Cožpak o to, kdyby šlo kolo sundat třeba pomocí jednoduchých příkazů Tento motocykl -> Ovládací panely -> Podvozek -> Kola -> Přední kolo -> Příkazy -> Demontovat, tak bych se nezlobil
. Ale vážně: mám prostě ve zvyku, pokud to okolnosti dovolují, než se pustím do něčeho, co jsem ještě nedělal, se na to prvně teoreticky připravit - předpokládal jsem, že na sundání kola asi nebude nic, na co by našinec potřeboval vysokou školu, ale přeložil jsem si příslušnou pasáž v servisním manuálu a překvapilo mě, že tam je úkon sundání brzdových třmenů. Tak jsem se na to tady zeptal. Miro, ten odkaz, co jsi poslal, se o demontáži kola zmiňuje "1, Sundáš kolo, třmeny brzd", čili není to popis demontáže kola, to se na mě nezlob. Navíc sundání kola a třmenů popisuje jako dva úkony (= sundání třmenů není součástí demontáže kola), takže nevím, co bych z toho měl "pochopit, když si "přečtu zdejší rubriku Technika". A pokud je ta demontáž tak strašně jednoduchá, příště mi prosím napiš, že je demontáž jednoduchá, nemusím si na to návod hledat a mám to jít zkusit, protože není co pokazit - nepiš mi, že si mám přečíst rubriku Technika, kterou jsem samozřejmě před vložením dotazu prohledal. Připadá mi pak, že ze mě tím děláš blba a otravu, který se radši ptá, než aby hledal. Nechci se s Tebou pouštět do křížku, chápu, že jsem se ptal na primitivní záležitost a že Ti to třeba připadalo až úsměvné, budiž - ale právě proto kdybys mi hned napsal, že je to jednoduché a zvládnu to bez návodu, byla by to pro mě smysluplná rada. Díky za pochopení. Bárte, děkuju za vysvětlení a ujištění, že je to opravdu stupidně jednoduché. Lahváče asi dneska vynechám, včera mě kamarád přiměl koštovat jeho domácí "jabkovici" a necítím se úplně ve své kůži
.