oraganizace srazů

Příspěvekod Racek » 16.03.2009-09:26

Bartus píše:
ajaj dá se případně vyspat někde na gauči?

To si vyřeš přímo z ubytovatelem, nemůžu ti jaksik napsat kde se tam vyspíš když bude plno. A jsem zvědav co budeš dělat až začne ( a to doufám nezačne ) pršet během vyjížďky, musím tě upozornit, že v takovém případě pokračujeme v cestě, pokud to není už nebezpečné :wink:

No a to je právě jedna z bariér kterou mám a to že nejsem ještě vybavenej vším co je pro takový sraz nutností ( počasí , transportní tachnika atp. ,peníze na ůtratu a benzín se vždycky nějaké ušetří) ... a že kdo přijede v jiný den a nenahlášen si ponese následky sám , tak to je asi doufám každýmu jasný. Naprosto chápu že tam nikdo z pořadatelů nebude běhat za majitelem chaty že by potřeboval nějakej chlívek pro lidi co možná přijedou když nebude pršet... tak to fakt po nikom aspoň já nechci. Jsme dospělí a máme každý vlastní rozum...taky mám samozřejmě touhu přiject , bejt už na živo aspoň jednou v roce s váma, ale protože to teď prostě ještě nejde , tak vám v tom nehodlám dělat bordel.
Toť vše k tomuto tématu z mojí strany... :wink:
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod Anonymous » 16.03.2009-11:40

Racek: ozvi se mě soukromě na e-mail a´t neotravujeme ostatní...
Mám nabídku.Díky.
Anonymous

Příspěvekod lynx » 16.03.2009-13:59

Rixi, tak ten rum nevoz - nebylo by to fér, vítěz nebude :smt022
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Janoš-XJ » 16.03.2009-16:36

Lynxi nebude to škoda ,když už ho koupil? Jen ho nechej at aspon něco obětuje kvůli kamarádům! :smt030 :smt030 :smt030 Vid Rixi ? Nebo máš jinej názor? :smt018 :smt021
I muži mají své dny
Janoš-XJ
občasný přispěvatel

Images: 25
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: XL 1000 Varadero
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Bartus » 16.03.2009-17:43

Stačí napsat nějaký alkohol a hned mají všeci slinu :lol:
Pozdrav z černé díry
http://www.bartus.eu

Sedím na stromu a nejsem dřevorubec :-)
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA

Příspěvekod Rix » 16.03.2009-19:53

lynx píše:Rixi, tak ten rum nevoz - nebylo by to fér, vítěz nebude :smt022

jen ho vytáhni ať dojede taky indián jinak na něj prdím,...... :lol: :lol: ať se pochlapí pič.s. :lol:
Rix
XJ štamgast

Images: 29
Kraj: Maďarsko
Typ XJ: Hayabusa turbo
Rok výroby XJ: 2009

Příspěvekod boban » 16.03.2009-21:13

Tomáš píše:Nemůžu,ku..a,nemůžu.Jsem p...čus :D :D.Kolega s kterým pracuju jede na Tenerife.Vypíjte ten rum na zdraví všech xj a autobusáků :D .Pro ty kteří vědí:ztratil jsem klíče :evil: :evil:

škoda,jinak minule to bylo u obsluhy :lol: :lol: :lol: a potom šnůrka (na krk) :lol:
boban
XJ štamgast

Images: 63

Příspěvekod Tomáš » 16.03.2009-21:21

To je nápad,jestli nejsou u obsluhy.Toho rumu bylo v pátek celkem dost :D :D .Ráno mě bolela hlava,jestli to nebylo od těch bot co jsem měl na nohách. :D :D .
Tomáš

Images: 4

Příspěvekod boban » 16.03.2009-21:41

no vidíš máš natrénované a necháš Lynxe s Rixem aby ten rum vyžrali sami no není to škoda?já myslím že bys s tím měl něco udělat. :shock:
boban
XJ štamgast

Images: 63

Příspěvekod Anonymous » 16.03.2009-22:05

sjirka píše:Jen jeden můj postřeh k "virtuálům" a jestli jet nebo ne - nikdo nikoho nechce nutit, aby jezdil. Ale jestli jednou napíšu že pojedu, tak musím dojet i v dešti.

Omluvou by měla být pouze přítomnost v kriminále nebo v penálu. :lol:

proto se taky nijak napevno nehlásím.
Jízda když je hnusně je pro mě opruz a za deště už to hraničí se zdravým rozumem. Nejsem žádný moto fanatik, rád se svezu ale nehodlám tomu obětovat svoje zdraví.
Z těchto důvodů jsem už avízoval je hnusně - nikam nejdeu.
Však to není poslední sraz že :wink:

motorka je moje potěšení, né životní styl.
Anonymous

Příspěvekod PIG » 16.03.2009-22:54

Nejsi moto fanatik?
No vlastně spíš keco fanatik že :D
PIG
XJ štamgast

Images: 184
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 1999

Příspěvekod Racek » 16.03.2009-23:42

PIG píše:Nejsi moto fanatik?
No vlastně spíš keco fanatik že :D

Hele a ty si co? Asi XJ pánbůh že jo , že máš právo tady takhle soudit lidi který neznáš , jen proto že nejezdí v dešti a nebo ještě nebyli na srazu...
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod Anonymous » 17.03.2009-07:06

když sleduju reakce taknějak přestávám mít chuť vůbec někam jet.

já mám důvod pro své chování a vy máte zdá se důvody pro blbý kecy. Jen je otázka kdo má na koho náladu....
Anonymous

Příspěvekod Racek » 17.03.2009-07:28

BEGY píše:když sleduju reakce taknějak přestávám mít chuť vůbec někam jet..

Nejsi sám...
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod Bartus » 17.03.2009-08:06

Prosím vykašlete se na komentáře netýkající se srazu a nedrážděte se tady vzájemně. Příspěvky které se netýkají organizace a potvrzení účesti budu mazat, pak tady se ztrácí info o srazu v tom moři.
Pozdrav z černé díry

Bartus
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 17.03.2009-08:15

Já bych to tentokrát nechal. A řekl bych, že témata o srazech se nikdy nemazala.
Pro mne je to zajímavé čtení. Z posledních příspěvků jsem se o některých soudruzích dozvěděl víc, než ze sta předešlých.
Anonymous

Příspěvekod zbynek » 17.03.2009-08:41

Dovolím si citovat bolka z jiného vlákna:
bolek_xj píše:Aniž bych se chtěl stavět do pozice mluvčího či ombudsmana XJ fóra pravím:
......
2. Je potřeba rozlišovat XJéčkáře a majitele Yamahy XJ
3. "Zkušeným Xjčkářem" se tady může stát majitel FJR, FJ, TDM, Fazera a nebo Hondy
4. Naopak mnoho majitelů XJ se nikdy XJčkářem nestane
5. Těžko se na vyjížďce stavím u nějakého virtuála, raději pojedu o 200 km dál, k XJéčkáři
6. A toto všechno nikdy nedojde žádnému virtuálovi

Plné znění a kontext naleznete [url=viewtopic.php?t=1844]tady[/url].
A myslím, že to platí i v tomto případě. Racku, BEGY a případní mnozí další, uvědomte si, že vás nikdo nikam nenutí. Pokud si nejsem 100% jistý svou účastí tak se radši ani neventiluju. Jak tu padlo, jediné omluvenky jsou kriminál a dřevěný spacák, i když ani v tom druhém případě není nic ztraceno, viz:
Obrázek
Nepřál bych vám něco organizovat, objednat a pak to muset zaplatit ze svého, protože část lidí slíbí a nepřijede.
Jo, a ještě jedna věc, označení motofanatik bych si vyprosil, ano? :)
Too Old to Rock And Roll, Too Young to Die
zbynek
častý přispěvatel

Images: 26
Kraj: Praha
Typ XJ: 900F
Rok výroby XJ: 1990

Příspěvekod lynx » 17.03.2009-08:48

Bartus: to jako nemám komentovat, že je Begy rozmazlená slečinka, co se bojí aby se náhodou za deště nerozmočila? Nebo že nezná úsloví - neexistuje špatné počasí, jenom špatné vybavení a příprava? No tak dobře, já to teda komentovat nebudu :lol: :smt033 :lol: :lol:
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Bartus » 17.03.2009-08:53

