Krytka Yamaha pod zámkem zapalování rv89

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Krytka Yamaha pod zámkem zapalování rv89

Příspěvekod Cormac » 18.09.2008-21:38

Ahoj, zdravím všechny. Sháním plastovou, podélnou krytku s nápisem Yamaha která je hnedle pod zámkem zapalování, uprostřed řidítek. Je to na starý XJ z 89. Neválí se to někomu doma? Koupil bych to. Před pár dnama jsem to vytřepal na německé dálnici, když jsem jel z Finstervalde ze srazu Hotrodu - 1000km ve jednom dni, můj rekord :D Stařenka ještě válí. :twisted:
Dík moc.
Cormac

Příspěvekod Cormac » 02.11.2008-21:52

Ahoj, všem dík co koukli i když nikdo z nich neměl to co jsem hledal, ale na druhou stranu jsem byl nucen to vyřešit jinak a teď jsem i rád.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6WROmBa6FCA

Blikání se dá nastavit od pomala do mooc rychla. To trhaní je způsobenou nedokonalostí záznamu z mého foťáku. Doufám, že to video pojede.[/youtube]
Cormac

Příspěvekod Anonymous » 02.11.2008-22:39

tak ti nevím, myslíš těma ledkama? No já se radši vzdávám komentáře....

neuraž se, nemyslím to ve zlém, kolik ti je?
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.11.2008-22:41

jinak spousta věcí se dá sehnat třeba na http://www.motovraky.cz atd...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.11.2008-23:35

Uz slysim v duchu znelku s Davidem Haselhofem alias Michaelem Knightem :lol: :lol:
Anonymous

Příspěvekod Cormac » 03.11.2008-13:53

BEGY píše:tak ti nevím, myslíš těma ledkama? No já se radši vzdávám komentáře....
neuraž se, nemyslím to ve zlém, kolik ti je?

Jo jde o ty ledky. Hele já se neurazím. Není to myšleno vážně, ale motorka je z konce 80let, kdy jsem si vzpomněl, že jsem byl kluk a Knight Rider prostě letěl, kupovali se fotky na kolotočích, žvýkačky a samolepky jsme si lepili na kola, měli jsme a to pozor: černobílý fotky focený domacím foťákem od známých, kteří měli ORF.
Prostě mě to k té mé motorce pasuje. Je mi 28.
Jinak to trhání je způsobeno nekvalitní kamerou a rychlost pohybu světelného bodu se dá nastavit dle libosti.
Cormac

Zpět na Vzhled&Úpravy