Jak rikal OTIS mam taky 92 rok ,ale model 93.Volej z toho nechcije,proste se to rosi u zeber,ale tohle jsem videl i na r.v.98 a 99.Mam takovej dojem ze jsem ti uz jednou psal na motorkari.cz,jak sis chtel kupovat tu vinovou DIV. 98 z Teplic,tak ta taky mela orosenej valec u kolen.Je to vzduchac,proste takova volejnicka.Samozrejme,kdyz to majitel cisti kartackem na zuby( ze OTISI
),tak to nepoznas.Kapku oleje pod ni nikdy nenajdu ale proste spini to zebra (emulze oleje s prachem).Spotreba oleje je v norme.Mel jsem stesti je to docela vonavka,dlouho nejeta a motku jsem znal,vlastne jiz od jejiho dovozu v roce 2000,pak jsem ji jen od souseda koupil za 55tis:-).Kamos taky taha ale musim rict, ze jsem videl zatim 2 cerstve privezeny z D r.v.99(S) a 98(N) a jedina prednost je, ze maj servisku,ale je to vetsinou takovy rozhrkany a podreny vejfuky(ktera nema
)A kdyz jsem na to sednul,tak jako by to netahlo,a vono taky ne,protoze tyhle dovozy jsou vetsinou skrceny na 25/37 kw,takze si jeste pripocti tak cca 5 tis.(dle narocnosti) na odskrceni.Pokud ale podstoupis ten horor s dovozem a prihlasenim daj se sehnat do 60 tis.Konkretne Div.99 z "disldorfu" za 58tis+2tis. benzin + ?odskrceni + cca 3tis. prihlaseni i s pov.rucenim.Koukni na mobile nebo motoscout.Kazdopadne ted je dobra doba motorky jsou hodne dole a XJ bohuzel taky (mluvim o 600ccm).No tak dobre vyber a mozna se potkame na nejkym XJ srazu.