Dnešní poměrně hezké počasí mě přimělo k zamyšlení nad tím, jak strávím letošní rok 2009. Pro mě samotného sezóna začne v druhé polovině dubna a to až se dovybavím oblečením. Za úspěch budu považovat fakt, že se budu moct zúčastnit nějaké akce JM sekce - tímto všechny členy zdravím
. Cokoliv navíc bude záviset na čase, okolnostech, financích... Za důležité považuji sezónu přežít ve zdraví a bez poškození motky
.
Proč toto téma otvírám? Samozřejmě pro domluvené záležitosti už existuje sekce AKCE (Zimní, Jarní sraz, Rixova cesta do Anglie...). Rád bych, aby každý kdo má nějaký tip, nápad na akce typu sraz, minisraz, vyjížďka, dovolená atd. se zde vyjádřil a dal tím impulz k realizaci buď v sekci AKCE nebo prostě někomu radu pro soukromou realizaci. Zima už brzy skončí...
Pro Jindru: 2.3. si jdu pro značku v depozitu
Pro Otise: Opravdu bych si přál, aby se tady objevili jenom nápady, tipy. Pro vlastní realizaci je místo jinde. Zorganizovat jakoukoliv akci znamená především znát očekávání lidí, pro které akci organizuješ. A já těmito znalostmi zatím nedisponuji. Současně však nevylučuji, že bych se nepokusil v budoucnosti něco dát dohromady.