Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Zdravim borci nemohl by mi někdo poradit kde mám sehnat velký výběr tachometrů a street masek aj z homologovanýma světlama . předělávám to moje džigadlo moc díky za odpovědi.
Jó , tak koukam že máš stejnej rok jako já i dokonce eSko , tak to opatrně všechno sundej a grátis mi to pošli , mohla by se mi ta kapota se světlem a budíkama hodit na ND... než z toho uděláš nějakou příšerku , na tohle by se spíš hodila nějaká ta haja-búúúza a né XJ
To bude nějakej znojemskej tuner, který vidívám postávat a scházet se u Aralky (dnes OMW) No a vlastně tam kousek je ten Jawa vydřiduch Šťáva nebo jak se jmenuje a tam je tuningu jak sviňa, zkus to tam. Nic proti, ale XJ je krásná a hodná motorka, takový se neprzní.
No vždyť na profilu máš 600 S Div. tak co řešíš , kapoty už máš (pokud si to tam napsal dobře), a těžko seženeš lepší , možná nějakou velkou cestovní z něčeho jinýho. Mě by se taky líbil spodní díl s klínem k origo polokapotáži, ale ten asi jen tak za rozumnou cenu neseženu a už bych tam nedal asi padáky.
Nic nehulim, to jen ta no Lucie myslim, že se menuje...Teda myslim, ale říkám si jestli nejsem nekrofil, je ji neskutečných 38 let. Sem nevěděl jestli jí mám vykat nebo tikat a zda ji říkat ménem nebo pani, ale líbí se i mému synu a hned ji začal obletovat, tak sem mu musel domluvit...
Ani sem nevěděl, že se dožíváte tak vysokého věku. Musim se poradit s Otisem, zda je to vubec v tomto věku hygienicky bezpečné...