Jak z nás O2 dělá voly

Jak z nás O2 dělá voly

Příspěvekod Anonymous » 11.12.2008-20:40

Musím se podělit
Bydlím v místech, kde mi nezbývá nic jiného než využívat poskytovatele internetu (se slušnou rychlostí) přez O2 tedy pevnou linku.
Před dvěma lety jsem využil jejich nabídky také na O2 TV. Fungovalo to celkem OK až do konce září letošního roku kdy začla zlobit televize. Od té doby všichni tři mechanici O2 co mají na starosti tohle okolí ví, že vaříme dobré kafe a pomalu si tykáme.
Když chcete mít internet a televizi, musíte mít modem, do kterého jde telefonní kabel a z něj pak jeden kabel do PC a druhý do settopboxu a z něj pak do TV.
Mechanici vždy přijeli, zkoušeli různá nastavení settoboxu měřili linky, nakonec vyměnili settobox. Opět byl problém a zjistili, že je špatný modem. Jo ještě je třeba podotknout, že modem koupíte a je Váš a settopbox máte v pronájmu za 1,-Kč/měs bez DPH .
Musím říct, že mechanik, který zjistil, že modem je v háji tak mi půjčil na dobré slovo modem jiný (asi tím kafem a nebo taky že byla doma jen manželka ). Každopádně u modemu byla ještě záruka asi 3dny tak jsem zvědav jak dopadnu.
Televize tedy běží, ale internet je pomalý (rychlost 1,2kb) a tak jsem dnes opět volal proč to tak je a nastal ten okamžik mého faktnasrání.
Ještě je třeba říci, že Vás udržují v domění, že máte celkovou rychlost připojení 6kb (bez omezení stahování). Příjemná slečna mi po telefonu řekla toto:
Říkáme sice, že máte rychlost 6kb ale ve skutečnosti je nastaveno 5,1kb, z toho Vám televize bere 3kb a na internet tedy zbývají 2kb a u toho zaručujeme (a je to prý v obchodních podmínkách) pouze 50% rychlosti!!!! Takže vlastně mohu být rád, že nemám pouze 1kb.
To jsou počty co? Asi se učí od ČEZu!
No a ještě kolik stojí ta sranda? Internet 399Kč/měs bez DPH a telka 377,-Kč/měs bez DPH
Až pojedete k pumpě a necháte si natankovat ta bacha aby jste neplatili plnou a neměli jen půlku nádrže!!!
Pochopil jsem, a jdu s televizí do satelitu a internet si zatím bohužel budu muset nechat!!!
:smt013
Anonymous

Příspěvekod roman3297 » 11.12.2008-21:13

no já jsem dopad tak že se k O2 po třech letech vracím :oops:
jsem u radiokomunikací a je to čím dál horší, net se seká a každou chvilku spadne a připojovat po 10 minutách mě už mě fakt nebaví :smt021
XJ 600 Diversion
žiješ jen jednou
Na zivotě nejvíc miluju tu rozmanitost... Kazdej den mě nasere někdo jinej...
roman3297
občasný přispěvatel

Images: 6

Příspěvekod TOMMZ » 12.12.2008-02:21

A Ufon taky nic moc. Nejen že není schopen zaslat na správnou adresu správnou fakturu o správné výši, ale také se dost často vůbec nepřipojím. Ještě že v Práglu fungují některé wifi sítě skoro zadarmo i při maximálních rychlostech umožňujících wifi na 2,4Ghz. Na chatě i v Praze je to s Ufonem fakt hrozný.

Tak jsem chtěl přejít na O2 a teď to tu čtu... :smt078
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod vilta » 12.12.2008-10:56

pro Kote: Tak to ti teda vůbec nezávidím. Pěkný bordel.

S tou poslední větou o čerpání paliv bych se vůbec nedivil kdyby to tak začlo fungovat. Naše vlast je prostě plná zlodějů a je tu super bordel. Je to tu prostě jedna velká džungle.
(tu su skoro furt)
vilta
častý přispěvatel

Images: 23

Příspěvekod PIG » 12.12.2008-11:34

ani jsem to Kotě pořádně celé nečetl, ale upřímnou soustrast, fakt!
u O2 mám 6let telefon a taky mi došla trpělivost. Jsou to KURVY vyděračský a nikoho horšího ve ždímání peněz a podivuhodných a nehorázných a drzých nabídek na trhu neznám!! :evil:
Si vemte jenom ty jejich BMW se kterýma teď machrují aby si je zákazníci vyhráli. Je to jakože veledar novým zákazníkům! hovno! to že si musíš posílat sms za 30 nebo 60kč, to bych teď kecal, a navíc jich za ten den musíš poslat nejvíc ze všech a oni potom teprve řeknou vítěze tak to mazec :D No to jen tak okrajově.

to shrnu: O2 :smt078 :smt076
PIG
XJ štamgast

Images: 184
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 1999

Zpět na Jen tak