Tak opět jedna příhoda, která patří sem. Jel jsem do Prahy pro přítelkyni na Prosek, je to tam teď krásně nově všechno udělané, novej asfalt atd, byl pěkný letní den, ale ne vedro, takže jsem v hadrech ještě úplně neumíral. Zastavim na bus zastávce, že jen naberu přítelkyni a pojedem, ona ale nikd,e volá mi, že má spoždění asi 10 minut. Fajn, stavim na policajta, dávám pro jistotu jedničku a sednu si na chodník. Za pár minut křach, rána, XJ na zemi, helma, co byla na sedle se kutálí do silnice, samozřejmě jede auto, brzdí, gumy pískaj, trefuje helmu kolem... Lidi na zastávce mají o zábavu postaráno. Aby mi někdo pomoh ovšem samozřejmě neexistuje. Běžim pro helmu a pak rychle zvedám XJ, pač z něj chčije benzín. Chvilku jsem bojoval, ale jak už jste psali, když je tam obecenstvo, jde to samo

Ale teď, kurňa proč to spadlo??? Je tam krásnej nově udělanej asfalt, rovina, jedničku sem tam měl, vítr ani nefoukne... Jsem vrcholně nasrán! Když opětovně stavim XJ na policajta, všimnu si díry v asfaltu od něj... Tak to postavim a chvilku to pozoruju - propadá se!! Fajn, tak jsem si na XJ radši sednul a hledám škody... Nic moc, ohlé zrcátko, ohlá páčka od spojky, že se skoro nedá ani zmáčknout, no fajn, čeká mě cesta přes město a po dálnici, to teda bude med... A poškrábaná helma a plexi, ještě že neprdlo... Ještě jednou jsem se podíval na tu díru v asfaltu, nešlo mi do hlavy, proč se propadl, takový vedro nebylo... Koukám jak blázen, je tam vrstva asi tak 1cm asfaltu s kamínkama a to pod tím je nějakej štěrkopísek, naprosto suchej a jen tak nasypanej... Proboha, copak takhle se dělaj silnice???

Pak se neni co divit, že jsou všude vyjetý koleje... Hovada silničářský... Po cestě jsem ještě zjistil, že mi levá noha nějak na stupačce nesedí - jeden úcyht je pryč, druhý ohlý... Celková cena - 1250,- (páčka 450, stupačka asi 800) kvůli debilním silničářům. Zrcátko se mi povedlo spravit, přes helmu ještě vidim... Každopádně mě to hodně sere, poněvadž jsem akorátní člověk a svoje motorky si cenim a tohle bylo naprosto zbytečný...
Ještě k tomu zvedání, vzal jsem to za nádrž a za řidítka, úplně nějak záhadně instinktivně a vyjelo to nahoru jako blesk. Když si vzpomenu, jak jsem s tim bojoval, když jsem si jednou lehnul do trávy při otáčení na místě, kde jsem byl sám... Je to fakt o psychice!!