novy člen

novy člen

Příspěvekod Anonymous » 01.02.2009-16:35

ahoj po 20 letech jsem sehnal par korun na moto-je mi 42+4 dcery takže celkem fuška a jsem luboš od liberce(zdislava)--po navštěve vašeho fora byla volba jasná!!no přece XJ600S!!--prave mam rozjednanou XJ600S r.v.93-nove gumy,spojka,olej,svičky,saci ventily,podtlaky vloni nevypada padnuta nebo tak-trochu prosakuje olej v 1 miste zestrany na krytu ventilu a olej.filtru--ma najeto 81000a bere cca 2dcl oleje na 1000--vše na čes.dokladech a cenu 30tis--asi je zrovna čerstvě zajeta jak už tady nekdo z vas psal--na srazy zatim asi moc neprijdu(4 deti bez hlidaní!!!)ale treba v mym okoli nekdo od XJ na pokec bydli---napište mi nekdo z vas zkušenějšich nazor na moji koupi moto--Zdravim všechny Luboš od LBC
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 01.02.2009-17:01

nu tož vítej 8)
já to s časem taky nemám buhvíjak. Jeden špunt b arakáku a druhý na cestě je celkem honička.
Srazy moc nestíhám ale občas jezdim s kamarády do pekelných dolů což je kousek od tebe. Tak snad se někdy sejdem
Anonymous

Příspěvekod Racek » 01.02.2009-17:19

Čaues , já ji koupil loni, má 43 000 km (možná) 1992 , byla někdy lehce padlá , dal sem taky 30000,- . Olej mi taky trochu prosakuje , občas doleju , ale neřešim to , prostě jezdim , je to držák a lecos ti asi odpustí co se týče ůržby. Mam dvě děti , na srazu sem taky ještě nebyl, je mi 35 , XJ mam hlavně do práce a na občasný výlety. Jezdí se na ní hodně pohodlně , a to sem trošku těžší a vyšší :lol: ... takže myslim že koupíš dobře a vítej :smt006
Racek
častý přispěvatel

Images: 1

Příspěvekod Radimathor » 01.02.2009-20:51

Já mám 92, ani i nekápne a dal jsem za ní to samý co ty, a k tomu gumy a spol.. Prosakování by se mělo dát přetěsnit, mě bere max. 0,5 na 1000. Chtělo by to aby se někdo ochotný a zkušený na ní jel s tebou juknout. Nicméně je to skvělý a spolehlivý oř s levným provozem.
Radimathor
XJ štamgast

Images: 8
Kraj: Praha
Typ XJ: ZRX1200S
Rok výroby XJ: 2002

Příspěvekod Anonymous » 01.02.2009-21:17

no já mám rok 1992. Olej si veme, ale hodně záleží jak se s ní jede. Nevim ani kolik, prostě semtam juknu na okýnko a doliju. Ale počítám že k tomu 0,5/1000 to bude. Taky mám natočeno 35tis mil.
Dával jsem za ni na podzim 30tis s tím že tam je nová řetězovka a zadní pneu.
Anonymous

Příspěvekod Racek » 01.02.2009-22:11

No zkrátka , máme tu většinou už motorky v nejlepších letech , takže to co potřebujem tak pro nás udělaj, a sem tam se na tom něco musí vyměnit. Já třeba od června 2008 sem si musel jenom udělat nový lanko na spojku a dolít asi 0,2 litru oleje , jo a teď sem nechal udělat gufera a vyměnit olej do předních tlumičů. To je zatim všechno. :wink:
Racek
častý přispěvatel

RE:nový člen

Příspěvekod Anonymous » 02.02.2009-12:08

Tak tady nejsem sám za "zobana".Já jsem od Brna a mám 2 malý šťabajzny-a jednu velkou...Je mě letos 35 a s tím sháněním peněz a času na moto to znám...
O XJ už jem uvažoval několikrát...Je to myslím skvělej kompromis...
Ještě trochu vyšší zdvihy,drátový kola,výfuk vrchem...No asi to enduro nikdy nebude,ale snad se s ní dostanu všude i tak...Chtěl jsem moto pro dva český lidi-některý endura to taky zvládnou,ale za úplně jiný peníze.Tak budu muset opatrněj...Nejsem žádnej bahňák,ale rád bych juknul do Rumunska,na Ukrajinu a pod. a proto mám trochu obavy...Jde mě o to projet, ne blbnout a o zdraví motorky...
Tak to je trochu o mě...
Máte někdo zkušenosti???Myslím s nezpevněnejma cestama na XJ...
Chystáte někdo letos takovej vejletík?Nebo i jen takový toulání ...
Anonymous

Re: RE:nový člen

Příspěvekod Racek » 02.02.2009-12:25

Jan Adam píše:mám 2 malý šťabajzny-a jednu velkou...Je mě letos 35 a s tím sháněním peněz a času na moto to znám...
No tak to máme ůplně stejně i s věkem , na mě sou taky tři :D a peníze??? ...co to je?? :lol:...hele z XJ enduro nedělej , to by vypadalo divně , ůplně ti poslouží když na ní navlíkneš endůrácký pneu, se tu podívej na ostatní kluky co s ní už někde byli , kam Varadero tak tam tě XJ asi doveze taky , a bez ůprav a hlavně asi bez oprav :wink: nehledě na to když bys měnil kola a celý to upravoval , tak tě to bude stát tolik jako jetá Afrika nebo Ténéré :roll:...podle mě tě XJ doveze až na kraj světa :wink:
Racek
častý přispěvatel

Příspěvekod lynx » 02.02.2009-13:57

Jan Adam: Koločava ve dvou bez problémů. Měl jsem taky 92 a zvládla všechno. Pokud přijedeš na jarní sraz, dám ti pár typů.
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod zbynek » 02.02.2009-14:29

Jedno XJenduro:
Obrázek
a [url=viewtopic.php?t=301&highlight=enduro]debata[/url] o něm.
Too Old to Rock And Roll, Too Young to Die
zbynek
častý přispěvatel

Images: 26
Kraj: Praha
Typ XJ: 900F
Rok výroby XJ: 1990

Příspěvekod Anonymous » 02.02.2009-15:33

Noo!!! XJ enduro - MASAKR!!!
Samo jsem to myslel jako vtip s tou přestavbou...
Ale uvažoval jsem stejně: Varadero-liťáky,mastodont,drahota
XJ-liťáky,lehká,superovlad.,spolehlivá a..LEVNÁ.
No tak jsem si řekl, že se svezu i ve dvou pohodlně a opatrně asi sjedu skoro všechno...A pokud bych něco odrovnal, tak to za ten rozdíl v ceně koupím z bouračky 5x a jedu dál...
Napadlo mě obout Mitas E-08?Ale nechci to zase bastlit.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.02.2009-15:36

A aspoň teď vím, jak by vypadaly hliníky na mém XJ.Taková hrůza to není...Už jsem je viděl i na MG Breva...
Až sebou nedejbože švihnu do pole, tak mám přestavbu jasnou :lol: (sranda-mám krásku).
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.02.2009-15:48

Diskuze to jasně odsoudila ale...
Je jasný, že to brečí hlavně na detailech, ale jako cestu z drsné bouračky při velké chuti na "velký cestování"na "adventure"big endurech???
Je jasný,že je to enduro jen z dálky a to tím př.blatníkem a kuframa...
Taky má hladký gumy...Asi to bude spíš ten nemajetnej fanda a majitel rozbitý 9 v jednom...
Anonymous

Zpět na Jen tak