yaman píše:při vyšší rychlosti to vybruje jako svině, přední kolo uplně hopsá, myslim si že to jsou křivý kotouče, máte někdo nějakej fígl jak si to ověřit???
yaman píše:a ví tu někdo kde kotouče pořídim??
PIG píše:Ne, že bych chtěl radit nebo rýpat, ale ať někdo změní ten název. Ty VYbrace s tvrdym mě uplně dráždí
yaman píše:s tou lehkou bouračkou nevim, kontroloval jsem všechno, čísla vejfuků, všechny součástky který vyčnívaj a nikde nic, neni na ni ani škrávanec.
ohodil jsem je normálně na motorce, akorát jsem sundal třmeny na kovadlinu jsem upevnil mikrometr na magnetu a s citem otáčel házivost byla u středu nižší než na obvodu a na bouračku taky nevypadá to že kotouče jsou vyhnutý jakoby ven, jako bys muzi kolo a kotouč strčil trubku a chtěl je utrhnout, kdyby se to válelo tak bych řekl že by byli spíš přihnutý ke kolu, jo a taky ty zkřivený bylo asi jen na 3cm obvodu, na volný části mezi šroubama, takže jsem usoudil že kdyby byl jeden úchyt mimo tak by to házelo právě u toho šroubu, ale to jsem nebyl schopnej v techhle podmínkách přeměřit
bolek_xj píše:Můžeš dělat měření a pokusy.
Já bych se domluvil s někým z okolí, kdo má taky 900 a dojel bych k němu, za pět minut vyměnil přední kola a zkusil to projet.
A podle výsledku bych pokračoval dál.
V královéhradeckém kraji je jeden bankéř, majitel lízingovky, pojišťovák, policista, tirák, jeřábník, ... a tak se s ním spoj.
Tridac píše:Mít zkřivené kotouče v rozsahu 3 cm a dostat radu na výměnu brzdové kapaliny je skoro na nobelovu cenu. Tohle nikdo jiný nedokáže.
Bartus píše:Ale pan Tridač určitě vymyslí dalších 10 možností jak to doma prověřit a tím ušetřit za servis. Pak až to do toho servisu stejně povezeš tak příjdeš na to že jsi ušetřil tak max gumy, bo jsi už dávno mohl vesele jezdit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků