STK

Příspěvekod Rix » 07.05.2009-06:15

Zdá se mi že jste zase jeden chytřejší než druhej a vyřešíte tu stejně hovno.Begy není žádnej malej kluk a jistě si s tím poradí.Stejně si to nakonec udělá podle svého.
Naposledy upravil Rix dne 07.05.2009-06:24, celkově upraveno 1
Rix
XJ štamgast

Images: 29
Kraj: Maďarsko
Typ XJ: Hayabusa turbo
Rok výroby XJ: 2009

Příspěvekod Anonymous » 07.05.2009-06:23

Rixi, všiml jsem si hrubky v interpunkci...
Anonymous

Příspěvekod Rix » 07.05.2009-06:25

A ty taky nebuď drzej :lol:
Rix
XJ štamgast

Images: 29
Kraj: Maďarsko
Typ XJ: Hayabusa turbo
Rok výroby XJ: 2009

Příspěvekod Drobeček » 07.05.2009-06:27

Rix píše:Zdá se mi že jste zase jeden chytřejší než druhej a vyřešíte tu stejně hovno.Begy není žádnej malej kluk a jistě si s tím poradí.

a-a-a-a A VOTOM TO JE , pravdu má ten Rix, stejně prdlačky vykoumáme, každý má na to jiný pohled a také případné řešení.
Kluk jeden ušatá si s tím jistě nějak poradí, vždyť je šikovnej :lol:

Jó, ještě mi napadlo ....
A co takhle jen tak malinkou voskovou svíčku !
Před STK jí zapálit a potom zase sfouknout a použít za dva roky. :oops:
Drobeček
XJ štamgast

Images: 93
Kraj: Praha
Typ XJ: XJ 900F
Rok výroby XJ: 1984

Příspěvekod Anonymous » 07.05.2009-06:59

hmm a co takhle světluška? :wink:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 07.05.2009-07:33

Musíš ale sehnat šukomilku, jinak nesvítí. :D
Anonymous

Příspěvekod xy » 07.05.2009-07:42

...konečně konkrétní rada mezi vším tím suchým teoretizováním... :wink:
...kam nevidím, tam neletím...
xy
XJ štamgast

Images: 4
Kraj: Středočeský
Typ XJ: fzs 600
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Anonymous » 07.05.2009-10:50

Jindra píše:Rikas uplny blbosti, parkovaci svetlo neni svetlo obrysovy a musi svitit potkavaci a obrysovy, tim padem parkovacky podle toho zneni co si sem dal sviti ani byt nemusi! Za provozu mu to automaticky sviti tzn. splnuje vyhlasku.

Jen zlehka doplním. :oops:
Parkovačky se slangově říkalo obrysovým světlům. A obrysová světla jsou to, co kolegovi nesvítí, protože to tam nemá a proto neprošel STK.
Potkávací světla (dříve tlumená) jsou normální světla v provozu, běžně používaná a přepínají se v noci s dálkovými. Jiná světla na vozidle ani nikde jinde nejsou, kromě speciálních. :wink:

No a předepsaná pro běžný provoz jsou obrysová (parkovačky) potkávací (dříve tlumená) a dálková. Toť vše. :? :)

Omlouvám se, dělal jsem papíry ještě podle vyhlášky 100 a tam byly uvedeny světla parkovací, světla tlumená a světla dálková. Dnes vývoj pokročil a jsou obysová, potkávací a dálková, ale asi si myslím, že jsou úplně stejná. :idea: :idea:

Mimochodem můj příspěvek byl pouze a jen z důvodu dodání zákoných podmínek osvětlení, zkopíroval jsem jak to má být podle pravidel. Nic jiného v tom nehledej. :roll: :evil:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 07.05.2009-12:59

tak mám STK za sebou. Skusil jsem to jinde a natrefil na kolegu motykáře

Celá prohlídka spočívala v tom že jsme skoro půl hodiny spolu jen drbali 8)

jinak koukám jak se téma hezky rozvinulo, žeby okurková sezóna? :lol:
Anonymous

Příspěvekod Racek » 07.05.2009-14:02

BEGY píše:tak mám STK za sebou. Skusil jsem to jinde a natrefil na kolegu motykáře

Celá prohlídka spočívala v tom že jsme skoro půl hodiny spolu jen drbali 8)

jinak koukám jak se téma hezky rozvinulo, žeby okurková sezóna? :lol:

No vidíš jak si to hezky pořešil.... , šikovnej Begy na to asi ani nesáhnul a to se onehdá vychloubal že dělá do elektriky :D :D ... A nakonec to okecá s kolegou...to má někdo kliku, já to pícham. :smt091
Mě to čeká letos v srpnu :smt093 ...a to mam ve velkym TP zanesenou poznámku barva rámu zelená metalíza , motyka je červená , a rám je už z půlky stříbrnej , no a aby toho nebylo málo , tak přední pneu už má dost a to ještě je 110/70 místo 110/80 , pořád sem se nedokopal udělat spinač na přední brzdu (ten teda udělam)...to bude masox , budu se muset připomenout známímu na DÚ , aby to vošéfoval u známejch na STK :smt101
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod xy » 07.05.2009-16:14

Racek:...barvu si nech přepsat na úřadě, je to záležitost padesátikoruny a deseti minut (tedy u nás - poplatek bude jednotný, čekací doba možná různá)...
...kam nevidím, tam neletím...
xy
XJ štamgast

Images: 4
Kraj: Středočeský
Typ XJ: fzs 600
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Anonymous » 07.05.2009-17:14

:oops:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 10.05.2009-16:35

Jindra: Jakejpak hnidopich. Jen dělá svoji práci. Když vydim ty šroty co jezděj po silnicích je mi z STKček na bl.... A mít jedno světlo bez parkovačky vydim jako velkej problém. Proti tomu jsou červený blinkry, který povolený taky nejsou a výjimku na to nikdo nedá, banalita.

Osobně bych volil variantu dodělat. Už jenom pro vlastní bezpečnost. A to nemluvim o finanční náročnosti při případné policejní kontrole na silnici.
Do el. instalace XJ jsem zatim nelezl, takže znalejší můžou hanit, ale já bych natáhl dráty rovnou ze spínačky.
Anonymous

Předchozí

Zpět na Úřady, Legislativa, Pojištění