....Inspiraci jsem bral u našich německých kolegů kam jsem se opakovaně snažil asi půl roku registrovat, ale tamější admin na mé emaily vůbec nereaguje a tak jsem se rozhodl jít vlastní, tuzemskou cestou ...
Janoš-XJ píše: se mi zobrazí Matěj a Bolka to na obrazovku nepustí. Proč??Honza.
bolek_xj píše:...
2. Navrhuji stejně malé ikony motorek všem, bude to přehlednější s přibývajícím počtem ikon. Podle ikony stejně nikdo nepozná kvalitu jezdce ani stroje...
J&Z&R píše:Doplněk: bolek_xj má pravdu, mapa se týká fyzických XJéčkářů, virtuálové budou zaneseni až se osobně předvedou na oficiální XJ akci
J&Z&R píše:Špendlíky nejsou žádna elita (nejsme ve Stínadlech, neříkáme si Vontové...), ale stejně jako zde na foru jsou uživatelské skupiny (majitelé XJ a Aktivní členové) s jistými podmínkami vstupu, tak i pro zašpendlení platí jedno pravidlo: Musíš být fyzicky viděn minimálně na jedné oficiální XJ akci. Je to moc?
roman3297 píše:bohužel moje zaměstnání a pak rodina mě moc nedovolí vý(í)kend volnej
Jindra píše:Me to muze bejt nakonec docela jedno jestlui nekdy na nejaky mape budu nebo ne, ale bud je jadro veci mit mapu Xjckaru v CR nebo mapu srazujicich motorkaru jednoho fora. Chapu ze nekdo se na srazy nedostane, jiny je nema rad a treti je uplny samotar a presto vsichni tri maji XJ a jsou tim padem Xjckari ale dle pravidla nejsou ti spravni a nemaji narok Jestli jde o to udelat mapu lidi co jezdi na srazy a uz se stejne znaji tak mi unika pointa, k cemu potrebuju mapu, kdyz napr JZR osobne znam a i kde bydli. Spis snad jde o to mit poneti kdo znamej i neznamej se vyskytuje v okoli treba kvuli planovani vyjizdky a pod. Ale jsem dle mistniho nazvoslovi virtual tak mi asi schazi nejaky tentononc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků