Učinnost brzdy

Vše kolem brzd.
Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Učinnost brzdy

Příspěvekod Anonymous » 04.04.2009-19:32

ahoj konečně jsem si přivezl domu svoje XJ 600s 1993---zadní brzda ale brzdí jako kdyby tam nebyla--ne že bych jí potřeboval ale je to normální??? Jinak XJ je bomba a jsem rad ze jsem ji koupil.Ta zadní brzda me ale vrtá hlavou co kdybych ji chtel použít?? Vypada v pořadku tak nevim nevim AHOJ všem..Leryshuck
Anonymous

Příspěvekod Jarek » 04.04.2009-19:41

Ahoj,
zadní brzda je jen na výpomoc a na brzdění na písku atd. Pokud jde kolo do smyku tak je ok a žádný zázrak od ní nečekej.
Tak mě napadá co jsi měl před tím za motorku?
Jarek
občasný přispěvatel

Images: 8
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: XJ 900 N
Rok výroby XJ: 1986

Příspěvekod roman3297 » 04.04.2009-20:05

jak to myslíš že tam zadní brzda není, když na ní šlápneš tak kolo do smyku jít musí, jinak se koukni do nádržky na kapalinu pod sedlem(boční plast) jestly máš kapalinu a případně odvzdušnit
XJ 600 Diversion
žiješ jen jednou
Na zivotě nejvíc miluju tu rozmanitost... Kazdej den mě nasere někdo jinej...
roman3297
občasný přispěvatel

Images: 6

Příspěvekod Anonymous » 04.04.2009-22:44

mrknu na tu nádobku a rozeberu tu brzdu--ja vim ze je na vypomoc ale slapu ze vsech sil krok ma kratkej ale učinek minimalni--nevrže nepíská ale zase tak málo by asi brzdit neměla--někde v nejaký recenzi jsem četl že by měla být zadní brzda naopak dost ostrá a nebezpečná( u XJ)ale možná se pletu a četl jsem to u jiný mašiny---prostě to prohlídnu a na píšu co jsem zjistil--Leryshuck
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 05.04.2009-06:20

včera jsem se byl projet (trochu ostřeji :twisted: ) a povedlo se mi bez větších problémů bloknout zadní kolo v cca 80km/h
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 05.04.2009-09:47

leryshuck píše:mrknu na tu nádobku a rozeberu tu brzdu--ja vim ze je na vypomoc ale slapu ze vsech sil krok ma kratkej ale učinek minimalni--nevrže nepíská ale zase tak málo by asi brzdit neměla--někde v nejaký recenzi jsem četl že by měla být zadní brzda naopak dost ostrá a nebezpečná( u XJ)ale možná se pletu a četl jsem to u jiný mašiny---prostě to prohlídnu a na píšu co jsem zjistil--Leryshuck

To vypadá na zarezlé písty nebo zkřížené destičky. Pokud bys neměl kapalinu, pedál se lehce propadne dolů bez odporu. Možná by to mohlo být plné vzduchu, ale spíše se přikláním k pístkům.
Anonymous

Příspěvekod Racek » 05.04.2009-10:08

Zadní mi jde taky do smyku , brzdím většinou oběma , podle situace ....spíš bych potřeboval přidat vepředu , ten jeden kotouč neni žádnej festival ...co , nechce se mnou nikdo vyměnit přední kolo , brzdiče a vidle :lol: :twisted:
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod lynx » 05.04.2009-17:10

No a pak se divte nepřiměřeným reakcím :smt098
lynx
XJ štamgast

Zpět na Brzdy