Špatná doba pro prodej...

Špatná doba pro prodej...

Příspěvekod Anonymous » 18.03.2009-15:13

...tak jsem hledal pro svou novou přítelkyni /Pavlína s novým řidičákem /, aby mne na cestách doprovázeti mohla, [color=blue]levnější a jednoduché moto na ovládání pro začátečníky...je až k nevíře, jaké pasti lidé prodávají a za jakou cenu. Ale jak jsem se začal orientovat v cenách a stavech, uvědomil jsem si, na jaké minimální hodnotě dnes tyto ceny jsou a jak je dobré nyní nakoupit, ale né prodávat...po dlouhém hledání cca 8dnů, jsem projel polovinu republiky, abych osedlal okolo 12ti strojů různé kvality a věku. Najdou se opravdové pasti za hrůzné ceny, ale nakonec se podařilo, za pouhých 38.000kč sehnat XJ 600S r.2000, najeto 43000km, skoro nová řetězka, pneu, v yamaze dělané preventivně rozvody, padáky atd...ve slušném stavu, kdy jen provedu výměnu náplní a kontrolu brzd a Pavli může vyrazit...Nikdy bych nevěřil, že se za takovéto peníze dá sehnat vůbec nějaký stroj v provozním a slušném stavu stavu, potažmo rok 2000...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.03.2009-15:25

Pavlínu pozdravuj a po výměně náplní ji nezapomeň zaregistrovat.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.03.2009-16:06

Ja, eine handlunge vornehmen her general....
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.03.2009-16:48

Neumím norsky...
Anonymous

Příspěvekod Drobeček » 19.03.2009-17:30

A to se ti tvoje "roštěnka" nevejde na XJ 900? :lol:
Tak to pojedete oba na "Vymetačku" né. :wink:
Drobeček
XJ štamgast

Images: 93
Kraj: Praha
Typ XJ: XJ 900F
Rok výroby XJ: 1984

Příspěvekod Anonymous » 20.03.2009-17:47

Když já se Drobku nerad mačkám [/color]a v mém věku mám již jistě právo na trocha soukromí a pohodlí, nehledě k tomu, že každá holka má mít dlouhé vlasy/ je to holčičí/ a vlastní moto/ je to pohodllnější/...
Na Vymetání plánujeme jet oba každý na své, ale přeci jen pojedem pomalu, neb Pavli má úplně nový řidičák a je ještě opatrná. /na moto/
Byl jsem s ní včera u Mariho na představování nové R1 a jitrnici s tláčou...
Anonymous

Příspěvekod Drobeček » 21.03.2009-20:20

Albert píše:Když já se Drobku nerad mačkám [/color]a v mém věku mám již jistě právo na trocha soukromí a pohodlí, nehledě k tomu, že každá holka má mít dlouhé vlasy/ je to holčičí/ a vlastní moto/ je to pohodllnější/...
Na Vymetání plánujeme jet oba každý na své, ale přeci jen pojedem pomalu, neb Pavli má úplně nový řidičák a je ještě opatrná. /na moto/
Byl jsem s ní včera u Mariho na představování nové R1 a jitrnici s tláčou...

Ve tvém věku... :lol: :lol: Ty VOE, vždyť jsme úplně stejně staří nebo vlastně mladý... ročník 1962 :lol: :lol:

To jsem něco zase propásl... R1 mě sice moc nezajímá, ale jitrnice a tlačenka ANO! :cry:
Drobeček
XJ štamgast

Images: 93
Kraj: Praha
Typ XJ: XJ 900F
Rok výroby XJ: 1984

Zpět na Jen tak