Život na horách

Život na horách

Příspěvekod Anonymous » 17.02.2009-12:30

Mnozí určitě již četli ale letos je to opět aktuální:

12. října
Přestěhovali jsme se do našeho domu ve Vejprtech. Bože, jak je zde krásně! Už se nemohu dočkat až majestátné horské vrcholy pokryje sníh
20. října
Krušné hory jsou tím nejkrásnějším místem na zemi. Podnikli jsme malý výlet do okolí a přitom jsme viděli několik jelenů. Jak byli nádherní. Zdá se, že jelen je jedno z nejkrásnějších a nejúžasnějších zvířat na zemi
11. listopadu
Brzy začne lovecká sezóna. Nechápu, jak někdo může zabít něco tak překrásného, jako je jelen. Doufám, že už začne sněžit.
10. prosince
Minulou noc krásně sněžilo. Probudil jsem se a vše bylo pod jiskřivou sněžnou pokrývkou. Krása jako na vánočním pohledu.
Proházel jsem příjezdovou cestu a uspořádali jsme rodinnou koulovačku. Potom projel kolem sněžný pluh a musel jsem znovu proházet příjezdovou cestu. Prostě to tady miluji.
12. prosince
Minulou noc připadl další bílý sníh. Sněžný pluh si zopakoval žertík s příjezdovou cestou. Nevadí, během chvilky jsem ji znovu proházel
19. prosince
Další sníh napadl minulou noc. Kvůli zahrnuté příjezdové cestě jsem se nedostal do práce. Jsem úplně vyčerpán prohazováním. Zkurvenej sněžnej pluh.
22. prosince
Včera napadlo ještě víc těch bílejch sraček. Mám na rukou puchýře od lopaty. Jsem přesvědčenej, ze sněžnej pluh čeká někde za rohem, dokud neproházím příjezdovou cestu. Hajzl jeden.
25. prosince
Veselé vánoce.
Víc zasranýho sněhu. Jestli jednou dostanu do ruky toho zkurvysyna, co řídí sněžnej pluh, tak ho nakopu do prdele.
Nechápu, proč prostě na tu zasranou silnici nepoužívaj víc soli, co by rozpustila ten sajrajt
27. prosince
Zase napadl vagon těch bílejch sraček. Už tři dny jsem nevystrčil rypák s vyjímkou prohazování příjezdové cesty pokaždé, když projel pluh.Nakonec i pluh uvázl v závěji a ten ksindl řidič si přišel vypůjčit moji lopatu. Řekl jsem mu, že jsem jich už šest zlámal, když jsem prohazoval zahrnutou příjezdovku. A pak jsem do něj mlátil tou sedmou, až se dal na útěk.
28. prosince
Konečně jsem se dostal z baráku. Odstranil jsem z auta to bílý svinstvo a vydal se do obchodu pro nějaké jídlo. Při zpáteční cestě mi vběhl do cesty jelen a už se to nedalo ubrzdit. Mám škodu na autě za 50 tisíc.
Ty zkurvený bestie by měli postřílet. Že je ti lovci v sezóně nevymlátili všechny.
10. března
Odvezl jsem auto do servisu ve městě. Člověk by nevěřil, jak může za jednu zimu zrezivět vod tý debilní soli, co s tím ty hovada sypou tu silnici
12. dubna
Stěhujeme se zpátky do města. Teď teprve vidím, jak je nádherně ve městě. Nechápu, jak někdo může žít v takové prdeli, jako jsou Vejprty.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.02.2009-12:47

:-D no, zacinam na sobe nejak sledovat zhejckanost studijnim pobytem v maticce Praze, letos jsem doma odhrnoval snih jednou(vhodne nacasovani navstevy :-P), tady v Praze snih vydrzi nejdyl 3 dny :-D furt je tu docela teplo a kdyz prijedu domu tak tam je porad strasna zima a snih :-D
Anonymous

Příspěvekod lynx » 17.02.2009-13:35

A ten sníh je jako co? :P :lol: :lol:
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 17.02.2009-16:16

Dnes jsem ty bílý sra.ky odhazoval cca 1,5hod :twisted:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.02.2009-18:05

Kotě, nic si z toho nedělej, já odhazuju každý den dvakrát sníh doma a pak ometám každý den cca 30 aut v práci s odhazováním cest. A ono se to u nás pořád sype.
Anonymous

Příspěvekod Hynek » 17.02.2009-19:22

Tridac píše:Kotě, nic si z toho nedělej, já odhazuju každý den dvakrát sníh doma a pak ometám každý den cca 30 aut v práci s odhazováním cest. A ono se to u nás pořád sype.

