Těšíme se na jaro 09

Příspěvekod Rix » 18.02.2009-21:20

:lol: :lol: asi se mu sekla klávesnice,Tridakoj
Rix
XJ štamgast

Images: 29
Kraj: Maďarsko
Typ XJ: Hayabusa turbo
Rok výroby XJ: 2009

Příspěvekod Anonymous » 18.02.2009-22:51

Bolku promiň, ale ono to není o souhlasných či nesouhlasných reakcích, nemyslíš? Že mě tady jeden blb neumí vydýchat snad není nesouhlasná reakce. Nebo ano?
Pokud se mnou někdo souhlasí nebo nesouhlasí, jsem rád, je to tady o diskusi a názorech. Když mne ale pořád dokola jeden debil uráží a napadá bez příčiny, tak je to o čem? Proč to tady je? Nikdo jiný to nedělá.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-06:06

Musím opakovat, že nejsem ochoten procházet forum a hledat příspěvky typu "kl" a pod., abych je promazával.
Bude-li se to opakovat, končíš.
Anonymous

Příspěvekod lynx » 19.02.2009-10:40

Tridac: neplač chlapče, nenaříkej. Musím souhlasit s bolkem, to zpětné upravování příspěvků je fakt trapný. Spousta lidí čeká na tvoje myšlenkový perly a ty to pak smažeš. Pro ty, co si to nestihnou přečíst je to vysloveně kruté :lol: .

A pro politicky korektní (samozřejmě přísně virtuální), pobouřené čtenáře: co tady asi máme, v této motorkářské okurkové sezoně, dělat jiného, než si dělat prdel z Tridaca? Je na to ideální čas - mašiny jsou připravené na sezonu, jezdit se nedá a on začíná perlit :smt023 :lol: :lol:
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-11:26

Pokud nemám možnost smazat svůj vlastní příspěvek a admin nereaguje na žádost o smazání, mám dělat co? A že by úprava vlastního příspěvku byla pod trestem smrti, asi by tady bylo mrtvých více.

K Lynxovi snad není co dodat. Vymyslel sis téma XJ6 a motorku si ještě neviděl, jen na papíře. Na příspěvek k tématu reaguješ nadávkama a urážkama bezdůvodně. A namonec se vyhrožuje mě smazáním příspěvků, komické. Snad se nikdy nesnížím na Tvou úroveň. Nadávat ti nebudu, protože tvoje životní myšlení fakt sahá jen po Ural do zemljanky. Tím nechci urazit tamní obyvatele, ale všude je něco. Ubožáku.
Anonymous

Příspěvekod Radimathor » 19.02.2009-12:28

Tridacu - nic ve zlym, píšeš, že nebudeš urážet, ovšem ve Tvých dvou posledních příspěvcích padla na adresu Lynxe slova jako - blb, debil, ubožák. Ať si pročítám Lynxovi příspěvky od začátku do konce tak na nic takovýho jsem nenarazil. Že si dělá srandu a ty to bereš tak moc osobně až zle je bohužel Tvůj problémek, pokud slova jako jsi psal nebereš jako urážení tak bych ani raději nechtěl vědět jak by to vypadalo, kdybys začal urážet.
Radimathor
XJ štamgast

Images: 8
Kraj: Praha
Typ XJ: ZRX1200S
Rok výroby XJ: 2002

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-12:57

Radimathor píše:......... Ať si pročítám Lynxovi příspěvky od začátku do konce tak na nic takovýho jsem nenarazil. ...........

Nechtěl jsem už zde reagovat, ale přijde mi to, že pokud čtu tuto stránku příspěvků, co tady mám před sebou, tak pokud si čtu Tvůj příspěvek, asi teda čteme každý něco jiného. Nejdříve jsem dostal dvě nadávky, několik urážek a poté jsem reagoval. Pokud to není čitelné, tak se omlouvám. Ale asi to čtu vlastně jinde. To nevidíš první příspěvek této stránky? A pak dole další? Víš dobře, že tahle jeho rádoby vtipná averze pro pobavení lidu trvá delší dobu. Nikdy sem mu nenadával na rozdíl od něj a bezdůvodně vytrhávat z kontextu příspěvky jen pro zesměšnění ostatních je hodně dementní, nemyslíš? Uráží a napadá tady více lidí, je s podivem, že jim to nevadí, ale to je každého věc. Já říkám na plno co si myslím. A to nemůže tenhle chudák vydejchat. Bezdůvodně nikdy nikoho nenapadám ani nereaguji. Nikdy a nikde. Aby byl klid ani nejezdím kvůli němu na srazy a setkání a nedávám žádné záminky k čemukoliv, ale jak vidíš, tak si najde záminku nadávek a urážek i v tom, když napíšu svůj názor na motorku. Tam už nezbývá než uvažovat o něčem debilním v tom jeho chování. Omlouvám se za hodnocení, je to jen můj názor.

Sranda až legrace je v tom, že osobně mne tady mnoho lidí nezná, ale všichni ostatní, kdo mne nezná, mne berou, posuzují a jednají na základě srandiček a urážek tohoto člověka. Nevím, zda je to jeho inteligenční propad přesvědčovat, když je nic jaký je borec, a nebo síla osobního vlastního názoru těch lidí co mu to věří. Každý si to musí srovnat sám.

To sem zase zadal téma do diskuse co?? :shock: :idea: Věřte, že reagovat nebudu na nic. Rád se bavím o věcech, které mají smysl a ne o člověku, který je nespokojen už sám se sebou.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-13:02

Převedl jsem příspěvky z tématu o XJ6 sem jen proto, že jsem věděl, že by se tam jen motaly.

Tridač - piš co chceš, jen musíš počítat s tím, že nějaká dobrá duše to v tuto okurkovou sezonu otočí v žert. A když napíšeš vyloženou kravinu, můžem se nad tím zasmát a také reakcím na výživný příspěvek. Třeba ten, jak doplácíte na každé prodané auto, to se mi zdálo dost žertovné a na tom by se dalo stavět do jara.
Když to pak smažeš, snad ze studu, co jsi to napsal, tak všechny reakce jsou pak zbytečné. A ti, kteří dojdou později, tak nechápou.
Nech si to projít hlavou. Buď přemýšlet při psaní příspěvku a nebo pak se na to už vyprdni.

A máš pravdu, že mnoho lidí upravuje příspěvky. Proč ne, když po odeslání vidí třeba pravopisnou chybu. Ale i Ty snad rozeznáš rozdíl v editaci z důvodu gramatické chyby a tím, co děláš Ty. A jen Ty.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-13:04

Tridac píše:
Radimathor píše:......... Ať si pročítám Lynxovi příspěvky od začátku do konce tak na nic takovýho jsem nenarazil. ...........

Nechtěl jsem už zde reagovat, ale přijde mi to, že pokud čtu tuto stránku příspěvků, co tady mám před sebou, tak pokud si čtu Tvůj příspěvek, asi teda čteme každý něco jiného. Nejdříve jsem dostal dvě nadávky, několik urážek a poté jsem reagoval. Pokud to není čitelné, tak se omlouvám. Ale asi to čtu vlastně jinde. To nevidíš první příspěvek této stránky? A pak dole další? Víš dobře, že tahle jeho rádoby vtipná averze pro pobavení lidu trvá delší dobu. Nikdy sem mu nenadával na rozdíl od něj a bezdůvodně vytrhávat z kontextu příspěvky jen pro zesměšnění ostatních je hodně dementní, nemyslíš? Uráží a napadá tady více lidí, je s podivem, že jim to nevadí, ale to je každého věc. Já říkám na plno co si myslím. A to nemůže tenhle chudák vydejchat. Bezdůvodně nikdy nikoho nenapadám ani nereaguji. Nikdy a nikde. Aby byl klid ani nejezdím kvůli němu na srazy a setkání a nedávám žádné záminky k čemukoliv, ale jak vidíš, tak si najde záminku nadávek a urážek i v tom, když napíšu svůj názor na motorku. Tam už nezbývá než uvažovat o něčem debilním v tom jeho chování. Omlouvám se za hodnocení, je to jen můj názor.

Sranda až legrace je v tom, že osobně mne tady mnoho lidí nezná, ale všichni ostatní, kdo mne nezná, mne berou, posuzují a jednají na základě srandiček a urážek tohoto člověka. Nevím, zda je to jeho inteligenční propad přesvědčovat, když je nic jaký je borec, a nebo síla osobního vlastního názoru těch lidí co mu to věří. Každý si to musí srovnat sám.

To sem zase zadal téma do diskuse co?? :shock: :idea: Věřte, že reagovat nebudu na nic. Rád se bavím o věcech, které mají smysl a ne o člověku, který je nespokojen už sám se sebou.

ARCHIVACE :D
Anonymous

Příspěvekod Racek » 19.02.2009-13:09

Hoši , neblbněte , onehdá sem se tu pyšnill , jak je tohle fórum super , že si tu nikdo nenadává , zbytečně nepře nehádá atd...(nemyslím výměnu názorů a pocitů na danou věc, to by to tu nebylo zase o ničem :lol: ) jako je to na jiných fórech , a vy tu do sebe šijete jak malí kluci. Přeci nechcete abych si o vás myslel že vás už ta moderní doba taky pohltila . Vždyť ste sakra XJéčkáři pohoďáci , nebo néé :?: :wink: Já si myslim že jo :roll:
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod lynx » 19.02.2009-13:26

Racek: klídek, vždyť je to sranda. Jak jsem psal výše už se to stává takovou předjarní tradicí :lol: . A ti blbové a debilové na moji adresu jsou součástí této tradice, jinak by to bylo nudné. Kdo jiný dokáže větu typu: "Nadávat ti nebudu, protože tvoje životní myšlení fakt sahá jen po Ural do zemljanky.Ubožáku." Proto Tridaca miluju a hýčkám si ho tady - kde jinde něco takového mají? :lol: :smt098 :lol: Fakt to žádná hádka není, ale co máš v tomhle mrtvém období dělat? :P
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-13:27

Je to klasickej zimní folklór.
Dneska mu to ještě nandáme, ale zítra Oldu nechte na pokoji, má svátek.
Všechno nejlepší, "KL" bombarďáku.
Anonymous

Příspěvekod Radimathor » 19.02.2009-13:28

Tridacu, Tridacu, v tom příspěvku šlo především o to, že jsi psal, že nebudeš urážet a urážels, a v tom posledním opět jedno nehezké slůvko. A slovo vidlák tě snad nemůže urazit. No nic život je boj a bojem bude :smt029
Radimathor
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-13:39

lynx píše:.............Proto Tridaca miluju a hýčkám si ho tady .............

:oops: :smt052 :smt058
Hele, až pojedu na Kladno, dám ti vědět a stavíme se někde na kávu nebo na oběd. Už bychom to měli asi probrat osobně. Zvu tě.
(moc rád bych ti vypustil kola :D :D :D )
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-13:40

Tridac píše: Aby byl klid ani nejezdím kvůli němu na srazy a setkání a nedávám žádné záminky k ....

Jsi pěkná prašivka.
Felikovi jsi slíbil, že dojedeš do Tater jen proto, žes mu to slíbil a pak ses tam ani neukázal. :D
Anonymous

Příspěvekod Bartus » 19.02.2009-13:48

Jen víc a houšť :lol: už to máme pomalu na sbírku povídek :lol:

Aspoň bude zítra o čem tlachat :roll: Hoši na sraz beru výherní štamprličky :lol:
Pozdrav z černé díry
http://www.bartus.eu

Sedím na stromu a nejsem dřevorubec :-)
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-14:34

bolek_xj píše:Jsi pěkná prašivka.
Felikovi jsi slíbil, že dojedeš do Tater jen proto, žes mu to slíbil a pak ses tam ani neukázal. :D

Slovensko byla výjimka, tam to byl osobní můj problém, i jsem to s Felikou řešil.
Anonymous

Příspěvekod xy » 19.02.2009-15:52

...asi bych si měl nasypat popel na hlavu za to, co jsem svojí nevinnou poznámkou způsobil :oops:
...a to byla původně namířena ke Zbyňkovi a jeho vyhlížení mojí osoby na hranicích Prahy... :lol:
...kam nevidím, tam neletím...
xy
XJ štamgast

Images: 4
Kraj: Středočeský
Typ XJ: fzs 600
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Rix » 19.02.2009-19:44

Celej den jsem se těšil jak se to tu rozjede,dokonce jsem odjel dřív z práce a nezklamali jste,super. :lol: :lol: konečně je tu co číst :smt023

XY: já myslím že popel na hlavu by si měl sypat někdo jinej.