Aleši zdravím tě, ja myslel že jsi umrzl přes zimu že tě není slyšet :lol: Poliši se na to vybodli, kdo by posílal tu pokutu do zahraničí :lol:
Pozdrav z černé díry

Bartus
XJ štamgast

Příspěvekod PIG » 17.03.2009-09:04

lynx píše:Bartus: to jako nemám komentovat, že je Begy rozmazlená slečinka, co se bojí aby se náhodou za deště nerozmočila? Nebo že nezná úsloví - neexistuje špatné počasí, jenom špatné vybavení a příprava? No tak dobře, já to teda komentovat nebudu :lol: :smt033 :lol: :lol:

:smt023
PIG
XJ štamgast

Příspěvekod Racek » 17.03.2009-09:19

Bolek , Zbyněk : Chlapi nezlobte se na mě , ale některé reakce mě fakt nepřijdou na místě , zkuste pochopit jednu věc ...utvářím si tu pohled na vás jen tím co tu napíšete a tím i vy na mě , takže si v duchu utvářím profil každého z vás a zkouším si představit s kým si pravděpodobně nejvíc při osobním setkání porozumím.
PIG tu napsal něco co se mi nelíbilo a reagoval sem na to , ale protože ho osobně neznám, můžu a rád bych se mýlil že takovej ve skutečnosti neni ,a je to třeba ůplně naopak.
Když jsem se tu registroval tak sem opravdu nečekal jak mě to vtáhne do toho kolotoče , člověk chce probrat pár technickejch věcí s někým kdo tomu rozumí a poradí , což se tu také děje a ostatní sou v tomhle ohledu velice vstřícní , všechna čest.
Možná jsem taky u toho měl zůstat , možná ne...teď opravdu nevím :?: :idea:
Abych se přiznal tak Bolkův bod 5 Xjéčkáře mě docela překvapuje , já podle uvítacího výboru když jsem se zaregistroval měl vizi že jste rádi za nového člena a berete ho za brzkého parťáka.
Například jsem chtěl navrhnout do budoucna Bolkovi že bych se přijel mrknout , seznámit se , pokecat , atp.( Rix by určitě nebyl proti a jel by taky když by měl čas ...doufám) protože Kadaň neni zas tak daleko , ale teď opravdu nevím jestli tady vůbec o nějaký regionální osobní kontakt někdo stojí.

Pokud aspoň pár těchto řádků se vám nejeví jako upřímný přístup z mojí strany , tak si asi opravdu nemáme co říct

Bartus: Nezlob se na mě , ale jinam to nešlo napsat...dík za pochopení
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod PIG » 17.03.2009-09:29

Racek: šak v klidu, to je takový kamarádský laškování :D na tom nemusíš hledat nic zlýho, to víš zima je dlouhá. A i když se tady budeme dráždit, tak si to pivo s tebou nebo s jinýma stejně dám.
PIG
XJ štamgast

Příspěvekod Racek » 17.03.2009-09:35

PIG píše:Racek: šak v klidu, to je takový kamarádský laškování :D na tom nemusíš hledat nic zlýho, to víš zima je dlouhá. A i když se tady budeme dráždit, tak si to pivo s tebou nebo s jinýma stejně dám.

Já taky :wink:
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod Rix » 17.03.2009-10:04

Chlapci buďte v klidu a v pohodě
4092
:wink: :wink:
Rix
XJ štamgast

Images: 29
Kraj: Maďarsko
Typ XJ: Hayabusa turbo
Rok výroby XJ: 2009

Příspěvekod karlos » 17.03.2009-18:15

Kurva, Bárte, promaž to tu od všech příspěvků mimo mísu a vy všichni ostatní valte do garáže, chyťte řídítka, pusťte si fén do ksichtu a hodinu držet !!!
Kdo to nikdy nezkusil, tak neví, o čem to je...
karlos
častý přispěvatel

Images: 5

Příspěvekod Anonymous » 18.03.2009-18:15

bolek_xj píše:Já bych to tentokrát nechal. A řekl bych, že témata o srazech se nikdy nemazala.
Pro mne je to zajímavé čtení. Z posledních příspěvků jsem se o některých soudruzích dozvěděl víc, než ze sta předešlých.

jj souhlasím

celkem jsem chápal rozdělení na "člen" a "virtuál" ale pořád se marně snažím přijít na to kde jste vzali že "virtuál" je něco méněceného něco jako "póvl..."

no já nevím, na sraz může klidně přijet člověk se kterým bych si normálně ruku nepodal nebo nedej bože potom ruku nepodal.
Z tohohle hlediska je dělení bezcenné.

k někerým virtuálům mám úctu, zato k některým členům ne...

přeberte si to jak chcete
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.03.2009-18:49

Cituješ mne a nevím, jestli v souvislosti s první a nebo předposlední Tvojí větou.