Čoveče včera jsem jel okolo Suzuki Ford v Trutnově a neviděl jsem ani jedno ometený auto.Jak to ometáš? :lol: :smt026 :smt041
Hynek
občasný přispěvatel

Images: 6

Příspěvekod David Houda » 17.02.2009-19:35

U nás taky padá jak magor. Jako lyžař mám radost :smt026 , ale jako motorkař už jsem na blázinec. :smt120 :smt022 Jinak pokud někdo jezdíte lyžovat tak mohu doporučit: http://www.moninec.cz
Na Střední Čechy docela dobré. 1200m sjezdovka.
David Houda
častý přispěvatel

Images: 10
Kraj: Středočeský
Typ XJ: XJ 600 N
Rok výroby XJ: 1997

Příspěvekod Anonymous » 17.02.2009-19:56

David Houda píše:U nás taky padá jak magor. Jako lyžař mám radost :smt026 , ale jako motorkař už jsem na blázinec. :smt120 :smt022 Jinak pokud někdo jezdíte lyžovat tak mohu doporučit: http://www.moninec.cz
Na Střední Čechy docela dobré. 1200m sjezdovka.

Kua Mninec :-D takovej krasnej kopecek, kamarad me v nedeli hecoval, ze prej jedou na vyjizdku v sobotu a chtej zdolat prave Moninec :-D Jsem na ne tedka zvedavej, hlavne na to FJcko :-D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 17.02.2009-19:59

Hynek píše:Čoveče včera jsem jel okolo Suzuki Ford v Trutnově a neviděl jsem ani jedno ometený auto.Jak to ometáš? :lol: :smt026 :smt041

No právě, včera jsem měl dovolenou a takhle to vypadalo. Kolega netahá :D Ale je toho fakt hodně a neni čas to pořád ometat. Dneska v 10 jsem to ometl a ve dvě už to nebylo vidět.
Anonymous

Příspěvekod xy » 17.02.2009-23:00

David Houda:...jo, na Monínci bývá krásně...
...třeba před rokem http://www.motopokec.cz/galerie/v/xy/mo ... 1.JPG.html :wink: :D
...kam nevidím, tam neletím...
xy
XJ štamgast

Images: 4
Kraj: Středočeský
Typ XJ: fzs 600
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod karlos » 18.02.2009-22:58

Chlapci, chcete-li jezdit celoročně, musíte bydlet na jižní moravě. Silnice suché, bez ledu, bez sněhu. Příjemná teplota 0°C (kdo má kvalitní humusáky, tomu zima nebude). A sem tam vykoukne sluníčko. To víte, u moře sníh nepadá :D :D :D
Kdo to nikdy nezkusil, tak neví, o čem to je...
karlos
častý přispěvatel

Images: 5

Příspěvekod Racek » 18.02.2009-23:19

Teď nějak nemůžu pochopit jak sem moh jezdit v 18ti na třipade v mínus pěti v lednu a ještě v noci jen tak v džínách a zimní bundě , panebože my sme byly magoři :smt103...asi proto sem teď každý ráno jak přejetej tankem :lol:
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-09:11

Racek: jj to mi pripomina znamyho ze ctvrti co na 350 jezdil do prace i v -5° v monterkach a na nohou mel pantofle :-D ...zapomnel sem dodat ze teda jen 2km :-D ale stejne :-D
Anonymous

Příspěvekod Racek » 19.02.2009-09:24

Matně si vzpomínám , že sem měl na džínách od kolen dolu námrazu , takovou jinovaku :smt101 , ale taky to nebylo daleko , párkrát do města a zpátky nějakejch 12 km jedna jízda , ale stejně sme byly blázni :lol:
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod roman3297 » 19.02.2009-17:04

jo a ted cejtíš každou změnu počasí na kolenech :lol: a to jsem se teda oblíkal malinko víc než jen džíny
XJ 600 Diversion
žiješ jen jednou
Na zivotě nejvíc miluju tu rozmanitost... Kazdej den mě nasere někdo jinej...
roman3297
občasný přispěvatel

Images: 6

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-17:55

Taky jsem jezdil celou zimu...Heslo znělo: do -7 se jede!!!

Dneska jsem slintal...Jo okolo Brna suchý silnice, kolem bílo, sluníčko svítí, jasno a XJ s plnou bandou v garáži...
Garáž za barákem a všude kolem sníh...Bych ji musel asi vynést na hřbetě před barák...Aspoň neblbnu a na tom písku, kterýho je na silnicích mraky to ještě před sezónou nepoložím...
Ale už to láká a ta zima už je fakt dlouhá....

Jak říkám švici(sestře)v K.V.když nsdává,že je celá zmrzlá i v březnu:
"se stav!Meruňky už budou zralý!!!"
Anonymous

Příspěvekod Racek » 19.02.2009-23:07

roman3297: Copa kolena to ani čoveče ne , ale záda mam nějak na sračku
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod Mara » 08.05.2009-22:20

To ja dokonce jednou prinesl omluvenku do skoly , ze z duvodu snehove kalamity jsem nedojel do skoly , a kdyz se ucitel ptal jak je to mozny , ze autobusy prej normalne jezdily , tam sem mu rek , ze se mi CZeta natolik obalila tou breckou ze silnice ze proste prestala jet a tlacil jsem ji 4km domu. Jezdil jsem za kazdyho pocasi. Dokonce sme si s kamaradem omotali zadni kolo retezem a prorazeli jsme zaveje , tahali sanky , lyzare , driftovali na rybniku ( to nemelo chybu , clovek se rozjel , zaprel se nohama a tocil se s celou motorkou treba o 520stupnu).
Mara
občasný přispěvatel

Images: 3

Zpět na Jen tak