Jan píše:Lidičky tak si tak klidně a v pohodě jedu do zatáčky a najednou se vyřítí magor ve žluté 120cétce s navrtanými spoilery. Rve to na mě a jen tak tak uhýbám ......pak prd zadní kolo vletělo do kanálu který byl cca 10cm pod povrchem asfaltu a najednou koukám na svou motorku zepředu, nohy nahoře hlava míří k betonu a prásk tělem přesně na hranu obrubníku:-( za mnou auto které jde do smyku(kamarádovo.....je taky motorkář) motorka se na mě řítí a já celou pravou půlkou těla a hlavou pozadu kopíruji 15metrů zaražený mezi obrubník a silnici a koukám jak se na mě řítí moje mašina i auto:-((((
Nakonec to skončí tak že můj červený miláček leží pod autem celý předek k.o kamrád aby to na mě nenarval nasměroval auto na obrubník a zničil si poloosu:-) naštěstí to odnesla jen celá maska a jeji konstrukce, vydlice,plexi,a zadní světlo a plsatem:-(((...rám a vše ostatní naštěstí v poho:-)))
Za pár minut vstávám.....všechny věci totálně zničený, bunda,kalhoty boty rukavice:-(( ale díky bohu za chrániče....jinak by ze mě byl asi mrzák:-))))
Jinak poučení......pozor na kretény ve starých škodovkách kteří si dělají spoilery s papírových kartónů a vše co potřebují montují zavytořezy:-)))
Jan píše:Jinak poučení......pozor na kretény ve starých škodovkách kteří si dělají spoilery s papírových kartónů a vše co potřebují montují zavytořezy:-)))
Tridac píše:Člověče, taky mne to zarazilo. Poutavé vyprávění je vcelku zajímavé. Zničil si masku, totál předek, vydlice, jak píšeš, světla i zadní, totálně si zničil oblečení a bez rukavic a bez bot jezdíš po praze a hledáš žlutou škodovku???
Jan píše:bez rukavic a bot?? no zatím to drží jinak botky hlavně ta levá se malinko prodřela:-)) ale dobrý:-))
......................
Motorka byla za týden opravená a jela se štreka do Siofoku a Budapeště:-) jinak jezdí velmi dobře a nemůžu si stěžovat:-)) motorově perfektní:-))
bolek_xj píše:Shrnu to za "extrémisty":
Toto fórum asi nebude pro Tebe to pravé. Ještě to zvaž....
Ke cti je Ti potřeba připsat, žes nás za ty tři dny suprově pobavil.
BEGY píše::) já už se nechci dohadovat, myslím o některých věcech svý a u toho zřejmě zůstane
spíš mě mrzí že nikdo nereaguje nad tím posezením.
BEGY píše:časem pochopíš že jsou zde témata který jsou tabu, jinak tě tu sežerou
teda určitě do doby pokud budeš virtuál a neoběvíš na nějakým srazu - ale čert ví jak to bude i po tom
jiank rád se s někým projedu, ale říkám na rovinu že dálnice k smrti nenávidim.
Taky si pořád říkám že by se "pražáci a okolí" mohli někde sejít nad dobrým jídlem a pokecat.
bolek_xj píše:Milý Jene,
z nás by Ti asi nikdo nestačil, ale mám tu nabídky od kolegů s Banditem 12 a SV 1000, kteří by rádi byli svědky Tvé spanilé jízdy. Navrhují "trasu Plzeň směr Rozvadov, třeba jenom do Boru u Tachova cca 45 km jenom sice, ale pořád objektivnější než 15km. Provoz z Plzně na Rozvadov bývá velmi malý a tam by to bylo určitě uskutečnitelné (aby jí držel pořád na 190)."
Jsou Ti k dispozici.
Zpět na Pády + kolizní situace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 návštevníků