Pokud se někdo budete toulat po Českém Ráji, tak parkoviště v areálu lázně Sedmihorky je pro motorky zdarma. Je to z hlavní silnice Turnov - Jičín doprava v obci Karlovice-Sedmihorky přes koleje - pozor STOPka a vlak opravdu jezdí, obzvláště o prázdninách. Z Parkoviště je to kousek do skalního města i na zámek Hrubá skála, ale v moto výbavě už dost daleko - lepší popojet až k zámku.
Děkuji za doprovod na sobotní vyjížďce Zrovna jsem to tu chtěl hodit nějaké foto, takže jen pro inspiraci, "TROSKY na Troskách"
PS 4 Tom & Lynx: večeri nám odložili, šefkuchař byl z karviné a veliký baníkovec, nebylo co řešit Nevím jestli ty porce tam mají tak velké i pro sparťany Babylon nezklamal, supr koupání
No tak to vám vyšlo . Já přijel k Boleslavi a tam bílá zeď - u nás se mlha za celý den nezvedla, tak jsem tomu díky vyjížďce ujel . Parádní akce, příjemně strávený den.
Dnešní nádherné počasí nás vytáhlo na projíždku okolo komína.Z Českého ráje do Jizerek aneb z mlhy do mlhy.Vzpomínal jsem na vyhřívané hefty.Najeto cca 120 km cestou necestou
Asi poslední letošní vyjíždka http://tom1.rajce.idnes.cz/31.10.2010_Cesky_raj/ A asi poslední na 900 Jinak sezóna nic moc, najeto necelé 4000.V minulých letech 10-12000 .Pro ty co vědí,ztratil jsem jenom mobil ale byl jsem v tom nevinně,sviňa chlast.Užíjte si zimu já zalézám do nory a vylezu až na Tomáše(a občas na pivo)