Plány na rok 2009

Kdy pro mě začíná jaro?

a) 21. března
0
Žádná hlasování
b) když silničáři začnou čistit a opravovat silnice
0
Žádná hlasování
c) když se poprvé v roce svezu
17
100%

Celkem hlasů : 17

Plány na rok 2009

Příspěvekod kaplos » 07.02.2009-22:45

Dnešní poměrně hezké počasí mě přimělo k zamyšlení nad tím, jak strávím letošní rok 2009. Pro mě samotného sezóna začne v druhé polovině dubna a to až se dovybavím oblečením. Za úspěch budu považovat fakt, že se budu moct zúčastnit nějaké akce JM sekce - tímto všechny členy zdravím :D . Cokoliv navíc bude záviset na čase, okolnostech, financích... Za důležité považuji sezónu přežít ve zdraví a bez poškození motky :smt018 .
Proč toto téma otvírám? Samozřejmě pro domluvené záležitosti už existuje sekce AKCE (Zimní, Jarní sraz, Rixova cesta do Anglie...). Rád bych, aby každý kdo má nějaký tip, nápad na akce typu sraz, minisraz, vyjížďka, dovolená atd. se zde vyjádřil a dal tím impulz k realizaci buď v sekci AKCE nebo prostě někomu radu pro soukromou realizaci. Zima už brzy skončí... :smt025

Pro Jindru: 2.3. si jdu pro značku v depozitu :(

Pro Otise: Opravdu bych si přál, aby se tady objevili jenom nápady, tipy. Pro vlastní realizaci je místo jinde. Zorganizovat jakoukoliv akci znamená především znát očekávání lidí, pro které akci organizuješ. A já těmito znalostmi zatím nedisponuji. Současně však nevylučuji, že bych se nepokusil v budoucnosti něco dát dohromady. :lol:
Naposledy upravil kaplos dne 08.02.2009-09:27, celkově upraveno 4
kaplos

Images: 4
Kraj: Vysočina
Typ XJ: Suzuki GSF 650 Bandit
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Anonymous » 08.02.2009-01:27

pro me doufam jaro zacne 28.2. kdy jsem si dal predsevzeti ze vyjedu na motorce :-) motor mam uz slozenej bez nejakych serepeticek, takze jestli mas chut, tak inkriminovane datum mi nedela problem abych okruh uzavrel pres Jihlavu :-)....samozrejme jestli nebude nejaka brutalni zima, to bych se na to vysral a jen objel komin :-D
Anonymous

Re: Plány na rok 2009

Příspěvekod OTIS » 08.02.2009-08:46

kaplos píše:...aby každý kdo má nějaký tip, nápad na akce typu sraz, minisraz, vyjížďka...

Pro uskutečnění srazu jsou účastníci důležití, takže nemusíš mít obavy, že by se to tady nenapsalo.

Co se týká třeba témat na menší společné vyjížďky, tak jsem to touto cestou zkoušel a často to bylo takto (a naprosto stejné u témat zahraniční dovolená):
Ozve několik lidí, kteří zaručeně pojedou. Pak tam budou psát takoví, kteří ví, že nikdy nikam nepojedu, ani je nikde nepotkáš (tzv. "virtulálové"). Ale prostě ti tam budou cpát příspěvky: "já bych hrozně rád jel, ale kdyby....". Jak se začne blížit termín akce, ti "zaručení" začnou odpadávat a nakonec jedeš sám... :lol:
To tě přestane bavit zakládat takové diskuze.

Takže nečekej, až někdo něco vymyslí a zkus taky sám nějakou akcičku navrhnout či zorganizovat!
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod xy » 08.02.2009-09:09

jaro na motorce pro mě začalo novoroční vyjížďkou na ČZ, XJčkářské jaro jsem už zahájil taky - teď jsem právě přijel 25 km z práce, sice trochu deštíček ale proti československému srazu pařáááák.... :wink:
...a pokud se akcí týká - rozhodně některý ze zdejších srazů - tam je kvalita zaručena a jinak....my nesmíme ani naznačovat :lol:
...kam nevidím, tam neletím...
xy
XJ štamgast

Images: 4
Kraj: Středočeský
Typ XJ: fzs 600
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Anonymous » 08.02.2009-11:50

Ja jsem teda XJ novacek od letosniho podzimu :D ale jelikoz jsou zimni vecery dlouhe, tak uz taky planuji kam se v lete o prazdninach podivam...

Zatim jsem si naplanoval zhruba 10ti denni cestu okolo hranic republiky (nechal jsem se inspirovat cestopisem na motorkarich, ale trochu jsem ho upravil), mno bohuzel jsem zatim sam, protoze na 10 dni se nechce nikomu objetovat dovolena...a me jako studentikovi je to jedno :)

Potom samozrejme bajny glossglockner a dal do slovinska...ale to jsou jen napady a kdyby :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 08.02.2009-12:51

S radostí pročítám příspěvky "nových" členů, ve kterých dávají na vědomí ochotu zorzanizovat víkendovou akci.
Věřte, že organizace nezabere bůhví kolik času a ta mentální odměna, která se dostaví, když přijede 25 lidí a prožijí pěkný víkend, to za to stojí.
Samozřejmě nejsem proti ničemu novému, co se může ukázat stejně dobré či lepší, než stávající organizace.
V minulých tématech o srazech a minisrazech je možné se dočíst vše o organizování, protože v těchto tématech se zásadně nemažou žádné příspěvky.
Anonymous

Příspěvekod Puďa » 11.02.2009-21:12

Jediný plán který na tento rok zatím mám naplánovaný kromě toho srazu v Orlických horách je cesta do Kopřivnické Tatrovky a pak dále do Ostravy, kde chci navštívit MINIUNI a tam uvidím skoro celý svět :D . R
Puďa

Images: 29
Kraj: Pardubický
Typ XJ: 900S
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Radimathor » 11.02.2009-22:58

Já letos plánuju, že opět uvidím členy tohoto dobrého klubu a to ne jen jednou. A bych se taky rád juknul na povltaví od Prahy na Lipno a zpět. Pokud by se někdo přidal (termín dovolený ještě nemám) - nebylo by to špatný - cca týden plánuji. Á ještě pojedu k rodině na týden na moravu (Prostějov) - taky týden.
Radimathor
XJ štamgast

Images: 8
Kraj: Praha
Typ XJ: ZRX1200S
Rok výroby XJ: 2002

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-09:11

Vojta: to se mi líbí...Dělám 12ctky a dalo by se to dohóóókat :D
Asi by to neklaplo na celých 10 dní,ale možná 8?Mám tam vždy jednou za měsíc takový delší volno a v prostřed jednu noční.Takže jeden den naddělat a huráááá :D
No teda :oops: akorát :oops: vysvětlit drahé polovičce, že mě vúbec doma s dětma nepotřebují 8) a že budou vlastně moc rádi, když pojedu sám... :idea:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-09:14

No a vlastně, jestli bys jel s dědóóškem??????? :D :?:
Jinak bysme mohli hodit okolokomín někdy jak sleze bílý svinstvo :lol:
Anonymous

Příspěvekod Bartus » 12.02.2009-09:20

Já to mám letos opět jasné, zase alpy, plánovat nic neplánuju jen hrubou trasu, počasí si samo řekne kudma se pojede.

A víte na co se tam těším nejvíce? No přece na ty západy slunce nad alpama :lol:

Obrázek
Pozdrav z černé díry
http://www.bartus.eu

Sedím na stromu a nejsem dřevorubec :-)
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-09:38

Honzo to muzem, nikoho z Brna a okoli s XJ neznam :(
Na tu okolrepubliku se musime urcite domluvit, konecne aspon nepojedu sam :D , ale termin budu vedet az tak na konci cervna...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-09:46

Tak to je náááádhera :shock:
To jsem ešče nevidééééél....
Vážně jsem se tam ještě nedostal...Ale mám jednu krásnou fotku(ještě s Bigem)z Tater, a to mě ty Alpy žrali i znalci...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-09:55

Vojta: taky ne...
To tvoje je fešák! Ta barvička...
Odkud?Já teda původně panelákový děcko z Bohunic(St.Lískovec) a teď naplavenina v Troubsku.
Takže teda spíš až červenec, srpen, září.....
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-10:45

Vážení, jestli si potřebujete něco soukr. říct a nemáte jistotu, že to bude zajímat další členy, vyřiďte si to jiným způsobem. Děkuji.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-11:01

Pardon :wink:

Honza: asi ti pisnu na mail :arrow:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-11:31

Tak se omlouvám všem, které má omluva zajímá...
Myslel jsem, že to je účelem fóra.
ještě jednou omluva od nováčka...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-11:34

Takže pokud má někdo z jižní moravy zájem o spol.pokec, či vyjížďku,tak očekávám vaše e-maily.
Díky.
Anonymous

Příspěvekod David Houda » 12.02.2009-12:13

Jen tak náhodou neplánujete někdo letos v letě Rakousko, konkrétně zdolat Grossglockner :?: Já se tam chystám.
David Houda
častý přispěvatel

Images: 10
Typ XJ: XJ 600 N
Rok výroby XJ: 1997

Příspěvekod OTIS » 12.02.2009-14:51

Tak až to bude víc aktuální, zkus to tady svůj plán otevřít.
Už se nám tu jednou podařilo domluvit společnou akci do těchto končin.... clanek.php?post=11800
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-15:04

Jak jsem psal drive, na glosglockner bych rad jel, pak bych si to protahl do slovinska, kam jedou kamaradi chodit po horach...takze 2 mouchy jednou ranou :D muzem se domluvit 8)
Anonymous

Příspěvekod zbynek » 12.02.2009-16:36

Což o to, plánů by bylo.... Ale LPG bomba vypadá na XJéčku dost nevzhledně :-) Jestli totiž budou ceny benzinu na podobné úrovni jako loni, tak z těch plánů zase rychle sejde :-(
Too Old to Rock And Roll, Too Young to Die
zbynek
častý přispěvatel

Images: 26
Kraj: Praha
Typ XJ: 900F
Rok výroby XJ: 1990

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-17:31

Co benzín, ale co ty pokuty, co připravují.
Naštěstí za činnosti, které se nás netýkají - překročení rychlosti a nebezpečné předjíždění.... :lol:
Anonymous

Příspěvekod David Houda » 12.02.2009-18:00

Tak to já ty prachy o dovolené raději projedu na motorce, než se potit s důchotcema v autobuse a pak se týden válet u moře.
David Houda
častý přispěvatel

Images: 10
Typ XJ: XJ 600 N
Rok výroby XJ: 1997

Příspěvekod Racek » 12.02.2009-18:21

Já plánuju letošní rok přežít , protože mi kdosi kdysi předpověděl , že v pětatřiceti to tu zabalim :cry: ...takže bych na motorku asi neměl vůbec letos sednout , ale to nevydržim :roll: ... takže letos bude asi dost pohodovej v sedle XJéčka :lol: :lol: :lol:
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-18:34

Na druhou stranu te muze klepnout kdekoli a kdykoli, nejen na masine, tak at to prezijes :wink:
Prachy taky radeji projedu na masine, nez za nejaky blbosti... :roll:
Anonymous

Příspěvekod Racek » 12.02.2009-18:52

vojta píše:Na druhou stranu te muze klepnout kdekoli a kdykoli, nejen na masine, tak at to prezijes :wink:
No snad ty babský povídačky nebudou tak horký :D , jinak plánuju společný výlety s manželkou po sousedních krajích a jen tak třeba kolem komína...tady je vždycky kam jet a nemusí to bejt ani tak daleko :wink:
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2009-20:22

Tak pokud setřesu úrazovou smůlu posledního roku, mám naplánovanou dovolenou v Tatrách. K tomu výkend v Alpách a když zůstanou nějaký many, tak hafo vyjížděk po zemích Českých.
Anonymous

Příspěvekod Mira XJ » 12.02.2009-22:23

Já se s přítelkyní chystám na 10 dní do ALP. Orlí hnízdo,Grossglockner,móóóžná Cortinu, Vrsič. Předtím s kamošema (a přítelkyní ) na pár dní někam do Chorvatska. Jeden den tam - 2-3 dny koupačka ,další den zpátky. Pokud do Rakouských Alp,tak doporučuju :Malta strasse,Krimmerský vodopády( 5největší na světě),Klasika - glokner, pokud pojedete zvrchu dolů ( Wien - klagenfurt) doporučuji starou cestu na ST. Polten a dolů - vyhnete se dálnici - po kvalitních cestách s krásnýma paronamata.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Příspěvekod vilta » 13.02.2009-08:33

Ja plánoval tento rok Sicílii nebo Sardínii. Samozřejmě přes Dolomity (Lago di Garda, apod.) a Glockner. Dále bych chtěl navštívit Řím, Florencii a Pompeje. Všechno se to ale odvíjí od finanční situace. Nemam ted moto takže když se zadaří, tak koupím a pojedu.
:wink:
Popřípadě se nebráním k někomu se přidat a projet něco zajímavého.
(tu su skoro furt)
vilta
častý přispěvatel

Images: 23

Další

Zpět na Jen tak