Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Mám nabídku na dva kufry Givi Keylless za dobrou cenu. Háček je v tom, že jsou dole dost poškrábaný. Zajímal by mě názor zda to půjde nějak alespoň částečně zamaskovat. Přeci jen motorka je i o vzhledu. a
Poraď se s někým kdo opravuje auta, myslím si že existujou pasty na vyleštění plastů. Můj soused lakuje a opravuje auta a viděl jsem od něj opravený poškrábaný nárazník a nešlo nic poznat.
trochu zabrousit a tu černou část přestříknout hrbaticí nebo lakem - asi by to to vypadalo podobně jak origo plast,z fotek není poznat, jestli je to hladký nebo se strukturou
Sice odpovidam do stary diskuze , ale mozna se to nekomu bude hodit , kdyz mate takhle poskrabanej kufr , tak na zamaskovani to staci rozlestit vazelinou , nebo se taky da pouzit spray na palubku do auta . Skrabance jsou pak videt jen opravdu z blizka .
oba postupy co jsi napsal mají jednu drobou nevýhodu - jsou mastné. Takže pokud pěkné kufry budou než je dáš na motorku. Pak stačí pák km a budou jak prase,protože se na ně bude lepit všechen prach z cest.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
ta vazelina je mastna to je fakt , ale ty spraje se delaj i takovy ze po nastrikani a rozlesteni zaschnou a dokonce odpuzujou prach . Ja osobne tim sprayem lestim vsechny cerne plasty na moto. a prach se mi na to nelepi, lestim tim vlastne celou moto , na laku to dela takovej film jako kdybych pouzil vosk.
...taky jsem zašlý kufr vylepšil sprejem na vnitřní plasty v autě... ...vypadal nádherně, krásně voněl po vanilce... ...dva dny mu to vydrželo... ...pak už nevím, nějak jsme se neplánovaně rozloučili