J&Z&R píše:Při 190cm můžeš vypadat blbě i na Goldwingovi
Těch 600 kg jsi asi přehnal ne???Tridac píše:Tak plně naložená 9 se s naloženou 6 srovnat skutečně nedá. To je úplně někde jinde. Šestka je fajn, naložit, nasednout a jet, dojede hodně daleko a pohodlně, ale jak píšeš, chybí jí život při zatažení za plyn, třeba při předjetí. Devítku jsem měl a vlastně mám naloženou na maximu už několikrát. Motorka je hodně přez 600 kilo a můžu Ti říci, že jedinný problém který mám je otázka rychlosti do zatáček a naklonění stroje, protože ta váha Tě táhne silou ven ze zatáčky, když to přepíškneš, ale jinak není absolutně žádný problém akcelerovat při předjetí, motor naprosto bezchybně zatáhne a vyrazí. V tom devítku obdivuji a valstně ji i proto mám.
mirekm píše: Těch 600 kg jsi asi přehnal ne???
Rix píše:Chceš tím snad říct že ty máš 150 a tvuj batůžek 100kg nepřeháněj Zbyňdo
Tridac píše:Já jsem pouze porovnal akceleraci naložené šestky a naložené devítky, že to je rozdíl citelnej. Netvrdím raketový start devítky, ale oproti šestce asi nebudeme rozebírat.
Druhá věc je váha stroje při jízdě. Sice si to příště zkusím najet na váhu někde po cestě, ale hoši, ono se to trošku nezdá. Takže budeme počítat.
Pohotovostní hmotnost motorky - 272kg
moje osobní schránka - 116kg
můj synátor vcelku hubený - 58kg
horní kufr - 52kg
boční kufry 2x46kg - 92kg
tankvak - 22kg
Celkem pánové je váha celých 612kg. Kdo by to byl řekl. A to ještě měl kluk na dovolenou na sobě batoh s jídlem a na horním kufru byl stan a na bocích dva spacáky. Zkuste to někdy spočítat, ono se to fakt nezdá. Můžu zodpovědně potvrdit, že to je jízda tankem, motorka sedí jak přibitá, bacha na náklon, ta váha jde ven ze zatáčky.
jo, eště, zapoměl jsem navigaci, mobil a peněženku, mimochodem se ještě připočítávají obleky, boty, přilby, no, co vše co člověk zapomene. Ani si to člověk neuvědomí, ale mám 116 kilo a oblečení plus boty a k tomu přilba, kolik to je? 10? 15 kilo? No a dvakrát dalších 30.
Mohu zodpovědně říci, že kluk už může přibrat jen 4 kila a už nesmíme jezdit ve dvou pokud mám dodržet maximální váhu 470kg. Bez kufrů a s holou motorkou máme oblečení 466kg a to nevezeme ani prskavky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 74 návštevníků