Bartus píše:boční kufry o obsahu 20l jsou na hovno
Rix píše:vím o něčem k čemu by jsi nepotřeboval ani ten nosič a litráž je taky perfektní,blinkry jsou taktéž naprosto v pohodě. A to nemluvím o šířce motorky to jseš potom jako babeta.
Pacous píše:Přiznám se, že uchycení kufrů na nosič je mi pořád ještě do určité míry záhadou. Takže jsem zvědav, jak bude vypadat můj nosič. Je zatím na poště. Konkrétně je to tenhle http://www.motorkari.cz/motobazar/prisl ... 02642.html. Tak uvidím, co se s tím dá dělat a jak na to půjde něco chytit. Snad se mi to podaří vyřešit.
No pokud jsi koupil originál nosič, tak si užiješ, protože na něj krom originál kufrů nic nenasadíš, pokud si ho neupravíš a origo kufry už dneska skoro neseženeš. Vím co říkám mám ho taky. Jinak ten odkaz už nefunguje
Máš 2 možnosti ukotvení kufrů, buď mají plotny na které je nacvakneš, nebo přímo na zámky které jsou namontované na nosiči.
Pacous píše:A na ten origo nosic by nebylo mozne hodit na bocni kufr plotnu a na ni bezny kufr?
boban píše:Rix píše:vím o něčem k čemu by jsi nepotřeboval ani ten nosič a litráž je taky perfektní,blinkry jsou taktéž naprosto v pohodě. A to nemluvím o šířce motorky to jseš potom jako babeta.
jenom až pojedeš pod mostem musíš se trochu přihrbit ať se neodřeš
No pokud jsi koupil originál nosič, tak si užiješ, protože na něj krom originál kufrů nic nenasadíš, pokud si ho neupravíš a origo kufry už dneska skoro neseženeš. Vím co říkám mám ho taky. Jinak ten odkaz už nefunguje
Máš 2 možnosti ukotvení kufrů, buď mají plotny na které je nacvakneš, nebo přímo na zámky které jsou namontované na nosiči.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník