Radimathor píše:......... Ať si pročítám Lynxovi příspěvky od začátku do konce tak na nic takovýho jsem nenarazil. ...........
Tridac píše:Radimathor píše:......... Ať si pročítám Lynxovi příspěvky od začátku do konce tak na nic takovýho jsem nenarazil. ...........
Nechtěl jsem už zde reagovat, ale přijde mi to, že pokud čtu tuto stránku příspěvků, co tady mám před sebou, tak pokud si čtu Tvůj příspěvek, asi teda čteme každý něco jiného. Nejdříve jsem dostal dvě nadávky, několik urážek a poté jsem reagoval. Pokud to není čitelné, tak se omlouvám. Ale asi to čtu vlastně jinde. To nevidíš první příspěvek této stránky? A pak dole další? Víš dobře, že tahle jeho rádoby vtipná averze pro pobavení lidu trvá delší dobu. Nikdy sem mu nenadával na rozdíl od něj a bezdůvodně vytrhávat z kontextu příspěvky jen pro zesměšnění ostatních je hodně dementní, nemyslíš? Uráží a napadá tady více lidí, je s podivem, že jim to nevadí, ale to je každého věc. Já říkám na plno co si myslím. A to nemůže tenhle chudák vydejchat. Bezdůvodně nikdy nikoho nenapadám ani nereaguji. Nikdy a nikde. Aby byl klid ani nejezdím kvůli němu na srazy a setkání a nedávám žádné záminky k čemukoliv, ale jak vidíš, tak si najde záminku nadávek a urážek i v tom, když napíšu svůj názor na motorku. Tam už nezbývá než uvažovat o něčem debilním v tom jeho chování. Omlouvám se za hodnocení, je to jen můj názor.
Sranda až legrace je v tom, že osobně mne tady mnoho lidí nezná, ale všichni ostatní, kdo mne nezná, mne berou, posuzují a jednají na základě srandiček a urážek tohoto člověka. Nevím, zda je to jeho inteligenční propad přesvědčovat, když je nic jaký je borec, a nebo síla osobního vlastního názoru těch lidí co mu to věří. Každý si to musí srovnat sám.
To sem zase zadal téma do diskuse co?? Věřte, že reagovat nebudu na nic. Rád se bavím o věcech, které mají smysl a ne o člověku, který je nespokojen už sám se sebou.
Radimathor píše:Tak tak, všude plno štěrku a děr, projel jsem to dnes autí a pěknej hnus na mé oblíbené trase navíc jak to taje z polí tak mokro jak sviňa. A lesní kousky???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 65 návštevníků