Nenašel jsem žádné vhodné téma a tak jsem založil nové. Dnes se mi, bohužel, podařilo položit XJ na svojí zasněžené zahradě. Ani se mi o tom nechce mluvit a fotku dodám později, až se z toho trochu otřepu. Zatím.
Bolku, absťák na ježdění je svině . Ovšem jít řádit s XJečkem na zasněženou zahradu je pěkná ..... To jsi musel dlouho přemýšlet, než tě to napadlo . Ale dívej se na to z té lepší stránky - zase se ti zlepší manuální zručnost při následných oprávách . Jo ještě dotaz: říká se, že kdo nepadá nezrychluje. O co budeš na jaře rychlejší? Budeme ti na srazu stačit?
Tak snad se tolik nestalo, na asfaltu s celokapotou by to odnesla vic. Na podzim me vyskolil samozaklapeci bocak, nastesti se krom totalniho uliti a vyteklyho benzinu moc nestalo. .....kurna 28. sem chtel vyjet, doufam ze se pocasi umoudri, abstak uz taky pracuje a abych nedopad podobne
Takto se mi podařilo "položit XJ do sněhu" na svojí zasněžené zahradě. A protože se vám, podle ohlasů, toto téma líbilo, připravuji další projekty - "Vychcané XJ do sněhu" a "Vyblité XJ do sněhu" Děkuji za příspěvky´vyjadřující nejhlubší soustrast.
ty jsi kus vola aj Renča čuměla co se ti stalo a ona je to taková konina ale musíse uznat že se ti to povedlo,a že zima je dlouhá,už se těším co to bude příště
Já měl loni v zimě prd co dělat,tak místo opravování japonců jsem koupil pincka ve 3 bedýnkách a poskládal jednoho luxusního. Včetně laku,chromů atd. Výstavní model na výlety po dědině. Všichni kamoši mě ho závidí. Když příjde netěř (11 a synove 4) tak ne že chcou ovozit na japoncovi, zásadně na pinckovi.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Abych nekecal, ale cca 2-3 roky zpet, kdyz byl dostatek snehu tak jsem jeden vecer o vanocich najednou dostal chut postavit snehulaka, ovsem co se asi muze stat kdyz ho stavi motorkar