od Anonymous » 16.02.2009-22:03
Dnes jsem celý den bloudil v Praze Hloubětín, kde je zastoupení Yamaha, Kawasaki,Triumpf, Suzuki a Moto Guzz a zastoupení BikersCrown. Měl jsem spoustu času a prošel jsem areály celé.
Motto Guzzi hezké, Kawasaki beze změny, Triumpf hezká klasika a Suzuki snad jen V-Strom komplet černá stála za prohlídku. Prošel jsem BikersCrown i vedle prodejnu Yshop.
No a nakonec jsem skončil v Yamaze a chtěl jsem vidět XJ6. Cena 169.900,- nevim zda je hodně nebo málo. Sedl jsem si na ni, i když mám 9, je to vcelku povedená motorka. Je fakt, že jí chybí výfuky, ale i tohle řešení je vcelku příjemné. Řekl bych, že střední a přední část je povedená, líbivá, vcelku zajímavá. Ten zadek jsem si dokonce sedl na zem, abych se podíval zezadu dolů jak a co vyřešit s kufry či brašnami. Vše dole jsou jen plasty. Horní kufr, nebude problém, na boku horní držákl by asi taky šel, je tam takové velké madlo po celém zadku na čtyřech úchytech, ale kde to uchytit dole skutečně není kde. Doslova mne šokovalo to, jak jsou udělány zadní stupačky. Dvěma prsty jsem pohyboval držákem do stran cca 2 centimetry absolutně bez problémů a když si na to začal stoupat muj kluk, který má necelých 40 kilo, tak jsem ho sundal když jsem viděl co to dělá. Já si na to stoupnout, zákonitě to ulomím. Nic rto nedrží a je to jen plochý odlitek uchycený pod stupačkou řidiče, vytažený dozadu a na konci jsou stupačky batůžku. No a poslední věc, která se mi na XJ6 nelíbí skoro vůbec je palubovka. Nic proti modernu, ale tohle není moderní, přijde mi to prostě nehezké. Nesouměrné, divně posazené, nevim, je to jen asi názor nebo prvotní pohled, ale vůbec se mi toto nelíbilo. Jak bude vypadat při jízdě, uvidíme.
Jooooooo, abych nezapomněl, v BikersCrown mají ještě vánoční doprodej, pokud někdo sháníte oblečení nebo boty, mají toho celkem dost a vcelku velký výběr. Hledal jsem jen pro kluka bundu, s tepelnýma vložkama jsem koukal na ceny, kde šly z 3800 na současných 1600,- a to je solidní cena.