lynx píše:Teda nejvíc mě zaráží ten časový rozsah - Otis takřka hned po obědě, Pája až dneska. Já měl klasický příznaky otravy jídlem, už jednou jsem to absolvoval - dal jsem si klobásu poslední den strojírenského veletrhu. I teď to bylo stejný. Vyčištěný vnitřnosti, vysoká horečka a druhý den klid. Nevim z čeho to bylo, ale jsem rád, že to mám za sebou. Ta cesta byla fakt strašná, hrábnul jsem si až na dno, z mašiny mě museli pomalu sundat.
Jo a ta sobotní strava - snídaně dva rohlíky, anglická a čaj, oběd jenom ten salát s řízkem, večeře výpečky. K pití přes den kofola, večer žádné putovní pití.
PIG píše: Soudím podle toho rozbalenýho obalu od šprcky co jsme měli pod postelí (pro vrtálky, nebyl náš) a podle čaje který jsme dostali a který smrděl tak, jak kdyby v něm vymáchali utěrku od nádobí a ne pytlik s čajem
karlos píše:Já bych řekl, že to bylo sobotní snídaní. Hned po jídle se nikomu zle neudělá, u rotaviru je doba prvních příznaků asi po 3 hodinách. Pokud bylo OTISovi divně chvilku po obědě, tak to nemohlo být obědem. Řekl bych buď to kafe ráno, nebo čaj, nebo máslo. Možná i ty rohlíky, to prase než pro ně ráno jelo drbalo psi za ušima.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 200 návštevníků