Tak ať se vám ten srazík povede,mimochodem doufám že ten jarní sraz zůstane Pigovi. Jeho sraz byl vlastně zrušen kvůli špatnému počasí a nakonec jste si udělali sraz jinej,není to blbý?Všimli jste si že ani nekomunikuje? Asi je naštvanej,nemyslíte?
Ten sraz byl zrušen kvůli počasí s ohledem na vzdálené účastníky. Toto je jen lokální akce, ne nějaký "jiný sraz", kde se předpokládala účast ze všech koutů. A kdyby byl náhodou nasraný, to do jara přejde
Tak jsem se vrátil ze dvoudenní vyjíždky, pro nás zůčastněné asi poslední taková Hubertova jízda na ukončení sezony. Chcel bych poděkovat Karlosovi za iniciativu k této akci. Nemělo to opět chybu jak v zúčastněných osobách tak v počasí které vyšlo na jedničku.Najelo se pouhých300km ,ale to nebyl záměr této akce.Šlo vlastně o poslední setkání kamarádů v tomto roce.A proto dík a přeji mnoho kilometrů s dobrým dojezdem v nové sezoně roku 2009. Zdraví Honza!
Tak jsem taky doma, kilometrů podobně. Není zač děkovat, byla to taková protáhlá vyjížďka. Počasí vyšlo, bylo sice málo stupňů nad nulou, ale nepršelo, nebylo mokro. Díky všem.
Tooož dobrá akce to byla Pěkný zatáčky tam máte nad Brnem Po cestě mi trošku potrápil kabel napájení navigace, který pořád nechtěl držet kontakt...asi to budu muset nějak vylepšit. S Bolkem jsme se potkali ještě u benzinky u nájezdu na dálnici a pak jeli společně asi 300metrů. Na dálnici dokonce parádně svítil punťa a bylo kolem 10stC.