Posliš kemo, máš naší důvěru a věřím, že ubytování seženeš. Ten penzion je za babku a jestli jsou záchody na chodbě mi nevadí. My máme doma záchod taky na chodbě, kdo by ho chtěl mít v obýváku, že?
To máš Bolku pravdu, ale tady nejde jenom o nás, ale musíme myslet taky na motorky . A jak jsem se díval tak tam asi žádný dvůr ani garáž nebude. Taky se zkusím po něčem podívat. R
Barte ty jsi jako noční můra na jednu stranu máš možná pravdu, to počasí, kosa atd. je buď o zdraví, nebo nedejbože o nějakej průser na silnici a na druhou stranu je to blbost když jsme přežili Slovensko
Teď otázka je, jestli to chcem nějak přežít, nebo si to užít
Hele víš že já dojedu vždy, i kdyby už sněžilo, ale přece jen bych to nehrotil za každou cenu. Dneska jsem dost vykosil cestou z českého ráje. A nezapomeň zimní sraz dělám letos zase já v Olomócu
Hele děcka, tak my klidně přijedeme taky a rádi. Nic nemáme na tento víkend, alespoň zatím. Co se týče ustájení stroje a cesty v zimně, tak nám taky nic nevadí. Jsme dobře chráněni proti větru a taky máme kvalitní oblečení, že? Takže počítejte s námi. Teda pokud se bude něco konat.
Chlapiska, trochu jsem se díval po ubytování v tom Znojmě, ale už je to všechno 400kč a více. A co se takhle mrknout i v okolí třeba do 10km Tam by byla větší šance na něco levnějšího . R
Můj názor je: Nechat tuhle akci na lepší počasí, tzn na jaro. Protože: 1. půlka lidí dojede autem a druhá půlka to ve finále odřekne kvůli počasí. Jako se slovenskem..všichni ví kolik nás tam bylo (i když ne všichni nemohli vlastní vinnou) 2. má to být motosraz a ne tunning sraz. Autama pojedeme na zimní sraz kde se s tím počítá. Já nechci tenhle sraz jenom proto, že se to vyhecuje tím že to zvládnem atd. Přemýšlejte nad tím a prosím učastníky ať se vyjádří. A vůbec neberte ohled na to že je problém s ubytováním, protože to ten důvod opravdu není.
Naposledy upravil PIG dne 14.10.2008-20:23, celkově upraveno 1
Tak za 1. ten kormorán se mi také zamlouvá. 2. pokud bych jel, tak bych jel na mašině, auto nemám a vlakem to je sebevražda. 3. těšim se, ale mám strach z počasí. 4. tak já nevím 5. rozhodne většina
Já jsem docela i rád, že se to odložilo na jaro, neb jižní morava je krásný čas a v Ivani u Holánka mají dobrý vínko a nerad bych o takový výlet přišel. na jaře bude líp