Bydlet se bude co by kamenem dohodil kousek od Sázavy, v zajímavém Clubu Démon. Některé antiviry hlásí jejich stránky jako potenciálně nebezpečné, proto jsem vám udělal printscreen:

Máme zabukovánu kompletní kapacitu 36 míst, přihlašování je klasické, jak jste už po x akcí zvyklí. Na telefonním čísle +420733566970 na vás (v rozumnou denní dobu
Pokoje jsou dvoulůžkové, každý s vlastním WC a sprchou. Cena 500Kč/pokoj/noc. Areál je oplocený, na noc se brána zamyká, takže o motorky netřeba dělat si starosti větší než nezbytné.
Dále je možnost domluvit se na vyřádění na čtyřkolkách, proto prosím ve svých příspěvcích hlasujte, jestli by byl zájem, ať vím jestli v tomto směru mám vůbec něco podnikat. Nikam by se nemuselo, vedle je k dispozici hektarová mírně svažitá louka, kam by čtyřkulky přijely za námi.
GPS: 49°51'43.789" 14°31'48.209"
Pro žíznivé: čepuje se Gambrinus, Plzeň a speciální třináctka Démon, na kterou se osobně velice těším

A teď vyjížďce: Start bude v 09:00, navštívíme Onen svět, Orlickou přehradu, Žďákovský most, projedeme Zvíkovské Podhradí a klikaté silničky v okolí, přesuneme se na Příbramsko, kde navštívíme některou z expozic Hornického skanzenu nebo Muzeum obětí komunismu. Po návratu do Prosečnice proběhnou případné čtyřkolky a NEALKOHOLICKÁ večeře
No a po návratu vypukne odložená (a o to intenzivnější
V neděli ráno, po předpokládám plánovitě opožděné snídani, proběhne ještě nějaké blízké muzeum, na výběr jsou Motomuzeum Netvořice, oficiální Jawa muzeum Konopiště nebo Vojenské technické muzeum v Lešanech.
SEZNAM:
Janka & Zbyněk -- 4x4 ANO
bolek_xj a Blanka -- 4x4 ANO
TOMMZ
OTIS
Freddy + Zuzka -- 4x4 ANO
Bartus + Pavlína
Drobeček + 1
xy (pá-so)
Soňa + 1
roman3297
Puďa + Stáňa -- 4x4 nemusíme
MIREKM + 1
DOS
Habera
Janoš-XJ
Petrr (so-ne)
Jarek + 1 (pá-so)
Karlos
V-Strom + 1 (so-ne)
Havlis + 1
Rix + 1
Mira + 1

jsem od 29.7. do 4.8. na konferenci a z toho se nevyvlíknu (ty potvory o týden posunuli termín) chjo a já se tak těšil.