OTIS píše:Dneska sem se potřeboval, řekněme na vyasfaltované polňačce otočit na malém prostoru. Vytočil sem řidítka naplno, přidal plyn o ona se mrška svalila. Pod zadním kolem byl štěrk. Díky padákům to naštěstí odnesl jen výfuk drobnýma oděrkama :oops: :? .
Ale o co mě jde. Jak mě spadla nebyl sem schopný ji zvednout :cry: a přitom nádrž byla skoro prázdná. Má někdo zkušenosti jakým způsobem ji zvedat, kde ji uchopit??? :idea:
(Zachránil mě kolem jedoucí cyklista :oops: :oops: :oops:)
tick píše:Koupil sem si XJ a že ji pojedu ukázat ke švagrovi. Jak na sviňu má před barákem rozbitý chodník. Tož co se dá dělat, nechám to na silnici, nevadí že tam sů kamínky. Opřu to o policajta a kolem profrčí auto. Moc blízko silnice, tak to dám do průjezdu, švagr už ide otevře mi vrata. Narovnám mašinu, sklopím policajta, nastartuju, vytočím kola do boku a su na zemi. Kurňa kolo mi podklouzlo, noha mi ujela, zatracený kamínky. Než švagr udělal ty 2 kroky ke mě, už sem to měl postavený se slovy: pi*a, kur*a, kokot, debil ... idiot, co to tu máš za kamínky? Divej jak sem kvůli tobě dopadl, mám odraný blinkr.
Naštěstí sem motokru položil řídítkem na chodník, takže ani nelehla výfukem ale těsně. Všecí sůsedi vykukovali z oken a začali pokřikovat cosi o fechtlech. Tak sem to radši nakopl a ujel.
Jo jo když sou diváci tak ani nevíš jak jsi to zvedl. To je člověk hned Arnold
Zpět na Pády + kolizní situace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků