Co po šestce ?

Příspěvekod Mira XJ » 18.03.2009-08:49

Jak říká Tridac, musíš si to vyzkoušet. A Určitě nezkoušej jen jednu motorku. Vyzkoušej i jiné (GSF,XJ,FZS) ať poznáš rozdíly. Třeba zajdi do nějakýho motobzaru. Slož zálohu a zkoušej. :D Já takto kamošovi vybíral bandita 600, pojezdil jsem asi 6 banditů než jsme kápli na něco co stálo za to. (Buď to nejelo,nebo to byla maskovaná bouračka, nebo otloukánek nachytanej ne vyměnu všech spotřebních věcí.)
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Příspěvekod Anonymous » 18.03.2009-09:05

Díky mc za vyčerpávající názory. Nechám si to ještě projít hlavou a zkusím někde něco asi projet. Jinak ta, co s mi líbí (viz odkaz v mém prvním příspěvku), je v motocentru olomouc. A co jsem tak četl po diskusích, tak bych měl z tohoto prodejce maličko obavu. :-) Ale zase je to prostě asi kus od kusu... Jen pořádně prohlídnout a uvidí se. Nicméně už podle fotek vypadá, že nemá origo nálepku na polokapotáži, takže zřejme lak nebo nějaká oprava určitě byla...
Anonymous

Příspěvekod lynx » 18.03.2009-09:11

Hlavně, když si půjčíte tu XJ900, nezapomeňte na to bezpečnostní tlačítko. Podobné se montuje na lokomotivy ČD. :P :lol:
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 18.03.2009-09:33

Racek píše:Kdo ví co bude za dva roky , jen se chci víceméně dozvědět něco o Fazeru...
Stejně nevim kde bych na něj vzal :lol: , já jen že se to tu zase nakouslo...XJ mi zatím plně vyhovuje a myslím že ještě dlouho bude 8)

Na Fazeru jsem najel přes 40tis. km, je to ostrá motorka, kterou když točíš tak je to střela, má tuším cca 95 koníků. Jinak se na ní dá i ve dvou v pohodě cestovat.
Některé info tady: http://www.idragons.cz/view.php?cisloclanku=2003110601
Já tam píšu jako "cestující pohodář"
Fotky z cest na Fazeru jsou tady:
http://www.cestyzvejprt.ic.cz/rozcestnik05.html
Anonymous

Příspěvekod Racek » 18.03.2009-11:28

Kote: Teda supr fotky , docela sem čuměl jak se nechá ten fazer nafrknout , to mě právě na něm zaujalo , dřív sem ho pohledem tak nějak obcházel než sem si uvědomil že má dostatek výkonu a podobný posez jako na XJ , na tipmotu sem koukal že si na to dávali taky vyšší plexi Givi...no mám do budoucna o čem přemýšlet, mít víc financí a nebejt tak drahý pojistky a ůdržby , tak bych si nejradši svoje XJ nechal pořád už jen z nostalgie...Neberte mě teď ale vážně XJ si hodlám ještě užít, tak znáte to ,lidi by měli mít do budoucna nějakou představu a sny že jo :oops: :D
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod Mira XJ » 18.03.2009-14:29

Můžu se žeptat co tím myslíš drahé udržby? Pokud myslíš řetězovku jednou za 30-40t.km,Sežízení ventilů po 40t.km,svíčky po 20t. tak to pak jo. Jinak potřebuješ trošku vazelíny na ložiska řízení,přepákování,kývačku, olej za 150kč do vidlí. a asi 2 dny času na komplet promazání a seřízení motorky. Pokud seš šikovněj,tak si vše uděláš sám. speciální nářadí není potřeba ( teda kromě synchonizace budíků) e uplně jedno jestli to je suzuki bandit, nebo FZS ,nebo FZ, nebo XJ. vše je to velmi podobné.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Příspěvekod Racek » 19.03.2009-00:17

Já měl na mysli všechno 2x kdybych si chtěl nechat i XJ , jako třeba gumy , filtry , náplně , pojistky ,TK a tak , prostě náklady na provoz...ale samo je to kravina , stejně bych jezdil jen na jedný a druhá by stála, to já prohodil tak jako že by se mi po XJ určitě stejskalo :wink:
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod Mara » 08.05.2009-15:47

To je ten duvod , proc chci radeji 900 , precijen je vetsi , dokonce jsem se tady nekde na foru docetl , ze naopak tem vysokym se na ni sedi lepe , ze ti mensi si museji upravovat riditka ...
Mara
občasný přispěvatel

Images: 3

Příspěvekod Mara » 08.05.2009-15:48

sakra nejak mi ta odpoved skocila do jiny diskuze :)
Mara
občasný přispěvatel

Images: 3

Předchozí

Zpět na Jen tak