žlutá 120cítka s navrtaným spoilerem a moje držka:-))

Co kdo neustál?

žlutá 120cítka s navrtaným spoilerem a moje držka:-))

Příspěvekod Anonymous » 13.04.2009-10:13

no myslím že je zbatečné to tady nechávat
Naposledy upravil Anonymous dne 15.09.2009-23:16, celkově upraveno 1
Anonymous

Re: žlutá 120cítka s navrtaným spoilerem a moje držka:-))

Příspěvekod Anonymous » 13.04.2009-19:06

Jan píše:Lidičky tak si tak klidně a v pohodě jedu do zatáčky a najednou se vyřítí magor ve žluté 120cétce s navrtanými spoilery. Rve to na mě a jen tak tak uhýbám ......pak prd zadní kolo vletělo do kanálu který byl cca 10cm pod povrchem asfaltu a najednou koukám na svou motorku zepředu, nohy nahoře hlava míří k betonu a prásk tělem přesně na hranu obrubníku:-( za mnou auto které jde do smyku(kamarádovo.....je taky motorkář) motorka se na mě řítí a já celou pravou půlkou těla a hlavou pozadu kopíruji 15metrů zaražený mezi obrubník a silnici a koukám jak se na mě řítí moje mašina i auto:-((((
Nakonec to skončí tak že můj červený miláček leží pod autem celý předek k.o kamrád aby to na mě nenarval nasměroval auto na obrubník a zničil si poloosu:-) naštěstí to odnesla jen celá maska a jeji konstrukce, vydlice,plexi,a zadní světlo a plsatem:-(((...rám a vše ostatní naštěstí v poho:-)))
Za pár minut vstávám.....všechny věci totálně zničený, bunda,kalhoty boty rukavice:-(( ale díky bohu za chrániče....jinak by ze mě byl asi mrzák:-))))

Jinak poučení......pozor na kretény ve starých škodovkách kteří si dělají spoilery s papírových kartónů a vše co potřebují montují zavytořezy:-)))

A ten zmrd v ty zluty skodovce ujel?
Anonymous

Příspěvekod roman3297 » 13.04.2009-20:37

ten určitě jak je zvykem ani nepřibrzdil, natož aby zastavil :evil:
XJ 600 Diversion
žiješ jen jednou
Na zivotě nejvíc miluju tu rozmanitost... Kazdej den mě nasere někdo jinej...
roman3297
občasný přispěvatel

Images: 6

Příspěvekod Anonymous » 13.04.2009-20:39

no ani nezastavil:-))) ale to je už jedno:-) na těchto lidech si nikdo nic nevezme:-))
Anonymous

Příspěvekod roman3297 » 13.04.2009-20:42

a potenciální vrah jezdí do protisměru vesele dál, jdem mu propíchat aspon gumy
teda až zejtra až to ze mě vyprchá :lol:
XJ 600 Diversion
žiješ jen jednou
Na zivotě nejvíc miluju tu rozmanitost... Kazdej den mě nasere někdo jinej...
roman3297
občasný přispěvatel

Images: 6

Příspěvekod Anonymous » 13.04.2009-20:46

nejvíc mne na tom štve že to moje XJčko bylo v krásným dokonalým stavu a teď???:-((( bych plakal ceny za opravu a lak nebo koupi nové masky se nevyplatí a hlavně nejde to nikde sehnat:-(( no hledal jsem ho po Praze a zmizel:-(tak uvidíme kde ho potkám:-))
Anonymous

Příspěvekod zbynek » 13.04.2009-20:52

Takže už nejede dobře? 8)

A poučení nezní:
Jan píše:Jinak poučení......pozor na kretény ve starých škodovkách kteří si dělají spoilery s papírových kartónů a vše co potřebují montují zavytořezy:-)))

ALE:
1/Dávat pozor úplně na všechny.
2/Zopakovat si gramatiku.
3/.....

Mimochodem: Tys stihl mezi 9:31 a 10:13 pořešit motor, zvuky, řetězovku (s řetězem kříženým do osmičky ;-) ) a ještě docela masakrální crash? Tak tomu říkám užívat si života na plné pecky :-D
Too Old to Rock And Roll, Too Young to Die
zbynek
častý přispěvatel

Images: 26
Kraj: Praha
Typ XJ: 900F
Rok výroby XJ: 1990

Příspěvekod Anonymous » 13.04.2009-22:58

Člověče, taky mne to zarazilo. Poutavé vyprávění je vcelku zajímavé. Zničil si masku, totál předek, vydlice, jak píšeš, světla i zadní, :o totálně si zničil oblečení a bez rukavic a bez bot jezdíš po praze a hledáš žlutou škodovku??? :shock: 8) 8)
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 15.04.2009-06:17

Tridac píše:Člověče, taky mne to zarazilo. Poutavé vyprávění je vcelku zajímavé. Zničil si masku, totál předek, vydlice, jak píšeš, světla i zadní, :o totálně si zničil oblečení a bez rukavic a bez bot jezdíš po praze a hledáš žlutou škodovku??? :shock: 8) 8)

bez rukavic a bot?? no zatím to drží jinak botky hlavně ta levá se malinko prodřela:-)) ale dobrý:-))jinak světlo jsem psal zadní..přední zázrakem zůstalo celé:-)) Jinak pokud máš na mysli že jezdím v teniskách a bez rukavic po Praze...tak nejsem magor a nejezdím první ani druhou sezónu:-)))

Jiank souhlasím...dávat pozor na všechny ale když jedeš do zatáčky do které nevidíš a máš tak sotva pár vteřin reagovat a uhnout nebo jet si klidně svou stopu a narvat to do něj....:-))??
Jinak so ce týče gramatiky....vím že s tím mám trochu problém....medicínsky prokázáno:-)))))

Motorka byla za týden opravená a jela se štreka do Siofoku a Budapeště:-) jinak jezdí velmi dobře a nemůžu si stěžovat:-)) motorově perfektní:-))

Jinak s tou řetězovkou jsem to napsal celkem dost blbě což uznávám:-(( a omlouvám se:-)
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 15.04.2009-08:02

Jan píše:bez rukavic a bot?? no zatím to drží jinak botky hlavně ta levá se malinko prodřela:-)) ale dobrý:-))
......................
Motorka byla za týden opravená a jela se štreka do Siofoku a Budapeště:-) jinak jezdí velmi dobře a nemůžu si stěžovat:-)) motorově perfektní:-))

Mohu reagovat jen na to co jsem psal já. Ty si spojil asi pěti lidem zprávu dohromady.
Ale reagoval jsem na Tvoje psaní, kde jsi doslova napsal
".....všechny věci totálně zničený, bunda,kalhoty boty rukavice:-(( "
dneska už je to trošku odřená levá bota :shock: :(
Taky jsem velmi rád překvapován. V 10:13 si zlikvidoval motorku, doslova si napsal :
"nejvíc mne na tom štve že to moje XJčko bylo v krásným dokonalým stavu a teď???(( bych plakal ceny za opravu a lak nebo koupi nové masky se nevyplatí a hlavně nejde to nikde sehnat:-((""
No a dneska napíšeš, že je opravená a jezdíš po Maďarsku. :smt017 :smt100
Tak ti nevim, kde soudruzi z NDR udělali chybu.
Raději už to číst ani pitvat nebudu, je to pro mne velmi silné a traumatizující téma. :smt069 :smt087 :)
Anonymous

Příspěvekod lynx » 15.04.2009-10:43

Tridac: narazil jsi na důstojného soupeře, jen tak dál kluci :smt038
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 15.04.2009-17:20

Huh to ten tyden teda nejak rychle ubehnul, kdyz celej ubeh mezi 13. a 15.dubnem :-D taky by se mi libilo mit motorku opravenou za den po bouracce ktera z ni udelala srot na odpis :-D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2009-07:31

Ano je opravená.....technicky a motorově je v prfektním stavu i nadále(natomo si zakládám) ale vzhled je ..tzv zjizvený pokud se mi havárie nedotkla rámu zbytek opravit je sranda a otázka max týdne:-)):-( ale ano mám rozedřelou celou pravou půlku oblečení i kalhot....jsou vidět chrániče atd:-)

No jinak nechci být nijak protivný nebo tak něco ale některým lidem asi zřejmě nemůže dojít určitá časová část.....když by se oni lidé pořádně zamysleli a vzali si třeba tužku a papír tak je snad logické že za tak krátkou dobu je pořádná blbost vybourat se opravit mašinu pak jet do Maďarska a zpět!!! Psal jsem i že havárie byla týden před Maďarskem!!! Tak přemýšlejte!! třeba by vás mohlo napadnout že jsem tu motorku neboural tento rok?? Pokud si někdo myslí že týden má 3 dny a nepřemýšlí že je to blbost a pokud někdy opravoval bouračku není to otázka 2 dnů!!
Koukám že tady je to spíše slovním pinkání ale abych nebyl tak kritický..našel jsem tu pár fajn lidí.....ale někteří jsou fakt extrém!!!
Omlouvám se pokud těmito písmenky někoho urazím ale než začnu někoho soudit zjistím si co jak....!!
Ale některým je celkem za obtíž se optat a hned pálí blbosti.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2009-10:19

Shrnu to za "extrémisty":
Toto fórum asi nebude pro Tebe to pravé. Ještě to zvaž....
Ke cti je Ti potřeba připsat, žes nás za ty tři dny suprově pobavil.
Anonymous

Příspěvekod lynx » 17.04.2009-11:36

Bolku ty jsi kůň, samozřejmě, že toto forum je to pravé. Jan něco nadnese, předá svojí zkušenost a Tridac to v oponentuře vědecky rozebere. Co víc si můžeme přát, vždyť tady bylo teď tak krásně :smt098
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2009-13:32

jj zabava dobra :-P
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.04.2009-23:56

bolek_xj píše:Shrnu to za "extrémisty":
Toto fórum asi nebude pro Tebe to pravé. Ještě to zvaž....
Ke cti je Ti potřeba připsat, žes nás za ty tři dny suprově pobavil.

no když koukám jak to tady chodí a jak lidi získávají informace a velmi rychle odsuzují asi nebude:-))) no co se dalo čekat:-)))

Ale mám tedy návrh pro nevěřící Tomáše:-)

Uděláme výlet Praha Beroun....do Berouna po staré dálnici dáme dobrou pizzu a zmrzlinu možná se pokecá a zpět po nové dálnici a sami usoudíte jestli tady házím bulíky nebo ne:-)
Jak na to tady koukám asi jsem jeden z mála který informace chce nějak potvrdit či dokázat:-) narozdíl od toho co tady čtu....:-))))
Pokud máte zájem můžeme se domluvit a pak sami posoudíte:-) a potom výsledek napíšete sem veřejně na forům:-)
To je můj návrh než se tady zbytečně dohadovat jak malý děti a vůbec mne nebaví rozmlouvat někomu fakta a s tím že někdo nedokáže zkousnout to že tento typ motorky není sračka která jede jen 160:-) co vím od servisáků bohužel většina těchto motorek takto jezdí:-(
Při koupi motocyklu jsem investoval nemalé peníze do kompletních oprav atd.:-)) takže toto forum by pro mne bylo ale problém není ve foru ale v lidech:-)))
Anonymous

Příspěvekod Racek » 18.04.2009-07:33

Co se týče prvního bodu , tak já už sem radši moc nepíšu abych zase někoho nevyprudil k naprosto nečekaným reakcím... :smt098

A co se týče vyjížďky po dálnici , aby si ostatním ukázal že nekecáš , tak se obávám že nikdo nepojede , protože v úvodním článku stojí , že XJéčkář netouží pokořovat rychlostní rekordy... :wink:
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod xy » 18.04.2009-08:25

...tak na rychlostní rekordy nás tu asi moc neužije, ono XJčko moc na to týrání není...ne že by tedy nedokázalo přichvátnout když je to potřeba...
...přijeď se podívat na sraz a okoukni 'extrémisty' na vlastní oči - pak si třeba uděláš reálnější názor... :wink:
...kam nevidím, tam neletím...
xy
XJ štamgast

Images: 4
Kraj: Středočeský
Typ XJ: fzs 600
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Anonymous » 18.04.2009-08:30

časem pochopíš že jsou zde témata který jsou tabu, jinak tě tu sežerou :twisted:

teda určitě do doby pokud budeš virtuál a neoběvíš na nějakým srazu - ale čert ví jak to bude i po tom :lol:

jiank rád se s někým projedu, ale říkám na rovinu že dálnice k smrti nenávidim.
Taky si pořád říkám že by se "pražáci a okolí" mohli někde sejít nad dobrým jídlem a pokecat.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.04.2009-08:38

Milý Jene,
z nás by Ti asi nikdo nestačil, ale mám tu nabídky od kolegů s Banditem 12 a SV 1000, kteří by rádi byli svědky Tvé spanilé jízdy. Navrhují "trasu Plzeň směr Rozvadov, třeba jenom do Boru u Tachova cca 45 km jenom sice, ale pořád objektivnější než 15km. Provoz z Plzně na Rozvadov bývá velmi malý a tam by to bylo určitě uskutečnitelné (aby jí držel pořád na 190)."
Jsou Ti k dispozici.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.04.2009-08:51

BEGY: mohli byste si založit nové téma, kam budou psát hlavně nedocenění členové. Myslím, že sledovanost budete mít zajištěnou.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.04.2009-09:01

:) já už se nechci dohadovat, myslím o některých věcech svý a u toho zřejmě zůstane

spíš mě mrzí že nikdo nereaguje nad tím posezením.
Anonymous

Příspěvekod Racek » 18.04.2009-10:41

BEGY píše::) já už se nechci dohadovat, myslím o některých věcech svý a u toho zřejmě zůstane

spíš mě mrzí že nikdo nereaguje nad tím posezením.

Takže ...kdy a kde ??
Hlavně aby nebylo počasí jako dneska... jinak dneska sme měli mít brigádu na letišti , ale vzhledem k počasí se to odkládá na jindy a nevím na kdy , takže bych spíš uvítal nějakou neděli. 8)
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod Anonymous » 18.04.2009-11:19

BEGY píše:časem pochopíš že jsou zde témata který jsou tabu, jinak tě tu sežerou :twisted:

teda určitě do doby pokud budeš virtuál a neoběvíš na nějakým srazu - ale čert ví jak to bude i po tom :lol:

jiank rád se s někým projedu, ale říkám na rovinu že dálnice k smrti nenávidim.
Taky si pořád říkám že by se "pražáci a okolí" mohli někde sejít nad dobrým jídlem a pokecat.

No souhlasím dát někde pokec a dobrý jídlo to bych klidně i šel:-) Sic jsem tady nyní za šaška ale budiž:-)) dálnice také nějak extra moc nemusím ale když pospícháš a tlačí tě čas tak holt to tam musím frknout:-))
Myslím že toto téma asi už raději nebudu komentovat:-))
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.04.2009-11:21

bolek_xj píše:Milý Jene,
z nás by Ti asi nikdo nestačil, ale mám tu nabídky od kolegů s Banditem 12 a SV 1000, kteří by rádi byli svědky Tvé spanilé jízdy. Navrhují "trasu Plzeň směr Rozvadov, třeba jenom do Boru u Tachova cca 45 km jenom sice, ale pořád objektivnější než 15km. Provoz z Plzně na Rozvadov bývá velmi malý a tam by to bylo určitě uskutečnitelné (aby jí držel pořád na 190)."
Jsou Ti k dispozici.

Ok nejsem proti:-))) zjistím jak mám směny a můžeme onu projížďku uskutečnit:-)
Anonymous

Příspěvekod Rix » 18.04.2009-12:43

ty vole že bych jel taky :lol: :lol: ikdyž nevím jestli mi to tolik pojede :lol:
Rix
XJ štamgast

Images: 29
Kraj: Maďarsko
Typ XJ: Hayabusa turbo
Rok výroby XJ: 2009

Příspěvekod lynx » 18.04.2009-13:57

Taky bych se rád zúčastnil - 190ka jako stálá rychlost na seriovém XJ by mi otevřela další obzory :lol: Tak pokud to odložíte až po srazu, určitě na tu ukázku přijedu 8)
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Janoš-XJ » 18.04.2009-14:04

Co tady se poslední dobou děje ,já žasnu!! :shock: Zaplat za to že já jako nováček jsem do tohoto kolektivu zapadl bez nějakých problémů!! :roll: Extrémisty zrovna nemusím,ale Bolek ani ostatní mi nějak nevadí. Kdo ví v čem je zakopanej pes?? Jenom jedno bych rád chlapci řekl ,pokud vám to tady nevoní ,nikdo vás nebude přemlouvat k tomu aby jste tu zůstali proti své vůli!! :roll:
Budete mít klid vy aj ti ostatní! A není zapotřebí tady dělat zlou krev mezi sebou. Nikam to stejně nepovede :smt021 Je fakt že některé věci a skutečnosti jsouopravdu k zamyšlení :smt017 A to nejenom v Blesku,ale aj tady!
Bavíte se o setkání Jene ,ale co s tebou mám konkrétně já probírat? Jakou rychlostí nebo jakej řetěz!!?? Snad možná to jídlo ? Jinak jezdím normálně a nemám řetěz! :smt058
Dojet na sraz a pak posoudíš lidi kolem sebe a nehaš špínu kolem!!
JAN.
P.S. Jenom pro Rixe !!! Karlos ti vzkazuje že autobusy maj jen 100km/hod. :smt041
I muži mají své dny
Janoš-XJ
občasný přispěvatel

Images: 25
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: XL 1000 Varadero
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Rix » 18.04.2009-14:27

Vyřid Karlosovi že když si koupí k tý jeho šmudle sajdu tak ho budu tahat za sebou jako pavíka a klidně kurva 190Km/h. :lol: :lol:
Rix
XJ štamgast

Images: 29
Kraj: Maďarsko
Typ XJ: Hayabusa turbo
Rok výroby XJ: 2009

Další

Zpět na Pády + kolizní situace