Ahoj, líbí se mi jak tady probíráte co všechno by navigace mohla, nebo měla mít, jak by byla perfektní, ale v každém případě si myslím, že s sebou budeš vždy potřebovat klasickou mapu.
Já osobně jsem si říkal, že si ji také koupím. Jenže zrovna včerejší zkušenost mě opět utvrdila v tom, že není asi nad klasickou mapu a dobře připravenej itinerář. ( Vezl jsem se autobusem a kluci řidičský jeli podle navigace, když jsme se dostali na křižovatku, kde nám cedule jasně říkali kam máme odbočit, oni jeli podle navigace a to se ukázalo jako problém, vždy jsme zakufrovali a těžce se vraceli zpátky.
Na cestě dlouhé cca. 2300km se to stalo několikrát.... ). No a i z toho co se povídá, tak se prostě takové chyby v navigacích vyskytují.
Osobně nemám žádnou zkušenost s tímto zařízením a tak se ptám:
Pokud se náhodou zabloudí ( jeli-to vůbec možné ) jak potom člověk zjišťuje kde vůbec je, myslím tím osobní lokalizaci a najití nejlepší cesty z daného místa do místa určení?
Kde a jak často obnovovat mapy států, měst? ( myslím legálně
)
A jsou nějaké navigace ( myslím výrobce ) specializované na města? Nebo to je dané jenom kvalitou mapy?
Nekamenujte mě.... díky.