bolek_xj píše:Co vím, tak bohatost na 600 jsou dva závity. A to je nastavené a s otáčkama to nemá nic společného.
Radimathor píše:jak máš polohu jehly v karbecu??
Mira XJ píše:ale nešplíchej do sání.
Racek píše:Mira XJ píše:ale nešplíchej do sání.
Jo myslíš jako sme to dělali v zimě u Pragy V3S , čuchnout éteru a nebo hořící noviny do sání...
Neboj do sání vim že ne , až budu přepínat na rezervu tak to hned uvidim jestli to bylo tim , zatim je efekt po utěsnění nežádoucích štěrbin takovej že mi to v nízkejch cuká , ale jen když je hodně horká a popojíždí se , nebo když to necham teplý třeba hodinku stát , tak pak se jí nechce naskočit , asi se odpaří benzín nebo co , musim přidat a pak to chytne ale moc se jí nechce až za chvíly , studená chytá supr , když se dobře chladí tak jede taky dobře , jestli je to tim hicem nebo co ... nevim
teď mi napadlo , jestli by tomu nepomohlo elektrický čerpadlo , mam furt to starý podtlakový...
BEGY píše:elektrický čerpadlo je dobrý pokud někde motorka dlouho stojí. Nebo když to dojde benzín. Jinak je vcelku naprd, starý podtlakový je spolehlivější
Jindra píše:mas prilis bohaty volnobezny smesi, studeny starty to zlepsuije a teply zhorsuje, zpusobuje to i to cukani, protoze se to na nizky otacky prechlasta ...dobre nastavit to jde jen pomoci analyzatoru, protoze se jedna o nastaveni sroubkama ....mel jsem to samy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 návštevníků