Tak mě napadá, byly ty návleky na boty už loni? za ty prachy to koupím pokud to tu vůbec budou mít, loni tady měli jen polovinu toho zboží, v ostravě nebyly nikde kotoučové zámky a třeba v bohumíně zas byly snad jen ty kotoučáky
J&Z&R píše:JOE píše:Rosta-FJR píše:[quote="JOE"]...Mám taky od nich Tankvak, opět za ty prachy je skvělý.
kolik magnetů má ten tankvak?díky za info...
Na každé straně 2ks, celkem tedy 4ks magnetů.
bohužel mám ranní tak budu doufat že tchán nezaspí a koupí správně roman3297 píše:rukavice byly slušný za ty prachy, příjemný na ruce a ruka se nepotila, letos je budu kupovat znova, ty z lonska mě ukradly s blembákembohužel mám ranní tak budu doufat že tchán nezaspí a koupí správně
Bartus píše:Tak jsem se cestou na svačinu stavil do lídla co tu máme za firmou a vybavil se o návleky na boty, zámek na kotouč a ještě si přibral do auta sluneční brýle

Rosta-FJR píše:tak u nás v chomutově, celkem všechno v poho, osobně jsem si šel pro tankvak, ktrých tam bylo asi 15 v jedný lajně , ale nakonec jsem odešel jen s ledviňákem, tankvak je pro mě malý...ledviňák je pohoda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník