Bartus píše:Mě cpal známý čorku za 3000 kdysik jsem četl že je dohledávali ty čorky právě zpětnou vazbou, zaměřili si je a pak ty lidi sebrali Tak si raději ověř původ ať nenaletíš.
lynx píše:Drobeček: nechci ti brát ideáli, ale navigaci lze zaměřit. Při troše snahy i to autorádio - zjistit i co posloucháš. Vyšší formou je prosazované bezpečnostní tlačítko v autech (v případě nehody ho máš zmáčknout a operátor zjistí kde jsi a co se ti stalo), tam půjde provádět odposlech hovorů v autě i při vypnutém stavu. Velký bratr už sedm let není sci-fi
PIG píše:Ještě k těm radarům. Doma v obýváku jsem tomu určil trasu a nechal to ať to dělá simulaci té naplánované trasy a když se to dostalo na takovou hlavní kousek od nás tak to hlásilo radar a 70tku, což je přes takovou křižovatku a oni tam normálně dost často měři. A pak jsem tudy s tím jel už já jako doopravdy a nic to neříkalo v těch místech. tak nevim. A nebo to bylo tím, že to mělo naplánovanou trasu a jelo po určité trase a dopředu si to četlo kudy a tudíž věděl o tom kde teda bývá a když jsem tudy pak jel tak jsem to vlastně neměl nasměrované na určitou trasu tak to na mě sralo s hlášením o radaru páč nevědělo kam chci jet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 62 návštevníků