Máš to ale kluku smůlu. Ale dopadl jsi zase dobře a to je hlavní. Já byl včera propuštěn z nemocnice (ledvinová kolika) tak sraz taky nic. Taky doufám že se všichni ve zdraví vrátí ze srazu. PAVELAles píše:Zdravím všechny, skalní účastníky srazu zvláště.
I já jsem vyrazit z Ostravy před 16 hodinou. Ve Frýdku mě začalo pršet (v dešti byly i ledové kuličky). Chtěl jsem jet přes Makov, náhlé vnuknutí jet kratší trasou mě přimělo jet přes Turzovku, za kterou mě v mírné pravé podjelo zadní kolo. Mašina doklouzala z kopce do protisměru před další prudší pravou zatáčku. Nevím jak je to možné, ale podkluzovaly mě i boty, když jsem spěchal ji odklidit.
Potlučenou mašinu jsem po půl hodině trucování (mrtvá spínačka) nakopl a jako zaručeně první jsem byl ze srazu doma.
Bohužel můj lehký, účinný a originální zahrádkářský nemok ze srazu z Velkých Pavlovic nehodu nepřežil.
Já mám akurát pořádně naražený bok stehna, které získává stále nové zajímavé barvy.
Doufám, že budu jediný účastník/neúčastník srazu s podobnými zážitky.
Aleš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 95 návštevníků