádry na noze .budu tři týdny doma.
Tomáš píše:Máš to připravený.našel jsem i původní obal.Jinak jezdím do Jívky v Adršpachu na chalupu.Budu tam některý víkend v srpnu.Dal bych Ti vědět a mohli bychom se sejít třeba v Trutnově.
Ronn píše:Ahoj ja mam uz dva roky interkom od Louise - ma to draty ale je to docela fajn. Poud jde o pouzitelnost tak me to vyhovuje. Tak do 120km/hod. se to da. Stejne to pouzivam jenom kdyz jedu na dovcu nebo na vylet pro kominikaci s moju. A ona si vecne zpiva a ja ji mozu nenapadne stlumit abych to nemusel poslouchat a slysi jenom ona me. - nekdy se to hodi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 49 návštevníků