Bartus píše:Ano Xj začlo táhnout odspodu líp, ale abych jen k vůli toho dával laďák tak dneska už asi ne, tehdá mi to přišlo jako dobrá volba, dneska je to pro mě nevýhoda vzhledem ku cestám za hranice.
Navíc pochybuju že si je tam Pavlína nechá až ji ho předám.
hopi píše:Moc děkuju za názory, myslím, že ty repliky na rdmoto.cz by byli asi nejlepší. Trošku hlubší zvuk by ale XJčku taky slušel, nemyslím něco brutálního, proto bych chtěl ty homologovany. Ještě mám dotaz ohledně toho seřízení motoru po montáži: co všechno se musí seřídit?
hopi píše:Jasny, na vymenu a serizeni bych to dal urcite do servisu. Podle Jindry jeste kouknu na zahranicni ochody. Ty vejfuky jsou poskrábaný oba dva a taky jsou uz rezavy zespoda, zvrchu to neni skoro videt a clovek si rekne na prvni pohled, ze je to dobry, ale pri bližším pohledu si rikam ze uz by to asi chtelo. Takze kdyz bych bych menil, tak oba dva a asi bych se porad priklanel k tem laďákům. Libilo se mi neco na: http://www.moto-sharon.cz/ , taky za dobrou cenu. Co vy na to a mate s nima nekdo zkusenosti?
Bartus píše:Já ho taky projel, ale byl jsem hodně malinký a měl v ních nacpané drátěnky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků