zimní údržba

zimní údržba

Příspěvekod kubik1 » 11.12.2008-03:30

Hoj pánové,co chystáte přes zimu za údržbu? musim se podivat na napínák sic při studenym motoru mi pár fteřin dost rachtá,pak asi ventily sic pred rokem už některý byly na hraně a nejspíš i ložisko v krku. píšu hlavně že sem si sundal nosič na přechromování a poprvé sem viděl mášu bez něj, hned je taková nižší a delší je z ní fešanda :D bohužel nosič potřebuju...

jak vám to svítí na volnoběh? mně trochu žlutě ale hned jak přidám je to OK ,neni to nic strašnýho nijak me to neomezuje ale řikám si jestli to tak dělá už od výroby nebo jestli je to začátek konce regulátoru nebo třeba stačí vyčistit altík?
XJ 900F rok 1991 4BB
kubik1
občasný přispěvatel

Images: 16

Příspěvekod lynx » 11.12.2008-07:35

Teď dělám rozborku - čistím, mažu, kontroluju. V lednu budu řešit svody:http://www.aa.cz/galvanika/index4.htm - černý chromát a pak už jenom sborka za konečného dolešťování. Víc toho dělat nebudu. Příští rok jsem pojal jako seznamovací - courání po vlastech českých, při sledování spolehlivosti. Žádné větší akce neplánuju. Pouze naše srazy, pár větších vyjížděk a zatěžkávací akci - Transpublik. Během celého roku budu dělat další úpravy, se zaměřením na spolehlivost, přece jenom nemám novou mašinu. Všechno směřuju k roku 2010, kdy chci vyrazit směrem na východ a to musí být všechno na 100%.
lynx
XJ štamgast

Zpět na Jen tak