Ale obecně. Je mi u prdele, jestli někdo chce nebo nechce jezdit na srazy.
Serou mi jen individua, kteří se těší na společné akce do doby, než se něco zorganizuje. A to i v souvislosti na uveřejněný zájem takových blbů.
Organizátor musí vybírat velká zařízení a pak se bojí sám dojet, jak na něj bude koukat majitel, když přijede polovina.
Na 100% mohu říct, že takovéto problémy jsou naposled, co se budu účastnit nějaké organizace. Mám lék.

Baví mi jezdit na motorce, ale nemohu nikomu radit, kam má dát děti na hlídání, kde sehnat peníze na benzín, kde koupit pláštěnku, atd.

Při svém věku bych řekl, že míra mojí tolerance a empatie je dost velká. Těšil jsem se na nové tváře a byl jsem vždy jeden z prvních, který je vítal na všech akcích, kde byli poprvé. Ale čeho je moc, toho je příliš.
Anonymous

Příspěvekod PIG » 18.03.2009-19:35

Bolek na hrad :smt023 :smt038 :smt082
PIG
XJ štamgast

Příspěvekod Racek » 19.03.2009-01:01

A sakra...já bych tohle téma už asi nechal u ledu, nabírá to nějak moc na síle ty emoce.
Nehodlám už nikoho zde soudit podle jeho klávesnice a tak bych to tak nějak někam už zaškatulkoval.
Začínám si uvědomovat jednu zásadní věc, jedinej koho tu osobně znám jsem já , tudíž neznám a nemohu soudit zde letité členy a ani ty ostatní jenž se nazývají virtuály mezi které patřím i já.
Hoši abych řekl pravdu , jsem už z toho nějak unavenej a připadá mi to tak nějak zbytečný a o ničem. Kdo se chce stát plnohodnotným členem a ukázat se na nějakém srazu , tak to taky udělá a nikdo mu v tom nezabrání. Kdo nechce , nepojede a bude si tu o stejném koníčku psát s ostatními jako doposud , a taky mu v tom nikdo nezabrání, protože každej je svobodnej člověk a podle toho si ten svůj život nastavuje.
Možná je lepší napsat chlapi nemůžu přiject , užijte si to a nebo nepsat radši nic a neomlouvat se jako kluk ve škole co zapoměl napsat úkol.
Fakt mě mrzí kam se tohle téma dostalo a to upřímně.
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod Anonymous » 19.03.2009-06:23

Racek píše:Možná je lepší napsat chlapi nemůžu přiject , užijte si to a nebo nepsat radši nic a neomlouvat se jako kluk ve škole co zapoměl napsat úkol.

Racek - normální tříbení názorů mezi velkejma klukama, na tom není nic špatného.
Podle citované věty vypadá, žes na to přišel. První a jediný problém je v tom, co jsem už několikrát uváděl.
Noví členové vyjádří chuť dojet na někajou akci, hned jak bude něco.
Organizátor hledá ubytování pro 20 jistých lidí, co jezdí pořád a přičte k tomu další nové. Objedná to raději pro 40, aby všichni mohli přijet.
A pak čeká a čeká a přihlásí se jen ti stálí.
Tento svůj názor a nejen můj, opakuji ve všech svých příspěvcích. A jak na tyto jasné argumenty vidím reakci typu - to jsem si nemyslel..., tak si ty srazy nechte a podobné ( parafráze ), musím taky přidat plyn pod kotel.

Dost "starých členů" nereaguje, protože jsou znechucení takovými diskusemi. Ale já jsem jiný. Dal jsem do chodu tohoto fóra dost energie a dokud budu mít sílu a možnosti, nedovolím, aby to tu zhaslo.
Anonymous

PředchozíDalší

Zpět na Srazy