A taky si myslím že by admin měl Tridacovi odebrat tu možnost upravovat svoje příspěvky,jeho perly by si tak vychutnali i pomalejší čtenáři a jemu samotnému by nehrozilo vymazání z fora 8)
Rix
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 19.02.2009-21:52

Kurna to je srandy pytel :-) to se to tu nejak rozjelo :-)
Anonymous

Příspěvekod Racek » 19.02.2009-23:04

Sem teď přijechal z odpolední a koukam že ste se neflákali :D :D ....a taky vidím že je všechno zase OK , tak to sem rád. Jinak si to kluci v Holomóci užijte a vzpomeňte i na ukecaný virtuály :wink:
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod Bartus » 20.02.2009-15:03

Nezapomínejme na dnešního oslavence :lol: http://www.stream.cz/?video_id=32741&ut ... aign=Vyber
Pozdrav z černé díry
http://www.bartus.eu

Sedím na stromu a nejsem dřevorubec :-)
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Rix » 27.02.2009-20:06

Rix
XJ štamgast

Příspěvekod Racek » 28.02.2009-13:47

Konečně :smt026 ... 45km okruh po okolí Rakovníka , šlape jako hodinky ,akorát bude chtít vyvážit přední kolo , jinak super , teplota tady 9-12°C zataženo , trochu vítr ale teď teprve sem se trošku letos svezl 8)
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod Anonymous » 28.02.2009-15:08

jups tak jsem dnes taky zahájil letní sezonu :smt045

na moc velký jezdění to ještě není. Silnice nejsou ještě pořádně suchý, všude je na nich bordel z posypů a teplota taky žádný zázrak.
Navíc jsou dost děravý, což se bojí se jentak nespraví. Vymetl jsem jeden kráter který se oběvil zpod auta co jelo přede mnou, nestihnul jsem zareagovat. Silničáři přes zimu utratli majlant a na údržbu nezbyde....
Anonymous

Příspěvekod Radimathor » 28.02.2009-22:11

Tak tak, všude plno štěrku a děr, projel jsem to dnes autí a pěknej hnus na mé oblíbené trase :? navíc jak to taje z polí tak mokro jak sviňa. A lesní kousky??? :smt078
Radimathor
XJ štamgast

Příspěvekod Racek » 01.03.2009-00:14

Radimathor píše:Tak tak, všude plno štěrku a děr, projel jsem to dnes autí a pěknej hnus na mé oblíbené trase :? navíc jak to taje z polí tak mokro jak sviňa. A lesní kousky??? :smt078

Tady v poho , sucho , jen jeden potůček přes silnici , v lesích taky nic , karlovarka dovolila 150 km/h ale to už mi byla docela kosa bez motohadrů :lol: , jo já byl hned po obědě , pak začalo docela slušně pršet ale to už sem byl hodinu a půl doma na kávě :smt025 ...no byl sem nadrženej no , sem musel... :D
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod HABERA » 01.03.2009-13:07

Zdarec bando,tak jsem po čtyřech měsících konečně nastartoval moji papriku.Chytla na podruhé to se dalo čekat že neblafne napoprvé ale naskočila,takže sezóna začala ještě jí trochu napucovat a můžeme vyrazit hltat kilometry.Tak ať se vám letošní sezóna vydaří. 8)
HABERA

Images: 4

Příspěvekod Anonymous » 01.03.2009-16:06

Taky zdravim, jsem se vratil z alp kde tyden neustale snezilo a tady je jaro :D . Takze jsem nevahal a jel se taky projet, nastartoval jsem teda az na asi 10ty pokus ale stalo to zato 8) akorat jsem nepotkal zadny XJcko :?
Anonymous

Příspěvekod Hynek » 01.03.2009-17:27

Tak to dnes taky dopadlo.Včera jsem chtěl nastartovat ale marně.Až jsem vydudal baterku.Dnes jsem nasadil na podtlak u čerpadla balonek,napumpoval benzin a paráda.Napoprvé chytla.Sice je unás ještě tak 15 čísel sněhu ale silnice už ujdou tak jsem dal asi 5 kilometru.Už aby bylo sucho a teplo 8)
Hynek
občasný přispěvatel

Images: 6

PředchozíDalší

Zpět na Jen tak